peer2 16.02.07, 16:33 Przecież Macierewicza go tam nie było. Kto stoi za tą szytą grubymi nićmi prowokacją wymierzoną w Antoniego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witek.bis Re: Subotic w Raporcie? 16.02.07, 16:36 Przyznam, że Subotić był pierwszą osobą, której w tym raporcie poszukałem. Co za rozczarowanie! Nie ma tam żadnych dowodów na współpracę Milanka z WSI. Ciekawe, dlaczego Macierewicz nie poprosił red. Sakievicia, by ten mu takie dowody dostarczył? Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Wejchert z Walterem też 16.02.07, 17:31 No, ale przecież nie ma żadnych, literalnie żadnych dowodów. Wy to tak na poważnie czy dla jaj? Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Wejchert z Walterem też 16.02.07, 17:32 Ale gdzie są te dowody, bo przecież chyba nie w raporcie? Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Piszesz nieprawdę. Why? 16.02.07, 17:38 Piszę nieprawdę? A więc dowodem na współpracę Suboticia z WSI ma być lakoniczna wzmianka, ze służby się nim zainteresowały? Ja nie proszę o dużo. Proszę o jeden przykład zadania, które dla nich wykonał, czy choćby miał wykonać. Odpowiedz Link Zgłoś
roterupel Re: Piszesz nieprawdę. Why? 16.02.07, 17:43 "Teczka personalna współpracownika „MILAN”. Milan Subotic został zwerbowany przez Zarząd II Sztabu Generalnego LWP w 1984 r. Po 1990 r. uznano go za obiecujące źródło. Ponownie wywiad wojskowy zainteresował się nim w 2002 r." Jeśli Subotic jest NIEWINNY to zapewne odda Jego adwokat sprawę do sądu Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Piszesz nieprawdę. Why? 16.02.07, 17:46 Przeczytaj, z łaski swojej, to, co zacytowałeś. I pomyśl przez chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
roterupel Re: Piszesz nieprawdę. Why? 16.02.07, 18:04 Przeczytałem, pomyślałem i wyszło żeś kolego politycznym przeciwnikiem tego co robi rząd. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Zmienileś, Maniuś nicka. Why? :))))))) 16.02.07, 19:07 roterupel napisał: > Przeczytałem, pomyślałem i wyszło żeś kolego politycznym przeciwnikiem tego co > robi rząd. Drogi Marianie-Homosovieticusie, tak mnie poraziła Twoja głupota, że postanowiłam po raz pierwszy od 4 miesięcy coś napiaś na forumie. Pozdrawiam serdecznie i powrotu do zdrowia życzę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
roterupel Pomyliłaś, pomyliłas i przekomarzać się pragniesz 17.02.07, 11:45 tylko z głupcem. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Widocznie raport jest niekompletny 16.02.07, 17:33 Maciora musi dopisac kolejne rozdzialy swojej powiesci fantastycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 nie bój nic 16.02.07, 17:38 te kwity co trzeba ma. Są zbyt cenne. Wiesz ile może być warty dowód kompromitujący waścicieli największej stacji komercyujnej? W każdym razie dużo. Jestem pewna,ze dowody są. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: nie bój nic 16.02.07, 17:39 kura56 napisała: > te kwity co trzeba ma. A co z tymi, ktore zgubil? Zaniedbal obowiazki, zlamal prawo, aresztowac dziada, tak, jak aresztowali Wachowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd To ma sporo roboty 16.02.07, 17:45 Nierozwiazana pozostaje sprawa przeciekow. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Macierewicz twierdził, że nie ma Suboticia 16.02.07, 17:37 Sakiewicz, że Subotic był agentem od 1993 roku Obaj kłamali Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: Macierewicz twierdził, że nie ma Suboticia 16.02.07, 17:39 Od 1983 roku. Pomyłka o 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Macierewicz twierdził, że nie ma Suboticia 16.02.07, 17:40 kura56 napisała: > Od 1983 roku. Pomyłka o 10 lat. W tym raporcie sa same pomylki. Odpowiedz Link Zgłoś
kacza.republika.bananowa dziecko wróć do 1 klasy 16.02.07, 17:41 kura56 napisała: > Od 1983 roku. Pomyłka o 10 lat. jak od 1983 roku można być agentem WSI, które powstało w 1991? Odpowiedz Link Zgłoś
pandada no nie, Gupole kłamali porządnie 16.02.07, 17:48 "Jak ustaliła komisja, Subotić współpracował z wojskowymi służbami w czasach PRL – od 1984 roku. w III RP, od około 1993 r., był współpracownikiem WSI." Sążniste kłamstwo, a nie pomyłka o 10 lat. "Likwidator Wojskowych Służb Informacyjnych Antoni Macierewicz zaprzeczył we wtorek, że mogłoby dojść do przecieku z komisji weryfikacyjnej do "Gazety Polskiej" informacji o tym, że Milan Subotić z TVN współpracował z WSI. Według Macierewicza, nazwisko to nie znajduje się w materiałach komisji." kolejne Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: no nie, Gupole kłamali porządnie 16.02.07, 17:52 pandada napisał: > "Jak ustaliła komisja, Subotić współpracował z wojskowymi służbami w czasach PR > L > – od 1984 roku. w III RP, od około 1993 r., był współpracownikiem WSI." > > Sążniste kłamstwo, a nie pomyłka o 10 lat. > > "Likwidator Wojskowych Służb Informacyjnych Antoni Macierewicz zaprzeczył we > wtorek, że mogłoby dojść do przecieku z komisji weryfikacyjnej do "Gazety > Polskiej" informacji o tym, że Milan Subotić z TVN współpracował z WSI. Według > Macierewicza, nazwisko to nie znajduje się w materiałach komisji." > > kolejne Twardy dowod dla prokuratora :) Odpowiedz Link Zgłoś