Dodaj do ulubionych

Łapiński i Nauman out

04.06.03, 19:26
Kolejni w kolejce: Czarzasty, Kwiatkowski, Miller.
Obserwuj wątek
    • indris SLDowska dintojra 04.06.03, 19:41
      Spodziewałem się - naiwnie chyba - że SLDowski sąd partyjny stwierdzi coś na
      temat dowodów winy, poprze to jakimiś dowodami. A to orzeczenie przypomina
      raczej sąd kapturowy.
      • douglasmclloyd Re: SLDowska dintojra 04.06.03, 20:15
        indris napisał:

> Spodziewałem się - naiwnie chyba - że SLDowski sąd partyjny stwierdzi coś na
        > temat dowodów winy, poprze to jakimiś dowodami. A to orzeczenie przypomina
        > raczej sąd kapturowy.

Wywalili ich za całokształt. Za to samo powinni wywalić pozostałych.
        • indris Za całokształt... 04.06.03, 20:23
          ...to rozwalano za Stalina. Myślałem,że SLD zechce zmienić ten styl. Gdyby
          zarzucił mi ktoś naiwność, to przyznam się.
          A mnie jest szkoda Łapy... Postawił się koncernom i 17 klikom z kas chorych. I
          teraz bedzie "nauczka".
          • douglasmclloyd Re: Za całokształt... 04.06.03, 20:28
            indris napisał:

> ...to rozwalano za Stalina. Myślałem,że SLD zechce zmienić ten styl.
            > Gdyby zarzucił mi ktoś naiwność, to przyznam się.

Jesteś naiwny. SLD, to przecież spadkobierczyni "najlepszych tradycji" PZPR.

> A mnie jest szkoda Łapy... Postawił się koncernom i 17 klikom z kas chorych.
            > I teraz bedzie "nauczka".

Postawił się. Dobre sobie. Stawianie wyglądało ta: Dajecie do kieszeni 1,5
            miliona zielonych albo spierdalać.
            • indris Kto co wydoił ? 04.06.03, 20:46
              Łapie narazie nikt łapownictwa nie zarzucał. A wrabianie w łapówki przez
              koncern farmaceutyczny, który mógł przez Łapę stracić duże pieniądze wygląda
              podejrzanie.
              • douglasmclloyd Re: Kto co wydoił ? 04.06.03, 21:00
                indris napisał:

> Łapie narazie nikt łapownictwa nie zarzucał. A wrabianie w łapówki przez
                > koncern farmaceutyczny, który mógł przez Łapę stracić duże pieniądze wygląda
                > podejrzanie.

Bez powodu z SLD go nie wyrzucili.
              • douglasmclloyd Jeszcze jedno 04.06.03, 21:02
                indris napisał:

> Łapie narazie nikt łapownictwa nie zarzucał. A wrabianie w łapówki przez
                > koncern farmaceutyczny, który mógł przez Łapę stracić duże pieniądze wygląda
                > podejrzanie.

Czy niewinny człowiek wysyła za fotoreporterem bandziorów w celu odbicia filmu?
          • Gość: vik Re: Za całokształt... IP: *.chello.pl 04.06.03, 20:33
            indris napisał:

> ...to rozwalano za Stalina. Myślałem,że SLD zechce zmienić ten styl. Gdyby
            > zarzucił mi ktoś naiwność, to przyznam się.
            > A mnie jest szkoda Łapy... Postawił się koncernom i 17 klikom z kas chorych.
            I
            > teraz bedzie "nauczka".

Ueeeheehee!!! Przecież "Łapa", Nauman i Daszyński doili z tych koncernów grubą
            forsę. Postawili się "klikom z kas chorych" tylko dlatego, że im przeszkadzały
            (vide Sośnierz i śląska kasa chorych).
    • Gość: ciekawski Re: Łapiński i Nauman out IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.03, 19:49
      taaak, już im z pewnością szykują stołki w UE

douglasmclloyd napisał:

> Kolejni w kolejce: Czarzasty, Kwiatkowski, Miller.
      >
      • Gość: Towarzysz Szmaciak My tylko wykonujemy takie ruchy frykcyjne IP: 195.205.230.* 04.06.03, 21:47
        "Gdy nie ma chleba, pora na igrzyska".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka