strajker 04.06.03, 19:57 Jenerał Sławek pokazał, że jest szmatą Kwiatkowskiego. NIE DALI- a kto nie dawał nic o o billingach Czarzastego, o pobiciu fotoreportera? Inna sprawa, że Lis też dał ciała i dał argumenty czerwonym szmatom Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strajker Re: Wiadomości- NIE DALI 04.06.03, 20:00 Oni nie dali, za to Jenerał, Durczok, Czyż i Kwiatkowski dają codziennie- Leszkowi i Olkowi- dupy Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Wiadomości- NIE DALI 04.06.03, 20:06 strajker napisał: > Jenerał Sławek pokazał, że jest szmatą Kwiatkowskiego. > NIE DALI- a kto nie dawał nic o o billingach Czarzastego, > o pobiciu fotoreportera? > Inna sprawa, że Lis też dał ciała i dał argumenty czerwonym szmatom Wiedziałam, że mnie nie zawiedziesz :) Chciałam też o tym napisać ale się w klawiaturę ugryzłam, że znowu będzie, że na Roberta poluję i postanowiłam poczekać aż Ty zaczniesz. Sławkowi Jeneralskiemu pragnę zwrócić uwagę, że TVP chyba powinna być Faktom wdzięczna, że nie było relacji z Kosińskiego bo Lis musiałby wspomnieć o udziałach córki i prezesurze żony Dyrektora Programowego TVP w spółce z którą TVP robi interesy. Generalnie TVP powinna się modlić, żeby o niej było cicho bo potem znowu Robert płacze, że polowanie z nagonką. Ciekawa jestem w jakim trybie wypowiedziała się tam Danka Waniek. Czy właściwe jest aby przewodnicząca Krajowej Rady publicznie sugerowała, że w zeznaniach były informacje niewygodne dla innego nadawcy? Czy było to oficjalne stanowisko Rady? Czy jeśli Rada ma takie wątpliwości nie jest właściwe uprzednie zażądanie wyjaśnień zanim się zacznie rzucać podejrzenia? Na miejscu TVN skierowałabym do Rady oficjalne pismo z takimi pytaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Wiadomości- NIE DALI 04.06.03, 20:50 Waniek zgrywa wielką damę i chce stworzyć z siebie obrończynię wolności słowa w Polsce. Tak naprawdę gra w drużynie Czarzastego, Hujbera, Kwiatkowskiego- podobają jej się relacje między KRRiT a TVP, to przecież wspólna rodzina, a chuje precz. Dziś Danuśka zdecydowała, że każdy członek KRRiT ma zgłaszać po jednym kandydacie więc jutro pośle kolejnych chłopców Czarzastego do dużych rad nadzorczych mediów publicznych. Odpowiedz Link Zgłoś