taziuta 11.05.07, 22:19 Ciekawe czym nam jutro przywalą? W każdym razie będą usiłowali?... Jakieś kolejne "porażające" materiały. Na kogo, tym razem? :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allspice Re: Kaczyści siedzą w Konstancinie i knują... :-) 12.05.07, 10:49 taziuta napisał: > Ciekawe czym nam jutro przywalą? W każdym razie będą usiłowali?... > Jakieś kolejne "porażające" materiały. Na kogo, tym razem? :-) > Może rozmyslają nad przewrotem majowym z 12 maja 1926 roku? Tam był Sulejówek,a hasło; sanacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Kaczyści siedzą w Konstancinie i knują... :-) 12.05.07, 10:52 taziuta napisał: > Ciekawe czym nam jutro przywalą? W każdym razie będą usiłowali?... > Jakieś kolejne "porażające" materiały. Na kogo, tym razem? :-) > .... no przecie już: ... skruszony gangster wyznał, że dał Ungierowi 1.000.000 PLNów łapówki.... :| Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Kaczyści siedzą w Konstancinie i knują... :-) 12.05.07, 12:10 sclavus napisał: > taziuta napisał: > > > Ciekawe czym nam jutro przywalą? W każdym razie będą usiłowali?... > > Jakieś kolejne "porażające" materiały. Na kogo, tym razem? :-) > > > > .... no przecie już: ... skruszony gangster wyznał, że dał Ungierowi 1.000.000 > PLNów łapówki.... :| Mówisz o tym co niżej? A jest to warte coś więcej od wczorajszej rewelacji z taśmami Rutkowskiego, w których mowa o łapówkach wręczanych Kaczyńskim? :-) Wiem, wiem, pomówienie Ungiera przez bandytę będzie dla Ziobry istotną przesłanką, na którą już się ślini, a łapówki dla Kaczyńskich (z podsłuchu innego drania) to dla niego oszczerstwo, niewarte śledztwa... wiadomosci.onet.pl/1534138,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Kaczyści siedzą w Konstancinie i knują... :-) 12.05.07, 12:31 Myślą którą drukarnię zepsuć:-) No i jakie rewelacjami nas poczętować. Andrzej Gwiazda zwariował i częstuje nas w GW tekstem :"strajk sierpniowy był inspirowany przez SB".Jeżeli mnie pamięć nie myli,to Gwauzda był jednym z przywódców strajku.Przyznał się do współpracy i został za to członkiem kapituły orderu? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Kaczyści siedzą w Konstancinie i knują... :-) 12.05.07, 13:57 malaszaramysz napisała: > ...Jeżeli mnie pamięć nie myli,to Gwauzda był jednym z > przywódców strajku.Przyznał się do współpracy i został za to członkiem > kapituły orderu? Dodaj, członkiem nieświadomym swojego członkostwa! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Kaczyści siedzą w Konstancinie i knują... :-) 12.05.07, 19:02 Zapomniałam :-) Tam się chyba robi kapituła orderu Aloisa Alzheimera.Zdrowi dali nogę albo ich wyrzucono, zostali sami z zaburzeniami neurologicznymi. Patrz IRASIAD Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 czas pokaże 12.05.07, 18:45 leci teraz w TV dobranocka, która się zawsze zaczyna wyliczanką - zgadywanką, komu też bracia koala pomogą tym razem... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: czas pokaże 12.05.07, 18:50 stoik1 napisał: > leci teraz w TV dobranocka, która się zawsze zaczyna wyliczanką - zgadywanką, > komu też bracia koala pomogą tym razem... Tyle, że bracia koala to sympatyczne zwierzaki som... :-) Odpowiedz Link Zgłoś