kasandra.j 01.07.07, 08:31 wczoraj dowiedziałam się że moja przyszła teściowa zarabia jako pielęgniarka z 25 letnim stażem ok 1000 zł na rękę - zgłupiałam wtedy i zdałam sobie sprawę że jednak ten protest nie jest polityczny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiosnaludzikow Re: przepraszam LeninA 01.07.07, 08:35 kasandra.j napisała: > wczoraj dowiedziałam się że moja przyszła teściowa zarabia jako pielęgniarka > z 25 letnim stażem ok 1000 zł na rękę - zgłupiałam wtedy i zdałam sobie > sprawę że jednak ten protest nie jest polityczny. Szanowna Kasandro To podobnie jest z tzw Rewolucją Pażdziernikową w Rosji, która naznaczyła XX wiek w świecie. To nie było zupełnie polityczne. Tam po prostu byli gnojeni robotnicy i baaaardzo maaaało zarabiali. Nawet mniej niż polskie pielęgniarki. Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: przepraszam LeninA 01.07.07, 11:05 Chcesz porównać szturm na Pałac Zimowy z atakiem 4(czterech) pielęgniarek na KPRM? Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: przepraszam pielęgniarki 01.07.07, 08:35 Wystarczy kilka miesięcy żeby była teściową (juz nie przyszłą) żebys zrozumiała, że jednak był polityczny.:) Odpowiedz Link Zgłoś