0skar 12.06.07, 20:44 Kto powiedział, że świętował magisterkę Kwacha? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziwny_gosc Re: Nie mogę sobie przypomnieć, pomóżcie 12.06.07, 20:46 Danuta Waniek Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Co u niej słychać? 12.06.07, 20:48 A co u Lecha Nikolskiego zwanego przez niechętnych Goofim? Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Co u niej słychać? 12.06.07, 20:57 Goofy'ego widziałem w ubiegłem roku w MPiK'u , był jakis taki "przygaszony", strzygł tylko uszami i rozgladał się na prawo i lewo ( a może tylko na lewo, nie pamiętam dokładnie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: Nie mogę sobie przypomnieć, pomóżcie 12.06.07, 20:46 SZukasz guza ? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Nie mogę sobie przypomnieć, pomóżcie 12.06.07, 20:46 0skar napisał: > Kto powiedział, że świętował magisterkę Kwacha? > na Ku bo Kurski Kuchcinski to ludzie jakim wszystko przejdzie przez gardziolek, ale na Ka wiecej takich wiec moze i bracia tam byli jak profesor z doktorem...bo to ta sama linia i tematy nawet w harmonii trudny Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Danuna Waniek bodajże w programie 12.06.07, 20:47 publicystycznym Canal+ /wtedy robili publicystykę jeszcze/ Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Nie mogę sobie przypomnieć, pomóżcie 12.06.07, 20:48 Ci sami świętowali profesurę Lecha Kaczyńskiego.To taka prezydencka tradycja Odpowiedz Link Zgłoś
0skar Re: Nie mogę sobie przypomnieć, pomóżcie 12.06.07, 20:51 O bełkot nie prosiłem, wracaj do lekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 [...] 12.06.07, 20:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Nie mogę sobie przypomnieć, pomóżcie 12.06.07, 20:55 Nie ma głupich odpowiedzi.Są tylko debilne pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
0skar Re: Nie mogę sobie przypomnieć, pomóżcie 12.06.07, 20:56 Jesteś wyjątkiem potwierdzającym tę regułę. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: Nie mogę sobie przypomnieć, pomóżcie 12.06.07, 20:58 0skar napisał: > Jesteś wyjątkiem potwierdzającym tę regułę. > >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> --Chlopie juz ci pomogli czego jeszcze chcesz ? - - - - - - - - - - - - Jestem stworzony na wzór i podobieństwo Boga. ( to czemu mi mówią żem idiota?) Odpowiedz Link Zgłoś
0skar Re: Nie mogę sobie przypomnieć, pomóżcie 12.06.07, 21:02 No właśnie nie wiem po co jakiś alistair zaczął wtrącać swoje niezborne trzy grosze nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Nie mogę sobie przypomnieć, pomóżcie 12.06.07, 21:06 0skar napisał: > No właśnie nie wiem po co jakiś alistair zaczął wtrącać swoje niezborne trzy > grosze nie na temat. >****************************** Wtrącam się bo lubię poczytać jak różni nieudacznicy chcą zaszkodzic Kwasowi.Ich starania sa żałosne,plują,pryskają jadem,sikaja mu na wycieraczkę,to jest zabawne.Nie przepadam za Kwasem,ale dzieki niemu poznaje się wredną pisuarowo-koalicyjną mentalność. Odpowiedz Link Zgłoś
0skar Re: Nie mogę sobie przypomnieć, pomóżcie 12.06.07, 21:10 Jak ja mogę zaszkodzić Kwachowi? Po prostu nie mogłem sobie przypomnieć kto wtedy łgał. To wszystko. A PiS to nie moja bajka, nie postrzegaj świata w czarno-białych barwach. Rozumiem jednak, że to forum to naparzanka a nie miejsce, w którym można się czegoś dowiedzieć - stąd takie reakcje na zwykłe pytanie (a przecież do tego służy forum - pytania, odpowiedzi, wymiana poglądów). Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Nie mogę sobie przypomnieć, pomóżcie 12.06.07, 20:59 Pisałeś już dzisiaj tym ile wydało państwo prowadząc przeciw Kwasowi dochodzenie w sprawie przedawnionej od siedmiu lat? Odpowiedz Link Zgłoś
0skar Re: Nie mogę sobie przypomnieć, pomóżcie 12.06.07, 21:03 To w ramach debilnych pytań, rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Danuta produkuje małe krętactwa na temat Małego 12.06.07, 21:06 Krętacza? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Nie mogę sobie przypomnieć, pomóżcie 12.06.07, 21:06 a moze ty pijasz jak jaka gwiazda i stad luki w pamieci? a ty piszesz biografie tego jegomoscia? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
0skar Re: Nie mogę sobie przypomnieć, pomóżcie 12.06.07, 21:07 Nie pijam, nie mierz innych swoją i Kwacha miarą. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Nie mogę sobie przypomnieć, pomóżcie 12.06.07, 21:24 0skar napisał: > Nie pijam, nie mierz innych swoją i Kwacha miarą. Z praktyki wynika ze zaden pijus nie pije, zaden siedzacy nie jest winny...ale jesli nie pijesz to lepiej bo terapia latwiejsza tylko potrzebny jednak fachowy lekarz, nie macie u siebie? trudny > Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Nie mogę sobie przypomnieć, pomóżcie 12.06.07, 21:08 Pytanie było retoryczne.Dotyczyło śledztwa w sprawie wykształcenia Kwasa,prowadzonego przez prokuraturę w Lublinie. Odpowiedz Link Zgłoś
0skar Re: Nie mogę sobie przypomnieć, pomóżcie 12.06.07, 21:11 Wiem czego dotyczyło pytanie ale mnie po prostu interesowało kto łgał w tej sprawie. Czy tak ciężko to zrozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Nie mogę sobie przypomnieć, pomóżcie 12.06.07, 21:14 A łgał napewno?Prokuratura nie potwierdziła. Odpowiedz Link Zgłoś
0skar Re: Nie mogę sobie przypomnieć, pomóżcie 12.06.07, 21:17 Nie, pewnie jest magistrem. Kłamią uczelniane papiery. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: Nie mogę sobie przypomnieć, pomóżcie 12.06.07, 21:32 Oskar: kurna o co ci chozi ? chcesz wiedziec co juz wiesz cz grasz w h... Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Chyba chodzi o Waniek, ale on twierdzila nie ze 12.06.07, 21:34 swietowala tylko ze widziala dyplom "magistra" ..... Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 czy Danuska mogla zareagowac inaczej? 12.06.07, 21:36 nie miala wyjscia i potwierdzila ze widziala czy tez swietowala co na jedno wychodzi ze z niej tez niezly kretacz Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 zmieniasz temat! po co? 12.06.07, 21:50 wimy wszyscy tu na FK ze masz uczulenie na Kaczki,jak nie zaczniesz leczyc moze zeslosliwiec > Odpowiedz Link Zgłoś
nabucco1954 oooooooooo, i tombakowa lady.... 12.06.07, 21:53 przyplatała się. Idź tombakowa walnij setę i ci ulży. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 z toba jest cos nie na rzeczy 12.06.07, 21:57 nabucco1954 napisał: > mam sie dobrze , zreszta jak zawsze pomimo waszych durnowatych przycinkow ale domyslasz sie gdzie jej mam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: zmieniasz temat! po co? 12.06.07, 21:55 goldenwomen3 napisała: > wimy wszyscy tu na FK ze masz uczulenie na Kaczki,jak nie zaczniesz leczyc > moze zeslosliwiec > > > >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Lecze sie lecze ale to Kacza grypa - nie jest latwo. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Kretacz to ten co falszuje a ten kto o tym mowi .. 12.06.07, 21:52 Na lekcje logiki marsz "rotfl" kaczyjar napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
nabucco1954 [...] 12.06.07, 21:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pav2 Re: Nie mogę sobie przypomnieć, pomóżcie 12.06.07, 21:53 Kto czytał pracę doktorską J. Kaczyńskiego " O roli kolektywu na wyższej uczelni" Odpowiedz Link Zgłoś