stef111 30.03.07, 21:11 ...Potężna Obłuda. Destrukcja i hipokryzja przemawia przez tuskowych poślętów. Dlaczego tak się boją prześwietlenie złodziejskich prywatyzacjji ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
off_nick Słuchaj stef111 30.03.07, 21:29 stef111 napisał: > ...Potężna Obłuda. > Destrukcja i hipokryzja przemawia przez tuskowych poślętów. > Dlaczego tak się boją prześwietlenie złodziejskich prywatyzacjji ??? Patrz, a ja nie mogę mojej Mamie (80 years old) wytłumaczyć,ze to są dupki bez idei. I głosuje na nich od 1989 r , najpierw na OKP ,później jakieś UWole,UDole,KLD i inne klony. Chcę uratować Mamę ale zabrakło mi konceptu. To jest trochę obciachowe,że seniorka rodu tak błądzi i nie kryje swoich sympatii politycznych. Dzisiaj mówię:Mamusiu , twoi POpaprańcy głosowali tak samo jak buc i narcyz, nie odbiorą immunitetu posłance Ostrowskiej. Nie wstyd Ci ? A Mamusia na to,że oni chcą dobrze dla Polski,to są patrioci mimo,że dziadek nie był wcielony na siłę,bo Wehramaht wcielał tylko tych,którzy podpisali volkslistę. Jakich mam użyć argumentów? PS 1.Mamusia zna z nazwiska wszystkich posłów obecnej kadencji. 2.Reszta rodziny optuje za PIS. Odpowiedz Link Zgłoś