torpeda.wulkaniczna 11.05.07, 18:53 Trochę inny wizerunek pokazuje Pan Gontarczyk: www.rzeczpospolita.pl/news.rol?newsId=433&show Kiedyś dyskutowałem ostro z Panią Joanną Barską. Czy możemy do tej dyskusji wrócić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
torpeda.wulkaniczna Re: jestem za n/t 11.05.07, 18:56 Pani Joasiu? Proponuję najpierw przeczytać zalinkjowany artykuł. DO OSTATNIEGO ZDANIA. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Tylko jakiś bezmózgi prawoskrętny Polak 11.05.07, 19:04 mógł wysmodzić taki paszkwil. Ale dla Dąbrowszczaków to nawet lepiej. Dzięki represjom ze strony faszyzującego reżimu, Hiszpanie postanowili wziąść pod obronę szkalowanych w Polsce antyfaszytów, dzięki czemu ostatnie lata życia spędzą w dobrobycie w ciepłej i pięknej Hiszpanii a nie w nadwiślańskim bagnie! Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Dzień dobry, Panie Tomson ! 11.05.07, 19:08 fakty nie o.k., to od razu wysmodzony ( ładne słówko) paszkwil? E tam , Walter i Dolores. Wakacje w budzie u wuja, w oparach rybiego oleju i morderczego kapitalizmu? Wuj aby nie wykorzystuje ( sensu largo)? Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Pan lewoskrętny, mózgowy Niepolak 11.05.07, 19:14 nigdy takiego paszkwilu by nie wysmodził. Antyfaszyci mają się dobrze. Mogą wziąść, przewieść się i dobrobycić. Na koszt Hiszpanów. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Hiszpanie wyciągneli wnioski z tego co znaczy 11.05.07, 19:23 faszyzm, niedorozwoje z nad Wisły, mimo że faszyści wymordowali tu 6mln ludzi, dalej kochają faszyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna A Kolega 11.05.07, 19:28 z rozwiniętymi aż do jednopłaszczyznowości zwojami znad jakiej rzeki? Odpowiadasz na : tornson napisał: > faszyzm, niedorozwoje z nad Wisły, mimo że faszyści wymordowali tu 6mln ludzi, > dalej kochają faszyzm. P.S. Trochę za dużo błędów, i to nie literówki. Zamiast rocznika trochę słownika. PS1. Prowokujesz za pieniądze, czy tak z siebie samego wyłazi takie coś? Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Nie Hiszpanie a ich durnowaty "rząd" 11.05.07, 19:48 z bolszewicką mentalnością. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Nie myl Hiszpanii z Poską, 11.05.07, 20:59 tam rządy są demokratyczne i rządzą ci których popiera większość społeczeństwa, a nie jak w Polsce gnojki których wybrało 15% dewotów. Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: Nie myl Hiszpanii z Poską, 11.05.07, 21:57 > tam rządy są demokratyczne i rządzą ci których popiera większość społeczeństwa, > a nie jak w Polsce gnojki których wybrało 15% dewotów. Jesteś idiotą czy udajesz? Udowodnij mi że u nas nie ma rządow demokratycznych, wybranych demokratycznie, które poparło wystarczająco duzo obywateli by mogl taki rząd powstać... Odpowiedz Link Zgłoś
rabin.hood slusznie, walczyli za tow. stalina 11.05.07, 20:22 i pochod komuny do atlantyku. tych co walczyli za komunizm nalezy wreszcie zaczac traktowac uczciwie - analogicznie jak tych co walczycli za nazizm Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_wuj Re: Też jestem 11.05.07, 21:24 E, na "doktora" Gontarczyka po przekartkowaniu jego "dzieła" o PPR/GL to bym się raczej nie pwowływał. Czy w tym IPN nie mają gości, którzy nie boją się szukać głębiej niż we wspominkach komandirów z NSZ? Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Hiszpania niech zatroszczy sie o nich ! 11.05.07, 22:02 w historii Polski ich przywodcy odegrali dosc zalosna role. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_na_baby Re: Pani Barska, 12.05.07, 10:01 Cześć Ci Torpeda, czołem ! Ona pewnie siedzi pod stołem. ps nie przegapiłem ani jednej literki. Odpowiedz Link Zgłoś
lolitka.w.trabancie Jak widać panie Torpeda o pewnych rzeczach 12.05.07, 10:10 w pewnych kręgach się nie dyskutuje. Dyskusję można podejmować tylko i wyłącznie w aspekcie: czy kominiście rzeczywiscie byli tacy źli. Postawienie pytanie w nieco innej formie stawia pytajacego w roli szmaty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_na_baby Re: Jak widać panie Torpeda o pewnych rzeczach 12.05.07, 10:59 Lolitka od wczoraj do dziś jest jeszcze wstawiona, bo zabyła dodać, co niezmiernie ważne w tym aspekcie jest, że być może stawia, ale w oczach tej pod stołem pani. Odpowiedz Link Zgłoś
lolitka.w.trabancie Re: Jak widać panie Torpeda o pewnych rzeczach 12.05.07, 11:06 Lolitka niedopowiedzeniami stawia na inteligencję przyjaciół i tępe zacietrzewienie reszty. Nieocenione wnioski można sobie powyciągać. Pani BArska Lolitkę swego czasu uwielbiała do tego stopnia, że po konwersacji na forum musiała sztuczną szczękę do lodowatej wobdy odkładać na perę minut. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_na_baby Re: Jak widać panie Torpeda o pewnych rzeczach 12.05.07, 11:30 Co jeszcze ma sztucznego? Mój umysł nie jak sokół lotny. Szczególnie permanentnie oraz dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_na_baby Re: Jak widać panie Torpeda o pewnych rzeczach 12.05.07, 11:33 Może kontakt z przyrodą trochę pomoże. Ten aspekt wypadałoby dotknąć przynajmniej raz w roku. Odpowiedz Link Zgłoś