asienka32 07.12.06, 14:26 stałych bywalców FK i czytelników GW. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
my.uczennice.vii.liceum2 Re: Czym się różni 14 od 15? Pytanie dla bystrych 07.12.06, 14:44 14 dzieli sie przez 7, a 15 nie. Precz z Kaczorami! Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum2 Re: Jednym centymetrem - dzisiaj 07.12.06, 14:52 No prosze, jaka niespodzianka haen1950 sporzadzil portret pamieciowy pokrywajacy sie z zeznaniami Anetki. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Jednym centymetrem - dzisiaj 07.12.06, 15:19 Napewno głębokości waszego morale nie będę sprawdzał, nie łudźcie się, dear schoolgirls. Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Czym się różni 14 od 15? Pytanie dla bystrych 07.12.06, 14:52 tym czym 15 od 16 Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Asienko mierzyłaś Lepperowi czy Łyżwie? 07.12.06, 14:54 :))))))))))))) Dawnos ię tak nie ubawiłem. A wyglądają na takich buhajów. :) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Asienko mierzyłaś Lepperowi czy Łyżwie? 07.12.06, 19:54 hummer napisał: > :))))))))))))) > > Dawnos ię tak nie ubawiłem. A wyglądają na takich buhajów. :) > Nie, ale kupiłam Ci pod choinkę linijke. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Asienko mierzyłaś Lepperowi czy Łyżwie? 08.12.06, 09:58 asienka32 napisała: > hummer napisał: > > > :))))))))))))) > > > > Dawnos ię tak nie ubawiłem. A wyglądają na takich buhajów. :) > > > > Nie, ale kupiłam Ci pod choinkę linijke. A mogłaś kupić śrubę mikrometryczną. Dzięki za uznanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Asienko mierzyłaś Lepperowi czy Łyżwie? 08.12.06, 10:09 hummer napisał: > asienka32 napisała: > > > hummer napisał: > > > > > :))))))))))))) > > > > > > Dawnos ię tak nie ubawiłem. A wyglądają na takich buhajów. :) > > > > > > > Nie, ale kupiłam Ci pod choinkę linijke. > > A mogłaś kupić śrubę mikrometryczną. Dzięki za uznanie :) Dobrze, ze nie pytasz o długośc te linijki :) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Otóż... 07.12.06, 15:05 wśród normalnych ludzi ważną rocznicą do obchodzenia jest ta okrągła 15-sta, zwana kryształową. Ale nie w środowisku GieWu. Rok temu co drugi artykuł, co drugi post na FK poświęcony był obchodom /jakże ważnej widocznie dla GW/ 14-ej rocznicy powstania Radia Maryja. Wiedzieliśmy na bieżąco, ze Ojciec Dyrektor puścił bąka, moherowa babcia powiedziała: Ty Żydzie do fotoreportera Agory, na obchody kupiono takie a nie inne kwiatki etc. A w tym roku CISZA... jak makiem zasiał. Kurczę -wnet przeoczyłabym, ze to moje ulubione radio właśnie skończyło 15 lat! b Dyżurni w Agorze śpią czy co? Pobudka chłopaki, nie samym samoseksem człowiek żyje :) Ale... brawa dla uczennic, za zauwazenie innego ale równie ważnego aspektu tejże waznej róznicy. A dla hummera za hmmmm... nie samym samoseksem człowiek żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Otóż... 07.12.06, 15:07 > Ale... > brawa dla rydzyka_fizyka za trafny /nie pierwszy raz/ komentarz :) Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Otóż... 07.12.06, 15:10 Dzięki. Prosze mnie nie rozpieszczać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Czas leci... 07.12.06, 15:08 To już piętnasta parada zboczeńców w Toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Dlaczego? 07.12.06, 15:13 Zawsze to jakaś egzotyka dla normalnych ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Czas leci...teorie spiskowe podobne 07.12.06, 15:15 asienka zauwazyla ,ze ojciec kacyk zmienil swe zainteresowania , z Zyda przezrucil sie na Niemca za rok bedzie pyskowac na Marsjan ,wspolny wrog cementuje szeregi moherow Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Czas leci...teorie spiskowe podobne 07.12.06, 19:38 karbat napisał: > asienka zauwazyla ,ze ojciec kacyk zmienil swe zainteresowania , z Zyda > przezrucil sie na Niemca > za rok bedzie pyskowac na Marsjan ,wspolny wrog cementuje szeregi moherow Nie zauważyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 A ty słuchasz RM? 07.12.06, 19:58 A moze chocisz świetujesz rocznicę? Imprę jakaś zorganizowałąś? Posłów Samoobrony zaprosiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: A ty słuchasz RM? 07.12.06, 20:00 abstrakt2003 napisał: > A moze chocisz świetujesz rocznicę? Imprę jakaś zorganizowałąś? Posłów > Samoobrony zaprosiłaś? Zrobiłam sobie na tę okoliczność moherowy beret w kolorze lila róż :) Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: A ty słuchasz RM? 07.12.06, 20:06 asienka32 napisała: > Zrobiłam sobie na tę okoliczność moherowy beret w kolorze lila róż :) ============ Eeee tam... W twoim przypadku obstawiałem moherowe stringi... Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: A ty słuchasz RM? 07.12.06, 20:08 abstrakt2003 napisał: > asienka32 napisała: > > > > Zrobiłam sobie na tę okoliczność moherowy beret w kolorze lila róż :) > ============ > Eeee tam... > W twoim przypadku obstawiałem moherowe stringi... Lubię zaskakiwać :) Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Osz ty! :) 07.12.06, 20:41 asienka32 napisała: > abstrakt2003 napisał: > > > asienka32 napisała: > > > > > > > Zrobiłam sobie na tę okoliczność moherowy beret w kolorze lila róż > :) > > ============ > > Eeee tam... > > W twoim przypadku obstawiałem moherowe stringi... > > Lubię zaskakiwać :) ============================ Tylko moherowy beret lila róż.... i nic więcej.... Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Osz ty! :) 07.12.06, 20:43 abstrakt2003 napisał: > asienka32 napisała: > > > abstrakt2003 napisał: > > > > > asienka32 napisała: > > > > > > > > > > Zrobiłam sobie na tę okoliczność moherowy beret w kolorze lil > a róż > > :) > > > ============ > > > Eeee tam... > > > W twoim przypadku obstawiałem moherowe stringi... > > > > Lubię zaskakiwać :) > ============================ > Tylko moherowy beret lila róż.... i nic więcej.... > > Nic z tego. Do tego w komplecie są różaniec, krucyfiks i barchany :) No i oczywiscie tranzystor z niskimi częstotowosciami UKF :) Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: Osz ty! :) 07.12.06, 20:50 asienka32 napisała: > Nic z tego. Do tego w komplecie są różaniec, krucyfiks i barchany :) No i > oczywiscie tranzystor z niskimi częstotowosciami UKF :) ================================================================== Łoooo matko!!!!! Toż to szczyty perwersji! :)_ Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: chyba dla Bestrych - 15-tka to już... 07.12.06, 20:06 karbat napisał: > asienka zauwazyla ,ze ojciec kacyk zmienil swe zainteresowania , z Zyda > przezrucil sie na Niemca > za rok bedzie pyskowac na Marsjan ,wspolny wrog cementuje szeregi moherow >Nie zauważyłam. widzisz tylko to , co chcesz widziec ;o za akcja rozprkowa stoji gazeta ,ktora za pieniadze obcych krajow ( Niemcy ) destabilizuje kraj .Glosi rozglosnia ojca kacyka a wiec juz jestes na biezaco ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa To Lepper i Łyżwiński w zeznaniach pani AK 07.12.06, 20:52 Ona ich poznaje tylko po tym Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Czym się różni 14 od 15? Pytanie dla bystrych 07.12.06, 21:48 Czytając tytuł wątku przyszedł mi na myśl Bestry i 14 albo 15 latka ....14latka bardziej pod prokuratora podpada. Odpowiedz Link Zgłoś