katelyn 01.06.07, 11:40 Zgadzacie się z nową propozycją Giertycha??? Dla mnie to niewyobrażalne. Mam już dosyć jego durnych pomysłów. Dlaczego mam się poddawać bez protestów hegemonii jednego głupca? Nie zgadzam się na te zmiany! PROTESTUJĘ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogucjusz My protestujemu, a uczniaki wzruszaja ramionami 01.06.07, 11:44 Dla nich Giertych to smieszny stworek, nie wart wiekszej uwagi, a jego pomysly sa z kosmosu, nikt ich nie bierze na powaznie. Mundurki? Trojki klasowe? W dobie pokolenia mp3, ktore zaklada nauczycielom kubly na glowe? Zmiana lektur? Oznacza to nic innego, tylko wpisanie innego nazwiska w internetowej wyszukiwarce brykow i gotowcow. --- Tzw. "Prawo i Sprawiedliwość", patrz --> nadużycie semantyczne Odpowiedz Link Zgłoś
zorija Re: Wielkie G. nas ośmiesza 01.06.07, 14:01 To jakiś idiotyzm! Mundurki to może i nie taki zły pomysł, ale cała reszta to coś strasznego. A już pomysł z lekturami to prawdziwy idiotyzm. Owszem, cierpiałam czytając szewców, ale i tak się nie zgadzam. A poza tym zmuszanie do czytania dzieł Jana Pawła II to absurd. Albo ktoś to czyta z wewnętrznej potrzeby, albo nie. Przymus będzie tu czymś złym. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Do której klasy chodzisz? 01.06.07, 14:03 katelyn napisała: > Zgadzacie się z nową propozycją Giertycha??? Dla mnie to niewyobrażalne. Mam > już dosyć jego durnych pomysłów. Dlaczego mam się poddawać bez protestów > hegemonii jednego głupca? Nie zgadzam się na te zmiany! PROTESTUJĘ! > Mam wrażenie , że tylko podpuszczasz dla samej zadymy by dowalac terazniejszym rzadzacym. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Mi się źle kojarzy wprowadzenie jako lektur 01.06.07, 14:03 książeczek napisanych parę lat temu. Czerwona Książeczka przewodnicząćego Mao. Zielona Książeczka Muammara Kadaffiego. "Pamięć i toższamość" Karola Wojtyły. - to u nas. Odpowiedz Link Zgłoś