bio.mum 23.03.07, 13:47 Nowa miotła lepiej zmiata, ale stara wie, gdzie są śmieci. przysłowie holenderskie :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scoutek Re: Czym różni się PiS od SLD? 23.03.07, 13:49 wiesz czym? ze afery SLD teraz wylaza na wierzch, a te PiSu dopiero za czas jakis.... Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum dokładnie!!! 23.03.07, 13:50 scoutek napisała: > wiesz czym? > ze afery SLD teraz wylaza na wierzch, a te PiSu dopiero za czas jakis.... Przecież pisuarowa miotła nie będzie przez cały czas młoda:-))) na jej miejsce przyjdzie kolejna:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: dokładnie!!! 23.03.07, 13:51 bio.mum napisała: > Przecież pisuarowa miotła nie będzie przez cały czas młoda:-))) na jej miejsce > przyjdzie kolejna:-)))) oczywiscie!!! moze sie nawet zdarzyc, ze bedzie czerwona Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum I niech pisuary nie zapominają 23.03.07, 13:53 scoutek napisała: > bio.mum napisała: > > Przecież pisuarowa miotła nie będzie przez cały czas młoda:-))) na jej mi > ejsce > > przyjdzie kolejna:-)))) > > oczywiscie!!! > moze sie nawet zdarzyc, ze bedzie czerwona > że teraz jest już nagrywane dokładnie wszystko!!:-)) archiwa pęcznieją;-))) Za chwilę czerwona miotła będzie wymiatać czarne śmieci:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: I niech pisuary nie zapominają 23.03.07, 13:55 bio.mum napisała: > że teraz jest już nagrywane dokładnie wszystko!!:-)) archiwa pęcznieją;-))) Za > chwilę czerwona miotła będzie wymiatać czarne śmieci:-))))) i nie tylko pewnie te najbardziej odnowione moralnie takze Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Te najbardziej odnowione moralnie? 23.03.07, 14:03 scoutek napisała: > bio.mum napisała: > > że teraz jest już nagrywane dokładnie wszystko!!:-)) archiwa pęcznieją;-) > )) Za > > chwilę czerwona miotła będzie wymiatać czarne śmieci:-))))) > > i nie tylko > pewnie te najbardziej odnowione moralnie takze Tez masz nadzieję, że Rydzyk się w końcu zlustruje? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Te najbardziej odnowione moralnie? 23.03.07, 14:08 bio.mum napisała: > Tez masz nadzieję, że Rydzyk się w końcu zlustruje? hm... tak powaznie to mam wrazenie, ze ojciec dyr ma to gleboko gdzies... Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Fakt, on legalnie może obrażać 23.03.07, 14:17 scoutek napisała: > bio.mum napisała: > > Tez masz nadzieję, że Rydzyk się w końcu zlustruje? > > hm... tak powaznie to mam wrazenie, ze ojciec dyr ma to gleboko gdzies... > i szkalować. Jego nawet nie trzeba nagrywać. Gudzowaty nie miałby nic do roboty. Rydzyk powtórzyłby to samo co mówi codziennie na antenie- żydy, pedały, szambo i poruta, a prawdziwa Polska to Polska rydzykoidalna. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum PiS to złodzieje, a SLD nie? 23.03.07, 13:51 i co mi zrobisz? Temu panu już dziekujemy. Nie interesują mnie pomówienia ukryte pod płaszczykiem pytań retorcznych. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Pozwolę się nie zgodzić 23.03.07, 14:05 pisubek napisała: Bracia Kaczyńscvy z całą stanowczością odcięli się od swojego ojca Rajmunda. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 a karawana jedzie dalej.... 23.03.07, 14:21 hi hi hi..... Bezczelność czerwonego nie zna granic ni kordonów.... Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Czy ty pracujesz na trzy etaty? 23.03.07, 14:26 w imię czego rozmieniasz się na drobne? Już nie mam siły cię prosić i ci powtarzać, że mnie nie interesuje co masz do powiedzenia. Bądź uprzejma przyjąć tę samą taktykę. Nie, nie dlatego, ze boję się polemiki z tobą,bo polemika z tobą jest tak samo mozliwa jak to, ze piS ma coś wspolengo z prawem i sprawiedliwością... tylko, że gdybym napisała co naprawdę o tobie myślę dostałabym bana. A mam forum, na którym też nie mogę pisac..dlatgo wybacz, ale nie jesteś tgo warta. czy ja się pałętam po twoich wątkach? Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Czy ty pracujesz na trzy etaty? A ty??? 23.03.07, 14:31 I skąd tem pomysł??? No cóż , nie lubię głupoty, ale twoje wątki mimo to są takie ekscytujące, wybacz! I do miłego lub nie... Ps. Dokształcasz się trochę? Radzę permanentnie, szczególnie przy takich zaległosciach, samoterapeutko! Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz kikoo hop hop;)Pracodawaca-sponsor? 23.03.07, 14:33 www.hot.jpg.pl/4431-Czy_to_gwiazda_PLAYBOYOU Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Ja myslę, że to aseksualista 23.03.07, 14:48 mike.recz napisał: na samą mysl o seksie zwraca. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum "Dokształcam się w "samoterapii"" 23.03.07, 14:38 Moją przewodniczką jest Genowefa Wiśńiowska. Jesteś klonem asieńki??? jesteś od niej (****) mimo wszystko, dlatego pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 [...] 23.03.07, 15:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Czym różni się PiS od SLD? 23.03.07, 14:29 PiS jest bardziej "lewicowy" Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: PiS jest bardziej "lewicowy" 23.03.07, 14:57 alistair-p napisał: > PiS jest bardziej "lewicowy" to miało zabrzmieć jak obraza? lewicowy to gorszy, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: PiS jest raczej bardziej socjalistyczny :) 23.03.07, 15:24 raczej bardziej?? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: PiS jest bardziej "lewicowy" 23.03.07, 15:29 Lewicowość w Polsce to sprawa bardzo skomplikowana.Nazwać kogoś lewicowcem bywa obrazą.Właściwie definicja tego pojęcia dawno się zatraciła.Ująłem to słowo w cudzysłów bo miałem na mysli najczarniejsze postępki poprzedniej ekipy.Wtedy wydawało mi się że gorzej już nie można.Myliłem się. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Czym różni się PiS od SLD? 23.03.07, 15:17 tak jest, Józek stara miotła przybywa z pomoca nowej Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Józek okazał się skrytym wielbicielem PiS 24.03.07, 01:26 teraz już wiem dlaczego do kaczki przekonywał. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum dzieki giwi 23.03.07, 16:08 a juz myslałam, ze jestes do mnie tak uprzedzona, ze wszelkeie ataki na mnie cie cieszą Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum skoro w końcu przypomnialaes sobie o swoich 23.03.07, 16:11 obowiazkach, bądź łaskawa spojrzec na to: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=59577955&wv.x=2&a=59587199 Odpowiedz Link Zgłoś
unifikacja Re: PiS to kompletny syf, a SLD nadzieją Polski. 23.03.07, 19:26 hihi hi nadzieja Polski w szamb..e ? Odpowiedz Link Zgłoś
tornson [...] 23.03.07, 16:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Jedno i to samo socjalistyczne szambo. 23.03.07, 16:33 Roznia sie co najwyzej kolorem i zapachem. Odpowiedz Link Zgłoś
capitalissimus Re: Czym różni się PiS od SLD? 23.03.07, 19:32 Stosunkiem do KK i homosiów. Być może też liczbą pezetpeerowców w szeregach. W PiS jest ich więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
roj_os giwi jak osa:DDDDD? nie jest źle z nią jeszcze;) 23.03.07, 22:48 po wczorajszej jeździe bez trzymanki z siksami.z vii.liceum myślałem, że na zawsze mnie zabanuje;P forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=59544815&a=59550026 Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum zabanowała mnie w samo poludnie..... 23.03.07, 22:52 roj_os napisał: rozumie pan cos z tego?/;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
roj_os Re: zabanowała mnie w samo poludnie..... 23.03.07, 23:02 bio.mum napisała: > rozumie pan cos z tego?/;-))) Wiem, poniżej P. godności stosowanie rezerwowych nicków. Po ostrzeżeniu "Oj, coś za często...", PiSanie na rezerwowym czasami pozwala mi, do Dobranocki dotrwać;) ps nie będę się chwalił, wczoraj frauę na "ukayali pachnaca zywica" uwiodłem;P forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=59544815&a=59550955 Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Czym różni się PiS od SLD? 23.03.07, 22:35 wszystkim. ale od PZPR niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum ile wpisów..,o matulu:-))) 23.03.07, 23:45 gdyby nie nadgorliwa giwi byloby z osiemdziesiąt hehe Odpowiedz Link Zgłoś
my.siksy.vii.liceum Staramy się Siostro:PP 23.03.07, 23:51 bio.mum napisała: > gdyby nie nadgorliwa giwi byloby z osiemdziesiąt hehe Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Staramy się Siostro:PP 23.03.07, 23:57 Bezczelnosc czerwonego nie zna ani granic ani kordonow.. zagniezdzil sie w KC PiS i nawoluje do lustracji. Odpowiedz Link Zgłoś
my.siksy.vii.liceum Nia za ostro Bracie:PP 23.03.07, 23:58 x2468 napisał: > Bezczelnosc czerwonego nie zna ani granic ani kordonow.. > zagniezdzil sie w KC PiS i nawoluje do lustracji. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Hmmm... są różnice jakieś 24.03.07, 00:11 Prześladujący opozycję w PRL Kaucz musiał odejść z ministerstwa sprawiedliwości za SLD. Prześladujący opozycję w PRL Kryże pełni jedną z najwyższych funkcji w resorcie za PiS. Posłanka Szynalska jeździła po pijaku i nie dostała się na listy SLD. Poseł Krasulski jeździł po pijaku i już jako prawomocnie uznany przestępca został liderem listy PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 Re: Czym różni się PiS od SLD? 24.03.07, 01:14 Witaj bio.mum; widze, ze nadal chce Ci si glupoty na FK wyopisywac; i nawet nizela ferajna sie na tym watku znalazla; powodzenia, bio.mum; "giwera" napewno nie bedzie wycinala; o tej porze jest juz dawno na ostrej "bani" Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany1 Czym różni się PiS od SLD? Niczym 24.03.07, 05:17 Bo jeśli taki półgłupek jak Ty widzisz różnice to nie jest to dziwne, że albo dawniej donosiłeś do SB albo w co wątpię przyjeżdżałeś w marcu pewnego roku do Warszawy autokarem z napisem "WYCIECZKA". Odpowiedz Link Zgłoś