hrabia.m.c 13.04.07, 23:48 "pani zgubiła buty" fajne , czy prostytutkę można zgwałcić . nareszcie premier dorasta poziomem do wicepremiera. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taziuta Buraque! Pełna kooltoora! :-) n/t 13.04.07, 23:50 hrabia.m.c napisał: Re: Kartoflany dowcip > "pani zgubiła buty" > fajne , > czy prostytutkę można zgwałcić . > nareszcie premier dorasta poziomem do wicepremiera. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Kartoflany dowcip 13.04.07, 23:51 Najlepiej by zrobił,gdyby sie nie odzywał.Cham to cham,jak ludzie gminni pchają się na salony,tak się to kończy.A w czworakach siedzieć.Za taki tekst powinnno się go wybatożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Kartoflany dowcip 13.04.07, 23:53 Braciszek nie lepszy O Indze Rosińskiej kiedyś powiedział "małpa w czerwonym". Widać taką kulturę z domu wynieśli. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Kartoflany dowcip 13.04.07, 23:54 daktylek napisał: > Braciszek nie lepszy O Indze Rosińskiej kiedyś powiedział "małpa w czerwonym". > > Widać taką kulturę z domu wynieśli. :-) Ty się ich świętej matki nie czepiaj, bo się Sil od Ciebie nigdy nie odczepi! Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Małpa w czerwonym się kłania... Wart pac paca... 13.04.07, 23:53 alistair-p napisał: Re: Kartoflany dowcip > Najlepiej by zrobił,gdyby sie nie odzywał.Cham to cham,jak ludzie gminni > pchają się na salony,tak się to kończy.A w czworakach siedzieć.Za taki tekst > powinnno się go wybatożyć. Wart brat brata, cham w chama... Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Małpa w czerwonym się kłania... Wart pac paca 13.04.07, 23:56 Ten drugi też by sie przy okazji załapał,obsrajnoga. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Szczypińska gubi ... 13.04.07, 23:56 majtki kilka razy dziennie, a Pan Premier udaje ze nie widzi, i nawet się nie schyli... Woli bokserki? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Szczypińska gubi ... 13.04.07, 23:58 dr.freud napisał: > > majtki kilka razy dziennie, a Pan Premier > udaje ze nie widzi, i nawet się nie schyli... > > Woli bokserki? Może stringi... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Szczypińska gubi ... 13.04.07, 23:58 Ona nie gubi,tylko zdejmuje na wszelki wypadek.A Jarek woli katować Kolendę- Zalewską.To sadysta !! Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek wlasciwie 14.04.07, 00:02 to Kasia Kolenda Zaleska powinna byc szczesliwa rzucil tylko tekstem a mogl kopnac Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: wlasciwie 14.04.07, 00:04 Może próbował,ale płetwa mu się podwinęła. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: wlasciwie 14.04.07, 00:05 scoutek napisała: > to Kasia Kolenda Zaleska powinna byc szczesliwa > rzucil tylko tekstem > a mogl kopnac Ludzki Pan... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: wlasciwie 14.04.07, 00:05 scoutek napisała: > to Kasia Kolenda Zaleska powinna byc szczesliwa > rzucil tylko tekstem > a mogl kopnac I jeszcze buty podpier... :) Bo jak pokazują zarejestrowane fakty z niedawnej przecież przeszłości - na własne nowe go wyraźnie nie stać :) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Kartoflany dowcip 14.04.07, 00:06 hrabia.m.c napisał: > "pani zgubiła buty" > fajne , > czy prostytutkę można zgwałcić . > nareszcie premier dorasta poziomem do wicepremiera. Choć mógłby zażartować jeszcze śmieszniej. Mógł powiedzieć "Majtki pani widać." Korepetycje z poczucia humoru na odpowiednim poziomie wydają się niezbędne. S. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Kartoflany dowcip 14.04.07, 00:07 snajper55 napisał: > Choć mógłby zażartować jeszcze śmieszniej. Mógł powiedzieć "Majtki pani widać." :))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Kartoflany dowcip 14.04.07, 00:33 scoutek napisała: > snajper55 napisał: > > Choć mógłby zażartować jeszcze śmieszniej. Mógł powiedzieć "Majtki pani > widać." > > :))))))))))))))))))))))))))))))))) > Majtki kobiet go nie ruszaja, a buty tak:))) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Kartoflany dowcip 14.04.07, 00:07 Filipek ma całą gamę świetnych dowcipów. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Kartoflany dowcip 14.04.07, 00:13 Hej, skąd znasz określenie karłow "obsrajnoga"? Tak tych debili nazywał mój ojciec z kumplami w dzieciństwie. Teraz jak się kumple spotykaja to do ojca pretensja: za bardzo te obsrajnogi w dupe kopałes, aż im sie we łbach popier... :-) Śmiecie zawsze zostają śmieciami, wiem przynajminej skąd ta nienawiść do świata Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Kartoflany dowcip 14.04.07, 00:18 Tak się zawsze w Warszawie mówiło na rozmaitych szmondaków i dętych frajerów. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Kartoflany dowcip 14.04.07, 00:20 Musze zaprotestować! Nie obrażaj frajerów porównaniem do tych <autocenzura> wybryków natury. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Kartoflany dowcip 14.04.07, 00:39 OK ! Przepraszam.Ale mogę ich nazwać np.smętnymi wypierdkami zdechłego syfilityka zaropiałym ch.ujem bezbolesnie w dziąsło pi.erdolonych. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Kartoflany dowcip 14.04.07, 00:44 alistair-p napisał: > OK ! Przepraszam.Ale mogę ich nazwać np.smętnymi wypierdkami zdechłego > syfilityka zaropiałym ch.ujem bezbolesnie w dziąsło pi.erdolonych. Znowu się zgodzić nie mogę! Jakby bezbolesnie w dziąsło itp. to nie mieliby aż takiej paranoi i debilizmu, ta mania prześladowcza też ma swoje głębokie korzenie... Jak ktos całe dzieciństwo był popychlem i bał się z domu wychodzic... taka trauma na całe ich karle zycie zostaje i mamy efekty :-) A swoją drogą cięgle nikt nie wyjaśnił obecności Jadwigi Kaczynskiej na liscie Maciorewicza... Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Kartoflany dowcip 14.04.07, 00:50 derduch napisał: > alistair-p napisał: > > > OK ! Przepraszam.Ale mogę ich nazwać np.smętnymi wypierdkami zdechłego > > syfilityka zaropiałym ch.ujem bezbolesnie w dziąsło pi.erdolonych. > > Znowu się zgodzić nie mogę! Jakby bezbolesnie w dziąsło itp. to nie mieliby aż > takiej paranoi i debilizmu, ta mania prześladowcza też ma swoje głębokie > korzenie... Jak ktos całe dzieciństwo był popychlem i bał się z domu > wychodzic... taka trauma na całe ich karle zycie zostaje i mamy efekty :-) > A swoją drogą cięgle nikt nie wyjaśnił obecności Jadwigi Kaczynskiej na liscie > Maciorewicza... >*************************** Jasny gwint!! A chciałem być delikatny :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Kartoflany dowcip 14.04.07, 00:42 derduch napisał: > Hej, skąd znasz określenie karłow "obsrajnoga"? Tak tych debili nazywał mój > ojciec z kumplami w dzieciństwie. Teraz jak się kumple spotykaja to do ojca > pretensja: za bardzo te obsrajnogi w dupe kopałes, aż im sie we łbach popier... > :-) > Śmiecie zawsze zostają śmieciami, wiem przynajminej skąd ta nienawiść do świata > No to juz wiemy komu ten syf zawdzięczamy:) Nie mógł Twój Ojciec w młodości nogi powstrzymać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Kartoflany dowcip 14.04.07, 00:47 hrabia.m.c napisał: > No to juz wiemy komu ten syf zawdzięczamy:) > Nie mógł Twój Ojciec w młodości nogi powstrzymać :)) Powstrzymywał :-(((( Jakby tak UBecja wiedziała co z tych niedojebków wyrosnie to ojciec by dostał za nich order Orła Białego i od Narodu dozywotnią rente ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Kartoflany dowcip 14.04.07, 00:07 snajper55 napisał: > Choć mógłby zażartować jeszcze śmieszniej. Mógł powiedzieć "Majtki pani widać." > Korepetycje z poczucia humoru na odpowiednim poziomie wydają się niezbędne. Nie wróże sukcesów. Przecież kartofel nawet jak się próbuje uśmiechnąć to wygląda jakby się tego nauczył z jakiegoś wykresu... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Kartoflany dowcip 14.04.07, 00:09 ross128 napisał: > Nie wróże sukcesów. Przecież kartofel nawet jak się próbuje uśmiechnąć to > wygląda jakby się tego nauczył z jakiegoś wykresu... albo jakby go dziury po zebach bolaly Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Kartoflany dowcip 14.04.07, 00:12 Strach pomyśleć co by zrobił,gdyby tam leżały nie buty a ładniutka sztuczna szczęka. Odpowiedz Link Zgłoś