h.c.baron 04.08.07, 19:16 czy to aby nie taki ,któremu nie pasuje własne społeczeństwo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
off_nick Re: Kolaborant. 04.08.07, 20:12 h.c.baron napisał: > czy to aby nie taki ,któremu nie pasuje własne społeczeństwo? ================================================================================ Tak. To osoba,która bryluje w zachodnich socjalistycznych mediach. Osoba,która pełza najpierw w "El Pais" a potem udostępnia swoje głębokie przemyślenia w GW. Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Więc z kim kolaboruje ten opisany przez Ciebie 04.08.07, 20:16 off_nick napisała: > To osoba,która bryluje w zachodnich socjalistycznych mediach. > Osoba,która pełza najpierw w "El Pais" a potem udostępnia swoje głębokie > przemyślenia w GW. > osobnik ? Tylko nie mów mi, że z Unią, bo Unia to MY (z własnej i nieprzymuszonej woli suwerennego narodu) Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Z czałym szacunkiem Gat 04.08.07, 20:22 gat45 napisała: > osobnik ? Tylko nie mów mi, że z Unią, bo Unia to MY (z własnej i > nieprzymuszonej woli suwerennego narodu) ================================================================================ "czy to aby nie taki ,któremu nie pasuje własne społeczeństwo?" ================================================================================ Odniosłam się do tematu wątku jedynie. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: Z czałym szacunkiem również, ale tematem 04.08.07, 20:29 off_nick napisała: > "czy to aby nie taki ,któremu nie pasuje własne społeczeństwo?" > > =============================================================================== > = > > Odniosłam się do tematu wątku jedynie. > I tyle. > i w tytule był KOLABORANT. Osoby, którym nie pasuje własne społeczeństwo bywają różne-różniste i różnie to wyrażają, niekoniecznie kolaboracją. No wiec ? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Z czałym szacunkiem Gat 05.08.07, 00:41 Odniosles sie? Wiec zanim dasz glos to pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Z Unią Europejską, 04.08.07, 20:23 czyli z wrogiem Polski, to chyba widac :) Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Z Unią Europejską, 04.08.07, 20:33 woda.woda napisała: > czyli z wrogiem Polski, to chyba widac :) ================================================================================ Sugerujesz,że UE to "El Pais" , "La Repubblica" i "The Washington Post"? Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Nic nie ,musze sugerowac. 04.08.07, 20:35 "El Pais" , "La Repubblica" i "The Washington Post" to JEST Umia Europejska. Podobnie, jak Gazeta Wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator wodo 04.08.07, 21:00 "The Washington Post" to NIE JEST Umia Europejska. :) Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Z Unią Europejską, 04.08.07, 20:39 A ja jestem pewien że UE to nie TV Trwam,RM i Nasz Dziennik i Katschorenstaat. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Z Unią Europejską, 04.08.07, 20:42 440417mz napisał: > A ja jestem pewien że UE to nie TV Trwam,RM i Nasz Dziennik i Katschorenstaat. ================================================================================ Co to jest "Katschorenstaat"? Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Z Unią Europejską, 04.08.07, 21:06 To jest synonim IV eRPelów,czyli kaczorów lub inaczej die Straudburg Enterich(grajdołek kaczora),alias Vorgeschichte(śmietnik historii). Odpowiedz Link Zgłoś
koperczak5 Re: Z Unią Europejską, 04.08.07, 21:22 Szanowny a zacny 440417mz, Vorgeschichte to prehistoria, śmietnik historii to raczej Muellhalde der Geschichte. Nie Straudburg tylko Strandburg. Ale się powymądrzałem! Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick A więc do jasnej Anielki 04.08.07, 21:26 Co to jest "Katschorenstaat"? Wie ktoś z Państwa? Odpowiedz Link Zgłoś
weissensee To samo... 04.08.07, 21:28 To samo co Kaczystan czyli Polska Republika Kaczorowa! Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: A więc do jasnej Anielki 05.08.07, 00:44 To co siedzi w twojej glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Z Unią Europejską, 04.08.07, 21:30 Danke,ale te stare oczy(zibcig jary)przeunaczajom.Mom tako głupio maniera że szrajbuja nie spozirając na monitor i zarozki,nein kontrollen to to posyłom.A pożniej sie wstydza. Odpowiedz Link Zgłoś
mahabone Baran n/t 05.08.07, 01:26 440417mz napisał: > Danke,ale te stare oczy(zibcig jary)przeunaczajom.Mom tako głupio maniera że > szrajbuja nie spozirając na monitor i zarozki,nein kontrollen to to posyłom.A > pożniej sie wstydza. ******************************************************************************** oberschlesier? Odpowiedz Link Zgłoś
koperczak5 Re: Baran n/t 05.08.07, 08:05 440417mz napisał: > Ja.Katowitz. Pieronie jeden, nie rób więcej szrajbfelerów, bo to wstyd na całe forum. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Baran n/t 05.08.07, 11:52 Herr Koperczak,jo ino ab und zu.Abszrajbuj mi szychta.Pyrsk. Odpowiedz Link Zgłoś