douglasmclloyd 04.06.03, 19:26 Kolejni w kolejce: Czarzasty, Kwiatkowski, Miller. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
indris SLDowska dintojra 04.06.03, 19:41 Spodziewałem się - naiwnie chyba - że SLDowski sąd partyjny stwierdzi coś na temat dowodów winy, poprze to jakimiś dowodami. A to orzeczenie przypomina raczej sąd kapturowy. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: SLDowska dintojra 04.06.03, 20:15 indris napisał: > Spodziewałem się - naiwnie chyba - że SLDowski sąd partyjny stwierdzi coś na > temat dowodów winy, poprze to jakimiś dowodami. A to orzeczenie przypomina > raczej sąd kapturowy. Wywalili ich za całokształt. Za to samo powinni wywalić pozostałych. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Za całokształt... 04.06.03, 20:23 ...to rozwalano za Stalina. Myślałem,że SLD zechce zmienić ten styl. Gdyby zarzucił mi ktoś naiwność, to przyznam się. A mnie jest szkoda Łapy... Postawił się koncernom i 17 klikom z kas chorych. I teraz bedzie "nauczka". Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Za całokształt... 04.06.03, 20:28 indris napisał: > ...to rozwalano za Stalina. Myślałem,że SLD zechce zmienić ten styl. > Gdyby zarzucił mi ktoś naiwność, to przyznam się. Jesteś naiwny. SLD, to przecież spadkobierczyni "najlepszych tradycji" PZPR. > A mnie jest szkoda Łapy... Postawił się koncernom i 17 klikom z kas chorych. > I teraz bedzie "nauczka". Postawił się. Dobre sobie. Stawianie wyglądało ta: Dajecie do kieszeni 1,5 miliona zielonych albo spierdalać. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Kto co wydoił ? 04.06.03, 20:46 Łapie narazie nikt łapownictwa nie zarzucał. A wrabianie w łapówki przez koncern farmaceutyczny, który mógł przez Łapę stracić duże pieniądze wygląda podejrzanie. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Kto co wydoił ? 04.06.03, 21:00 indris napisał: > Łapie narazie nikt łapownictwa nie zarzucał. A wrabianie w łapówki przez > koncern farmaceutyczny, który mógł przez Łapę stracić duże pieniądze wygląda > podejrzanie. Bez powodu z SLD go nie wyrzucili. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Jeszcze jedno 04.06.03, 21:02 indris napisał: > Łapie narazie nikt łapownictwa nie zarzucał. A wrabianie w łapówki przez > koncern farmaceutyczny, który mógł przez Łapę stracić duże pieniądze wygląda > podejrzanie. Czy niewinny człowiek wysyła za fotoreporterem bandziorów w celu odbicia filmu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vik Re: Za całokształt... IP: *.chello.pl 04.06.03, 20:33 indris napisał: > ...to rozwalano za Stalina. Myślałem,że SLD zechce zmienić ten styl. Gdyby > zarzucił mi ktoś naiwność, to przyznam się. > A mnie jest szkoda Łapy... Postawił się koncernom i 17 klikom z kas chorych. I > teraz bedzie "nauczka". Ueeeheehee!!! Przecież "Łapa", Nauman i Daszyński doili z tych koncernów grubą forsę. Postawili się "klikom z kas chorych" tylko dlatego, że im przeszkadzały (vide Sośnierz i śląska kasa chorych). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Łapiński i Nauman out IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.03, 19:49 taaak, już im z pewnością szykują stołki w UE douglasmclloyd napisał: > Kolejni w kolejce: Czarzasty, Kwiatkowski, Miller. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz Szmaciak My tylko wykonujemy takie ruchy frykcyjne IP: 195.205.230.* 04.06.03, 21:47 "Gdy nie ma chleba, pora na igrzyska". Odpowiedz Link Zgłoś