frau_pranajtis 27.02.07, 10:43 Pisze ksiazke. Nie moge sie doczekac. Mam nadzieje, ze bedzie jeszcze lepsza niz Dlugi cien PRL. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frau_pranajtis To dobra wiadomosc! Wildstein w biurze, to 27.02.07, 10:48 material calkowicie zmarnowany. Zrobil sie z niego ,,pier****l'', a to w koncu dobry dziennikarz z pazurem. Sterowalny przez Wielki Wschod, ale jak sie to wie, to mozna sobie pare rzeczy wyprostowac. :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
frau_pranajtis Wielki Wschod to hucpiarze a nie masony 27.02.07, 10:53 Nie boj sie biedny czleku! Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk "Jak straciłem cnotę" 27.02.07, 10:45 wspomnienia PiSowskiego mundurka. Odpowiedz Link Zgłoś
zelazny.karzel.wasyl Teraz trzeba "odzyskać" Kaczyńskich :-)) 27.02.07, 10:47 Niech piszą pamiętniki. Na pewno będą ciekawe :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
capitalissimus Re: Teraz trzeba "odzyskać" Kaczyńskich :-)) 27.02.07, 10:50 Otóż to, mądrze gadasz. Problem jedynie w tym, że na miejsce czerwonych kaczek przyjdą inni czerwoni. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_pranajtis Tow Must, Alek ? 27.02.07, 10:55 Calkiem prawdopodobne, choc mysle,ze jeszcze nie teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
capitalissimus Re: Tow Must, Alek ? 27.02.07, 11:10 Mam nadzieję, że nie. Byłoby co prawda spokojniej ale de facto nic by się nie zmieniło. Bo jak miałoby się zmienić skoro pomiędzy PiS a SLD nie ma różnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
frau_pranajtis Re: Tow Must, Alek ? 27.02.07, 11:21 Jest mala roznica. Jedni to narodowa lewizna, a drudzy to internacjonalistyczna lewizna. Odpowiedz Link Zgłoś