cat8cat 06.08.07, 14:40 PO+SLD+PSL+SO=restytucja III RP czytaj PRL-bis!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruder76 Re: Wariant B - PiS-u to, koalicja PO z Lepperem 06.08.07, 14:42 cat8cat napisał: > PO+SLD+PSL+SO=restytucja III RP czytaj PRL-bis!!!!! Wariant B, C i D PiSu to utrzymać się przy władzy za wszelką cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: Wariant B - PiS-u to, koalicja PO z Lepperem 06.08.07, 14:44 kruder76 napisał: > Wariant B, C i D PiSu to utrzymać się przy władzy za wszelką cenę. ========================================= będzie PiS miał większość będzie rządził, opozycja z SO jest wstanie to zmienić Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: Jedyny wariant PiSu 06.08.07, 14:50 Historia może to inaczej ocenić...... "...Coraz to z ciebie, jako z drzazgi smolnej, wokoło lecą szmaty zapalone; Gorejąc, nie wiesz, czy stawasz się wolny, czy to, co twoje ma być zatracone? Czy popiół tylko zostanie i zamęt co idzie w przepaść z burzą? czy zostanie– na dnie popiołu gwiaździsty dyjament wiekuistego zwycięstwa zaranie..." Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Tak, wiem 06.08.07, 14:52 cat8 napisał: A poza tym cztery Ziobra i Polska będzie dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: Tak, wiem 06.08.07, 14:56 bio.mum napisała: > cat8 napisał: > A poza tym cztery Ziobra i Polska będzie dobra. ------------------------------------------------ Kaczyńscy odrodzili deptaną godność Polaków i z tego powodu są wielcy Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Tak, wiem 06.08.07, 14:58 cat8 napisał: > bio.mum napisała: > > > cat8 napisał: > > A poza tym cztery Ziobra i Polska będzie dobra. > ------------------------------------------------ > Kaczyńscy odrodzili deptaną godność Polaków i z tego powodu są wielcy Miałeś catku zdeptaną godność? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Już teraz wszystko jasne 06.08.07, 15:02 wos9 napisała: > cat8 napisał: > > > bio.mum napisała: > > > > > cat8 napisał: > > > A poza tym cztery Ziobra i Polska będzie dobra. > > ------------------------------------------------ > > Kaczyńscy odrodzili deptaną godność Polaków i z tego powodu są wielcy > > Miałeś catku zdeptaną godność? Przez te wszystkie lata cat robił za wycieraczkę, ale przyszły bliźnięta i zrobiły z niego świąteczny obrus. Cóż za urzekająca historia. Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: Tak, wiem 06.08.07, 15:02 "Nie urodziliśmy się dla nas, lecz dla naszej ojczyzny" - Platon Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Platona też odzyskaliście? 06.08.07, 15:04 cat8 napisał: > "Nie urodziliśmy się dla nas, lecz dla naszej ojczyzny" - Platon Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: Platona też odzyskaliście? 06.08.07, 15:08 bio.mum napisała: "Po szumowinach poznać, co się pichci." S.J.Lec ============================================== każdy sam po sobie sądzi.......... Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Być może. Ale ja tak (za Grońskim) oceniam 06.08.07, 15:10 cat8 napisał: > bio.mum napisała: > "Po szumowinach poznać, co się pichci." S.J.Lec > ============================================== > każdy sam po sobie sądzi.......... IV Rzyćpispolitą. A dowodów na to aż nadto. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Platona też odzyskaliście? 06.08.07, 15:10 Jak słodko jest umierać za ojczyznę,(Seneka?)tylko w dzisiejszych czasach zapomniano świadomie,dokończyć tej myśli.słodko umiera się idiotom. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Platona też odzyskaliście? 06.08.07, 15:11 440417mz napisał: > Jak słodko jest umierać za ojczyznę,(Seneka?)tylko w dzisiejszych czasach > zapomniano świadomie,dokończyć tej myśli.słodko umiera się idiotom. Podobna bzdura jak to, że cierpienie uszlachetnia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Wariant B - PiS-u to, koalicja PO z Lepperem 06.08.07, 14:59 cat8cat napisał: > PO+SLD+PSL+SO=restytucja III RP czytaj PRL-bis!!!!! PRL-bis to ta niedorobiona IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: Wariant B - PiS-u to, koalicja PO z Lepperem 06.08.07, 15:06 wos9 napisała: > PRL-bis to ta niedorobiona IV RP. ============================================= IV RP to rozpoczęty przez PiS proces budowy normalnego państwa. W budowie normalności PiS jest prekursorem........ Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum PiS jest prestidigitatorem normalności? 06.08.07, 15:08 cat8 napisał: > W budowie normalności PiS jest prekursorem........ Trudno się nie zgodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: PiS jest prekursorem normalności? 06.08.07, 15:11 bio.mum napisała: > cat8 napisał: > > > W budowie normalności PiS jest prekursorem........ > > > Trudno się nie zgodzić. > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś 06.08.07, 15:12 cat8 napisał: a potem spójrz w lustro. Nie możesz? Ja też bym na twoim miejscu nie mogła. Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: Przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś 06.08.07, 15:13 bio.mum napisała: > cat8 napisał: > > a potem spójrz w lustro. Nie możesz? Ja też bym na twoim miejscu nie mogła. ======================================== każdy sam po sobie sądzi........ Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum A autorem tej odkrywczej sentencji kto jest? 06.08.07, 15:16 cat8 napisał: > każdy sam po sobie sądzi........ Mirosław Orzechowski? Dobrze, ze Platon nie żyje, nabawiłby się kompleksów przy tych naszych rządowych ekwilibrystach umysłowych. Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: A autorem tej odkrywczej sentencji kto jest? 06.08.07, 15:17 Nie wszyscy mogą być patriotami.... Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Napisz w koncu coś z sensem 06.08.07, 15:20 cat8 napisał: > Nie wszyscy mogą być patriotami.... czy zależy ci tylko na tym, zeby podbijać swój wątek? Ja ci już i tak dużo pomogłam. Podziękuj ładnie i się ukłoń. Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: Napisz w koncu coś z sensem 06.08.07, 15:21 bio.mum napisała: > cat8 napisał: > > > Nie wszyscy mogą być patriotami.... > > czy zależy ci tylko na tym, zeby podbijać swój wątek? Ja ci już i tak dużo > pomogłam. Podziękuj ładnie i się ukłoń. ================================ Pozdrawiam i dziękuje.............. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum :-))))))) 06.08.07, 15:24 > ================================ > Pozdrawiam i dziękuje.............. Również. I mam dla ciebie dobrą radę- zajmij się czymś pożytecznym zamiast bronić beznadziejnej sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: :-))))))) 06.08.07, 15:26 bio.mum napisała. > Również. I mam dla ciebie dobrą radę- zajmij się czymś pożytecznym zamiast > bronić beznadziejnej sprawy. ============================= mnie tylko takie interesują ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Oj, bo wariantowi_b doniosę ;))))) 06.08.07, 14:59 Chyba mu się to nie spodoba... ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: Oj, bo wariantowi_b doniosę ;))))) 06.08.07, 15:09 logo.vlad napisał: > Chyba mu się to nie spodoba... ;)))))) --------------------------------- donoś, jak musisz:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: Wariant B - PiS-u to, koalicja PO z Lepperem 06.08.07, 15:49 www.rzeczpospolita.pl/news.rol?newsId=14295 Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: Wariant B - Lepper lub Olejniczak +PO 06.08.07, 18:24 www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=55674 Odpowiedz Link Zgłoś