Dodaj do ulubionych

F-16 czyli jak 3 RP oszukali sojusznicy.

21.05.07, 13:01
Wyslali im jakis szrot, bez gwarancji i niezdolny do latania,
Szmajdzinski i Miller byli tym faktem zachwyceni.
Offset ktory podpisano, polegal chyba na tym ze amerykanie
beda sobie chodowac trzode chlewna w Polsce niszczac
srodowisko.wiadomosci.onet.pl/1538949,11,item.html

Obserwuj wątek
    • goldenwomen1 Re: F-16 czyli jak 3 RP oszukali sojusznicy. 21.05.07, 13:11
      III RP zajeta byla przekretami w prywatyzacji i nie zauwazyla ze zlom przylecial
      • wtc-wc Re: F-16 czyli jak 3 RP oszukali sojusznicy. 21.05.07, 13:13
        A moze to tez byl przekret z tymi f-16.
        Absolutnie.
        • goldenwomen1 Re: F-16 czyli jak 3 RP oszukali sojusznicy. 21.05.07, 13:47
          Tez nalezy sie temu przyjrzec
        • snajper55 Re: F-16 czyli jak 3 RP oszukali sojusznicy. 21.05.07, 17:05
          wtc-wc napisał:

> A moze to tez byl przekret z tymi f-16.
          > Absolutnie.

Na pewno. Kaczory wzięły w łapę i podpisały odbiór szmelcu o nazwie Jaszczomb.

S.
      • lepszejutro Re: F-16 czyli jak 3 RP oszukali sojusznicy. 21.05.07, 14:30
        Złom przyleciał za Radka i Kaczorów. nawet ten afgański "bohater" przeleciał sie
        na nim, a kaczor swoim kuprem obesrał te jaszczompy. Więc nie kłam pindo
        pisdzielska.
        • goldenwomen1 Re: F-16 czyli jak 3 RP oszukali sojusznicy. 22.05.07, 09:29
          lepszejutro napisała:

> Złom przyleciał za Radka i Kaczorów. nawet ten afgański "bohater" przeleciał
          si
          > e
          > na nim, a kaczor swoim kuprem obesrał te jaszczompy. Więc nie kłam pindo
          > pisdzielska.

Ten zlom zalatwila nam III RP
      • uzdek98 to klamczor tez jest z 3rp ? 21.05.07, 14:32
        serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34174,3621844.html
    • leniak hi hi a nażaekali na Migi-29 hi hi 21.05.07, 14:07
      Jak się owe F-16 nazywają u nas "kuraki", "Dronty Dodo" hmm a może Jastrzębie
      albo Orły czy inne takie...? nie pamietam
      hmm we Warszawie jest firma robiaca symulatory lotu...
      arkusz exela no proszę proszę zawsze to lepsze niż kartka w kratkę...
      ciekawe co się dzieje z maszynami szwedzkimi które mogliśmy mieć nie zakuuje
      ich aby Białoruś?
    • kubaewa Sojusznicy? To nasi najgorsi wrogowie!!! 21.05.07, 15:03
      Przenikneli niepostrzeżenie do systemu i są chrobą drążącą nas od środka jak
      wiele innych państw. Sami są chorzy a chcą leczyć. Nie leczy się jak nikt nie
      prosi - podstawowa zasada lekarza!! Amerykańska ość zła stoi mi w gardle.
      Jak prosto się zapomina co? Nie, nie zapomina się !!! Kara się! Już nikt nie
      pamięta że USA było uważane za wrogi Polsce kraj!! A teraz? Ja mam zaledwie 29
      lat a nienawidzę USA jak stary komunista. Starzy - posłuchajcie młodych,
      stańcie w obronie Arabów, to poniekąd nasi sąsiedzi, sąsiedzi Europy, bracia!
      Nasze dziwki (mam na myśli żołnierzy) walczą w Iraku. Walczą? Kombinują z
      Amerykanami jak tu skombinować spirytus techniczny w kraju, krótego kultura
      gardzi alkoholikami tak jak Bush, ten ..y sku..syn Szatański pomiot
      świętego ziela nienawidzi.

Syf nas zabije wszystkich. Ludzi czeka zgłada.Tyran USA zgniecie całe dobro
      jakie jeszcze zostało. Nienasycona hiena przygniecie nas swoją śmierdzącą dupą.
      Nie będzie się dało oddychać, będziemy dusić się w Chinach, Japonii, Kanadzie,
      Tybecie. Upadek komunizmu i rozrost kapitalistycznej hieny: 'samochód dla
      każdego' - tego Ziemia nie strawi, nie przetworzy. Ludzie wyginą. Może przeżyje
      te przepowiedziane 10 tys, nie więcej. Usypujecie mi nagrobek swoim
      rozpasaniem. Duch umiera.
      Czy mrówki w mrowisku zbierają żarcie dla siebie? Nie, dbają o królową, jedną
      jedyną mrówkę. Wiedzą że nie jest możliwe aby wszystkie przyjęły postać
      królowej. Tak są stworzone. Bubki już nie znają własnej natury, nie chodzą do
      kościoła, nie myślą na trudne tematy. Myślą o śmieciach. Myślą notorycznie o
      materii która jest tylko śmieciem.

Jestem informatykiem pracującym dla największej firmy ubezpieczneiowej Allstate
      w USA. Sprzedawałem dupę niczym dziwka 2 lata ale to się kończy. Wracam do
      Polski. Auta nie kupię. I nie dlatego że jestem popieprzony tylko dlatego że
      widzę że Ziemia zdycha przez głupotę. Pieniążki zostaną niewykorzystane na
      koncie. Lub pójdą na jedzonko na najbliższe 20 lat. Nie zamierzam więcej
      pracować. Koniec bycia szkodnikiem - Bóg lub prawo przyczyny i skutku (jak ktoś
      wierzy/nie wierzy tak jak ja) jest proste. Każdy człowiek który zetknął się z
      czym trochę mniej materialnym, choć mętnie zdaje sobie sprawę ze swojego
      miejsca w kosmosie wie co wie... Wszyscy jesteście paskudnymi robakami,
      przejeżdzacie w swoich karoseriach trując płuca przechodniów i nie zdajecie
      sobie z tego sprawy że co was tuczy innym szkodzi.
      Gdzie się podziały te pobożne stare kobiety? Gdzie wiara naszego ludu? Już nie
      ma duchowości? Tybet - symbol Wschodu - zniewolony. Amerykański tyran zawładął
      naszym krajem. Spalina barwi na żółto firanki. Nie ma wytchnienia w brudnych
      miastach. Ty tylko chcesz obrażać, nie widzisz w sobie uczuć.

USA kupuje śmiecie od Chin, Chiny się duszą w pyle pustynii, w kraju samochody,
      każdy chce mieć juz nie rower lecz silnik spalinowy. Oni się nie modlą, nie
      mają Boga. Niedługo ich żerowiska się wykończą i rozpłyną się tak wielką głodną
      falą że Ruskich braci Kaczuchy pokochają.

Afryka wysycha - przez Amerykanów którzy Chińczyków sponsorują. Ty też kupujesz
      Chińskie. Ale Chińskie też ciągnie ropę. Indie rosną, ludzi już więcej niż w
      Chinach. Będzie jeszcze więcej. Jak będą ginąć? Czy z godnaością?

A jak Ty?
      • leniak rany julek... 21.05.07, 15:19
        hmm a tak wogóle to jest ok?
    • przyladek.dobrej.nadziei Amerykanie mają nas za idiotów 21.05.07, 15:18
      Co widać, słychać i czuć. A my, jak ostatni frajerzy, nadstawiamy dupy w Iraku
      za friko.
      • snajper55 Re: Amerykanie mają nas za idiotów 21.05.07, 17:06
        przyladek.dobrej.nadziei napisał:

> Co widać, słychać i czuć. A my, jak ostatni frajerzy, nadstawiamy dupy w Iraku
        > za friko.

Bo ten co decyduje, swojego kaczego kupra nie nadstawia. To innych będą w
        skrzynkach przywozić.

S.
    • zapijaczony_ryj Jaszczombia chrzest zafarcił 21.05.07, 15:23
      najpierw namierzyły nowoczesną aparaturą czekających na ceremonie, a potem
      systemy nie wytrzymały i wysiadły.
      Ateraz to tylko dalszy ciąg niefartu. W końcu miały być Jastrzębiami, a zostały
      jaszczombiamy.

to tak jak matce chrzestnej okrętu butelka szampana się nie rozbije o burtę

"Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na
      żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.)
      • leniak chyba najlepszej jakości towarem z Ameryki 21.05.07, 15:32
        są jednak owady, weźmy taka stonkę...'
        doskonały owad - skuteczny, ładny, wytrzymały...
        i co najważniejsze potrafi latać ;-) nie uniesie jednak lotnika ;-(
        hmm tak sobie pomyślałem że może do kazdego F-Jastrzębia byśmy dokupili od
        Rosjan jakis porzadny samolot do holowania F-Jastrzebi, w razie spotjkania
        przeciwnika wyczepiało by się f-Jastrzębia i jak by sie udało to on by wtedy
        narobił strachu temu przeciwniku...
    • 3x33 Szmajdzinski i Miller wzieli lapowki za ten zlom? 21.05.07, 16:38
    • snajper55 Kaczorów oszukali. /nt 21.05.07, 17:02
      wtc-wc napisał:

> Wyslali im jakis szrot, bez gwarancji i niezdolny do latania,
      > Szmajdzinski i Miller byli tym faktem zachwyceni.
      > Offset ktory podpisano, polegal chyba na tym ze amerykanie
      > beda sobie chodowac trzode chlewna w Polsce niszczac
      > srodowisko.wiadomosci.onet.pl/1538949,11,item.html
      >
      • pies_na_czarnych Re: Kaczorów oszukali. /nt 21.05.07, 17:21
        Kaczory dobrze sie maja. Podpisali w ciemno odbior, a pieniazki na mamusi
        koncie i nikt nie ma prawa sprawdzic :o)
    • tomek_bg Nasi pożałowali kilku mln $ na amerykańską 21.05.07, 17:16
      dobrą kancelarię pewnie. Z takimi ludźmi, którzy duże biznesy mają w małym palcu
      i rozmawiają o nich z adwokatami w każdej kieszeni, nie można inaczej rozmawiać
      jak z równie dobrymi adwokatami w każdej kieszeni. A oni pewnie mieli swoich,
      rodzimych. Lepszych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka