bolszewicka_swinia Wreszcie wolny kraj 28.01.07, 01:05 ,,Nie'' to mówisz kaczkom czy Millerowi? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Wreszcie wolny kraj 28.01.07, 01:06 bolszewicka_swinia napisała: > ,,Nie'' to mówisz kaczkom czy Millerowi? Umiesz czytać? Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Kaczoland to nie jest Polska ! 30.01.07, 16:47 Kaczoland to nie jest Polska ! Kaczoland to kpiny z Polski. Dlatego miliony ludzi jeszcze wyjadą... Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Bardziej niż pod poprzednimi rządami 28.01.07, 01:08 hrabia.m.c napisał: Podoba sie wam POLSKA pod rządami Kaczek ? > Ja mówię nie. ---> Poprzednicy dawali się wodzić za nos oszustom, esbekom i innym złodziejom. Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r odpowiem szczerze 28.01.07, 01:08 kompletnie mi się te rządy nie podobają Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Podoba sie wam POLSKA pod rządami Kaczek ? 28.01.07, 01:34 Przecie Polska to społeczeństwo a nie jakieś tam rządy zakompleksionych paranoików. Póki społeczeństwo nie zarazi się Kaczyzmem, póty Polska będzie Polską. Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Re: Podoba sie wam POLSKA pod rządami Kaczek ? 28.01.07, 01:35 Rządy Kaczosława i brata jego Lechujarka mi się nie podobają. Ale czy to znaczy, że ma mi się nie podobać Polska??? -------------------------------- Rzeka PiSa to jest dziwna rzeka. Przekracza stan alarmowy utrzymując poziom w dolnej strefie stanów niskich Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka_prostaczka Mnie się podoba 28.01.07, 01:40 Śmiesznie jest. W przeciwnym razie siedziałbym sobie tu w domu chorując trochę i musiałbym grać w pasjansa chyba. A tak można pojeździć po kaczych kuprach. :) Nie takie guano nasza ojczyzna przetrzymała. Spoko będzie. Ale jeszcze nie teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Mnie się podoba 28.01.07, 09:01 kaczka_prostaczka napisał: > Śmiesznie jest. W przeciwnym razie siedziałbym sobie tu w domu chorując trochę > i > musiałbym grać w pasjansa chyba. A tak można pojeździć po kaczych kuprach. :) > > Nie takie guano nasza ojczyzna przetrzymała. Spoko będzie. Ale jeszcze nie tera > z. No i wylazło z ciebie nickowe prostactwo: "kacze kupry" > fi donc! Czy Une mają KUPRY? Raczej odwrotnie: brzuchy, spasione. img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Zegnaj_premierze_1371889.jpg www.epolityka.qp.pl/wyboryprezydenckie/kaczynski2.gif ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Mnie się podoba 28.01.07, 11:59 ich brzuchy to wynik obniżenia tarczycy, to byc moze jest zwiotczały mięsień piwny tudzież zła przemiana materii Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Doktorze ! 29.01.07, 08:14 goldenwomen napisała: > ich brzuchy to wynik obniżenia tarczycy, to byc moze jest zwiotczały mięsień > piwny tudzież zła przemiana materii Czy stąd te kłopoty z dyspepsją i potykanie się, że nie wspomnę o ślizganiu? :P Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Podoba sie wam POLSKA pod rządami Kaczek ? 28.01.07, 07:53 Mnie się podoba. Takiego cyrku, jak ten u dwóch kurdupli-braci jeszcze nikt nie zorganizował. Najlepsze jest to, że cała publiczność w tym spektaklu stoi na głowie. W ten sposób wszystkie magiczne sztuczki nabrały rzeczywistego wymiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Pi(e)S buduje pałace a szpitale plajtują 28.01.07, 07:57 hrabia.m.c napisał: > Ja mówię nie. Pi(e)S buduje pałace a szpitale plajtują Raj na ziemi. Tylko co to ma wspólnego z Polską? Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Na tę Polskę pracowały dzielnie ekipy SLD i UD/UW/ 28.01.07, 08:00 demokraci.pl Dużo bardziej podoba mi się Polska pod rządami kaczek w kształcie w jakim faktycznie jest niż od tej kreowanej w mediach. Bo wbrew pozorom to są dwie inne Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Na tę Polskę pracowały dzielnie ekipy SLD i U 28.01.07, 08:17 Obecna Polska mnie sie nie podoba ale jakże ma się podobać rewolucja. To jest bezkrwawa , druga rewolucja. kaczyńscy jako ojcowie tej rewolucji padna także samo jak często bezmyslna masa ich elektoratu ale jednak idzie to w dobrym kierunku, w kiertunku wolnej od postkomunistów, UBeków, agentów obcego wywiadu , wolnej Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Na tę Polskę pracowały dzielnie ekipy SLD i U 28.01.07, 08:20 dopóki Milan Subotic jest w TVNie o Polskę możemy być spokojni Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r a dokąd ich wszystkich wyślą? przecież to miliony 28.01.07, 08:39 ludzi, sądząc z doniesień najróżniejszych Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Precz z kaczyzmem-faszyzmem & koŁalicjantami 28.01.07, 09:04 Tak serio.serio. >>> Ludzie ograniczeni a przy tym fanatycy stanowią plagę ludzkości. Biada państwu, w którym tacy ludzie mają władzę. Są nietolerancyjni i pozbawieni wszelkich skrupułów. Uważają, że cały świat kłamie, a tylko oni mówią prawdę. Mikołaj Gogol Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Ja chciałbym zobaczyć stojacych w jednym szeregu 28.01.07, 09:24 obo siebie: Jarka , Lecha z ładniejsz połową, Gosia, Filipka, Beger, Hojarską i Giertycha. Jak by jeszcze kazde z nich małe przemówionko, to już bym chyba oszalał z radości. Jestem pewien , ze wrazenie by było niesamowite i napewno by mi sie podobało. Moze ktoś pokombinuje i zrobi takie zestawienie "reprezentantów narodu" "Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Ja chciałbym zobaczyć stojacych w jednym szer 29.01.07, 08:15 zapijaczonyryj napisał: > obo siebie: > Jarka , Lecha z ładniejsz połową, Gosia, Filipka, Beger, Hojarską i Giertycha. > Jak by jeszcze kazde z nich małe przemówionko, to już bym chyba oszalał z > radości. > > Jestem pewien , ze wrazenie by było niesamowite i napewno by mi sie podobało. > > Moze ktoś pokombinuje i zrobi takie zestawienie "reprezentantów narodu" Sie pokombinuje, ale co proponujesz w barterze? :))) > > "Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na > > żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Podoba sie wam POLSKA pod rządami Kaczek ? 28.01.07, 12:02 ja mowie tak chociaz nie naleze do ich sympatykow.Rozliczmy ich PO kadencji a nie w CZASIE! Niejaki Lechu obiecal mi 100 mln z prywatyzacji i slowa nie dotrzymal? Dlaczego? Jego rzady tez miały wady. A ktore były pokazowe????ŻADNE Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Podoba sie wam POLSKA pod rządami Kaczek ? 29.01.07, 08:17 goldenwomen napisała: > ja mowie tak chociaz nie naleze do ich sympatykow.Rozliczmy ich PO kadencji a > nie w CZASIE! Niejaki Lechu obiecal mi 100 mln z prywatyzacji i slowa nie > dotrzymal? Dlaczego? Jego rzady tez miały wady. A ktore były pokazowe????ŻADNE A nie widzisz, że une się szykują do tego, żeby nie było żadnego PO kadencji? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Podoba sie wam POLSKA pod rządami Kaczek ? 29.01.07, 08:47 patentu na władze NIKT nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Podoba sie wam POLSKA pod rządami Kaczek ? 29.01.07, 08:50 goldenwomen napisała: > patentu na władze NIKT nie ma Ale patent na trzymanie się wAAAdzy pazurami > cel uświęca środki > kaczyści właśnie wcielają w życie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk To raczej Wolska jest. 29.01.07, 08:18 Taki skansen myśli i zwyczaju. Wolska dla Wolaków. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Podoba sie wam POLSKA pod rządami Kaczek ? 29.01.07, 09:18 Zdecydowanie NIE! Powód: prawie wszyscy rzadzący mają z racji wzrostu rozum zbyt blisko d***, a to najwyraźniej wpływa na jakość rządzenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Nie będę płakał po Kaczyńskich. 29.01.07, 09:25 snajper55 napisał: > A odetchnę z ulgą. tez juz chcialabym im szybciej tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
pawian_oktawian Re: Podoba sie wam POLSKA pod rządami Kaczek ? 29.01.07, 10:32 Nie, rządy motłochu mi się nie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara_spelniona "Podoba sie wam POLSKA pod rządami Kaczek ?" 29.01.07, 17:49 Wyniki sondażu na godz. 17:50 Podoba się nw. dziwolągom: bolszewicka_swinia; 1normalnyczlowiek; asienka32; wiosnaludzikow; aron2004. pół na pół - goldenwomen, logo.vlad? Sie nie podoba Kaczyzm Faszyzm pozostałym tj.: Wykształciuchom, ŁżeElytom, Lumpenliberałom, ZOMOwcom, SzarymSieciom, POwcom, LiDowcom, IRAsiadom, Układom Centralnym i Samorządowym oraz brakującym ogniwom teorii Giertycha Macieja.... ;) hrabia.m.c napisał: > Ja mówię nie. Odpowiedz Link Zgłoś
sztandar.prawicy Nareszcie można swobodnie oddychać ! 30.01.07, 13:40 I modlić się za Ojczynę. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Podoba sie wam POLSKA pod rządami Kaczek ? 30.01.07, 13:43 no ale jeśli komuś nigdy się nie podobała to jaki sens ma Twe pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Podoba sie wam POLSKA pod rządami Kaczek ? 30.01.07, 14:02 a co to sa rzady kaczek ? , pieprzenie kaczek od prawie dwoch lat o lustracji ,dekomunizacji,Leppery ,Giertychy ,afery , wymozdzanie narodku tematami zastepczymi , - nazywasz rzadzeniem :o Odpowiedz Link Zgłoś
aelius82 Re: Podoba sie wam POLSKA pod rządami Kaczek ? 30.01.07, 14:07 Ducktaura ciemniaków Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Etatystyczny centralizm jako remedium na komunę? 30.01.07, 14:09 To leczenie syfa malarią. I do tego zasada "nasz komuch, to dobry (posłuszny) komuch". Dziękuję, postoję. Odpowiedz Link Zgłoś
sztandar.prawicy Re: Etatystyczny centralizm jako remedium na komu 30.01.07, 14:12 Współczesny rozwój metod rozpoznawania płodności może przyczynić się do tego, że stosowanie środków antykoncepcyjnych odejdzie w przeszłość - podkreśla dr Urszula Dudziak. Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re Podoba się wam POLSKA pod rządami Kaczek? 30.01.07, 16:18 Na poczatku mi sie nie podobala i od tamtej pory to niepodobanie systematycznie wzrasta. Odpowiedz Link Zgłoś
odpoczywam Re: Re Podoba się wam POLSKA pod rządami Kaczek? 30.01.07, 17:13 Karykaturalna władza stopniowo i odziwo bez wiekszego oporu zamienia kraj w karykature panstwa. Jacys tacy, których normanie gdyby chcieć ogladnąć to bez biletów do cyrku nie daloby się, brylują w telewizji, wydaja odgłosy nazywane oswiadczeniami, pokazywani są bez treserów z batami, kaftanow bezpieczeństwa, nie odgrodzeni kratami od publicznosci. Man nadzieję, że jakiś lesniczy nad tym czymś czuwa. Odpowiedz Link Zgłoś
sztandar.prawicy Jest wspaniale ! Nareszcie śpię spokojnie, bo wiem 30.01.07, 17:23 że Pan Passermann z Panem Dornem dbają o moje bezpieczeństwo ! Odpowiedz Link Zgłoś