Dodaj do ulubionych

Dokumenty w sprawie Wielgusa

04.01.07, 13:12
tomaszsakiewicz.salon24.pl/3489,index.html
"W ciągu dwóch godzin Gazeta Polska zacznie zamieszczać wstrząsające dokumenty w sprawie biskupa Wielgusa na stronie interenetowej www.gazetapolska.pl

Są wśród nich takie, o których nie pisały jeszcze media, jak bardzo szczegółowa ankieta określająca profil osobowości TW. Wśród dokumentów znajduje się też m. in. zobowiązanie do współpracy, charakterystyka kadrowego współpracownika wywiadu PRL "Greya" oraz tajnego współpracownika "Adama" . Są też dokumenty określające zakres jego obowiązków, zasady łączności, a także instrukcja określająca zakres współpracy z wywiadem.

godz. 12.20"
Obserwuj wątek
    • kotek.filemon Chyba popuszczę z podniecenia (b/t) 04.01.07, 13:12

• obraza.uczuc.religijnych Ja już obgryzłem całe paznokcie. 04.01.07, 13:17

• premier.z.krakowa Re: Chyba popuszczę z podniecenia (b/t) 04.01.07, 13:17
        idź do lekarza moze ci pomoze

kotek.filemon napisał:

>
        • obraza.uczuc.religijnych Chyba do IPN-u. 04.01.07, 13:18
          Histerycy pomogą.
    • joella.r umiejętnie budowana atmosfera ;) 04.01.07, 13:18
      a jakieś raporty? i skąd GP to ma - to mnie nieustannie interesuje? czy nie powinni tego wyjaśnić?
      • michal00 Re: umiejętnie budowana atmosfera ;) 04.01.07, 13:31
        i skąd GP to ma - to mnie nieustannie interesuje? czy nie pow
        > inni tego wyjaśnić?

A od kiedy jest tak, ze dziennikarze maja sie tlumaczyc, kto jest ich
        informatorem?
        • premier.z.krakowa bo to tylko ci właściwi dziennikarze nie muszą 04.01.07, 13:38
          ci żli i niewłasciwi nie maja prawa informowaćspołeczeństwa, ujawniać afer.
          Jedynie słuszną gazetą jest GW a TV PO24.
          resdzta powinna milczeć lub podążać drogą wyznaczoną przez redaktorów Pacewicza i Subotica.

michal00 napisał:

> i skąd GP to ma - to mnie nieustannie interesuje? czy nie pow
          > > inni tego wyjaśnić?
          >
          > A od kiedy jest tak, ze dziennikarze maja sie tlumaczyc, kto jest ich
          > informatorem?
          • joella.r Ty to powiedziałeś 04.01.07, 13:40
            nie ja
    • snajper55 Znów odliczamy ? ;)) _____nt 04.01.07, 13:38

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka