logo.vlad Nie będę się silił na delikatność... 06.08.07, 20:32 ...powiedzieć że toto do ch..a podobne, to ch..a obrazić. Nie dośc że 1/3 ekranu dynda sobie goła i nieużyta pod jakimiś menusami, to jeszcze ten przeuroczy podkładzik koloru cienkiej szczynki. Czcionka tyż jakaś dziwna. Posprawdzam jeszcze inne skórki, ale jeśli toto będzie wyglądało tak samo... bueeeee... Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Jestem za 06.08.07, 20:36 Lubię zmiany i wygląda na wygodniejsze. Ładne toto nie jest ale nie musi, wystarczy, że ja jestem ładny. Dobrze byłoby mieć oprócz ulubionych wątków i forów także wyszukiwarkę zawsze pod ręką. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com No, trudno. Ale, dlaczego forum "Kraj" jest ukryte 06.08.07, 21:10 pod "Aktualności i media"? No dlaczego. I co znaczą te podwójne tytuły? Wiadomości Wiadomości,Kraj Kraj? Aha... czy będzie mozna w postach umieszczać foto? Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: No, trudno. Ale, dlaczego forum "Kraj" jest u 06.08.07, 21:31 Kraj był zawsze w Aktualnościach i Mediach. Podwójne tytuły to błąd, będzie poprawione. Nie, zdjęć nie bedzie można wstawiać. Do tego są fotofora. Można podawac linki. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin A listy watkow nie mozna by tak z lewej na prawa 06.08.07, 21:32 przeniesc ? No i co z tym o co pytalem w mailu o dodawanie nieczytanych ? Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: A listy watkow nie mozna by tak z lewej na pr 06.08.07, 21:45 Nie da rady przenieść jak na razie. Na pytanie jutro odpowiem. Zapomnialam o tym, przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Dzieki za info :) 06.08.07, 21:47 giwi napisała: > Nie da rady przenieść jak na razie. Na pytanie jutro odpowiem. Zapomnialam o ty > m, przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
moon5 Re: dziadostwo! 06.08.07, 21:48 Proszę to poprawić w kierunku wyrazistości i czytelności. To jest męczące! Odpowiedz Link Zgłoś
andrze_n za duze odstepy pom wierszami, czcionka poprz. byl 07.08.07, 02:27 1/ Są za duze odstepy pom wierszami, czcionka poprzednia byla lepsza, bo miala tez (oprocz w.wym.) wiekszy rozmiar (-pisze o tytulach watkow) 2/ miejsce na tytul watku jest o dobre 30% krotsze! JEST GORZEJ!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: nie ma belki z linkiem m.inn. do "Moje forum" 07.08.07, 08:41 belka do Mojego forum jest w "Ustawieniach" obok loginu Odpowiedz Link Zgłoś
andrze.n wklejane texty sa zawsze nierowne!!!!! 08.08.07, 04:00 To przeciez jakis matol opracowal a inny zatwierdzil obecne "FORUM"....Poprzednio ZAWSZE jak wklejalo sie tekst 1-szy raz z jakiegos innego zrodla/orginalu, to w oknie wysylajacym widzialo sie REALNY podglad, czyli jesli wiersze nie pasowaly, to mozna bylo poprawic....teraz trzeba poprawiac wiersze (kolejno kazdy "backmspacem" w ciemno) na zapas wyrownywac, bo nigdy nie wiadomo "jak wyjdzie" ....DNO DNO DNO. No i jeszcze to skrocone miejsce na tytul watku, mniejsze czcionki a wiekszy odstep pomiedzy wierszami, ba.....INNA CZCIONKA tytulu watku i tresci watku co zaprzata uwage i meczy (przedtem byla ta sama czcinka tyle ze pogrubiona - i dobrze bylo!!!!) NIEPROFESJONALNE BADZIEWIE wg pomyslu jakies "lady" zza biorka wysoko w hierarchii gazety...Dno! Odpowiedz Link Zgłoś
andrze.n Ba...nie tylko wklejane - wszystkie! 08.08.07, 04:17 poprostu piszac tez wprost w oknie "zawsze" wyjdzie nierowno!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: wklejane texty sa zawsze nierowne!!!!! 12.08.07, 18:38 To chyba się tak dzieje gdy korzysta się z przeglądarki Opera??. Jest jakiś błąd i techno pracuje nad poprawieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Mamy nowe forum 06.08.07, 22:10 giwi napisała: > Jesteśmy świadkami rewolucyjnej zmiany - forum dostało nowy garnitur. Uwagi i r > eklamacje można kierowac na FoF. do chrzanu! co to jest... muszę się przyzwyczaić Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Mamy nowe forum 07.08.07, 01:08 A mnie się już podoba nowe forum , nawet bardzo , bo łatwiej wszystko znalezć . Znalazłam nawet fajne forum w forach prywatnych i nie wykluczone że tu będe zaglądać rzadziej. Ps. Ja mam moje na zielono. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Mamy nowe forum 07.08.07, 01:13 cassidy_i napisała: > A mnie się już podoba nowe forum , nawet bardzo , bo łatwiej > wszystko znalezć . > Znalazłam nawet fajne forum w forach prywatnych i nie wykluczone że > tu będe zaglądać rzadziej. > > Ps. Ja mam moje na zielono. Gdyby Ci się zrobiło nagle tak pstrokato (od różu poprzez czerwień do fioletu) jak mnie, to byś się tak nie cieszyła. Na szczęscie wróciłam jakoś do normalności. Zielonych snów! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj udało mie sie zrobić jak stare to mnie Szanowna 07.08.07, 08:44 Giwi na jakies zasciankowe forum, Dlaczego? A prosiłem , zeby jak co to na osła. Tam przynajmniej ktos czyta. A ja chciałem tylko pomóc takim jak ja forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=67105069&a=67105069 Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: udało mie sie zrobić jak stare to mnie Szanow 07.08.07, 08:59 To nie jest forum zasciankowe, tylko bardzo ważne - służy do komunikacji z administracją. Skórka koloru szarego tez ma większe litery. Marginesu nie da się zmienić. To jest ustawione standardowo. Pod spodem będą reklamy właśnie takiej szerokości. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: udało mie sie zrobić jak stare to mnie Szanow 07.08.07, 10:17 giwi napisała: > To nie jest forum zasciankowe, tylko bardzo ważne - służy do komunikacji z admi > nistracją. > > Skórka koloru szarego tez ma większe litery. Fakt, ze ma większe, ale rozmazane i mniej kontrastoiwe.Zdecydowanie lepiej jest powiększyć czcinke w Explorerze i ustawić klasycze. Przynajmniej dla moich oczu wydaje się bardziej czytelne. Nie na próżno jest powiedzenie "czarno ma białym". Acha i jeszcze jedno pytanko.Dlaczego w ktalogu Forów nie ma Kraju? Pozdrawiam Szanowną Panią i powtarzam Ośla to jest niezaściankowe forum> > Marginesu nie da się zmienić. To jest ustawione standardowo. Pod spodem będą re > klamy właśnie takiej szerokości. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: udało mie sie zrobić jak stare to mnie Szanow 07.08.07, 10:46 Jest Kraj w Katalogu, ja widzę. forum.gazeta.pl/forum/0,80312,4083031.html?x=1281212 Z powiekszaniem ma Pan rację, lepiej widać, lepsza czcionka. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: nie ma Kraju 07.08.07, 11:45 Trzeba klikać w te trójkąciki obok poszczególnych serwisów, one rozwijają menu. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Brak "dodaj do ulubionych" po zalogowaniu. 07.08.07, 13:17 Na Kraju? Jest po prawej stronie foum na czerwono. Może juz masz w Ulubionych?. Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Juz wiem. 07.08.07, 14:35 giwi napisała: > Na Kraju? Jest po prawej stronie foum na czerwono. Może juz masz w Ulubionych?. Przyczyna jest NoScript, po odblokowania pojawiaja sie ulubione. Odpowiedz Link Zgłoś
gryziec Re: Mamy nowe forum 07.08.07, 08:45 Genialny pomysł!!! Nareszcie po prawej stronie jest wolne miejsce na robienie odręcznych notatek. Bardzo tego brakowało. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: Mamy nowe forum 07.08.07, 13:11 Przedtem pisałem :"janbezziemi" i automatycznie padało moje haslo, a teraz musze je wpisywać sam. To zabiera czas. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Mamy nowe forum 07.08.07, 13:19 Wiem o tym logowaniu, już zgłosiłam rano administracji. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_siurek Re: Mamy nowe forum 07.08.07, 13:22 janbezziemi napisał: > Przedtem pisałem :"janbezziemi" i automatycznie padało moje haslo, a > teraz musze je wpisywać sam. To zabiera czas. A jak to robiłeś. ze komp sam wpisywał? Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Mamy nowe forum 07.08.07, 14:18 Trzeba wpisac "zapamiętaj hasło" gdy pierwszy raz sie loguje na forum a nastepnym razem kursor stawia się w okienku z loginem, ctrl+enter i wybiera się z okienka login, hasło samo wchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Co znaczy pierwszy raz? to jak z dziewictwem, czy 07.08.07, 15:18 giwi napisała: > Trzeba wpisac "zapamiętaj hasło" gdy pierwszy raz sie loguje na forum a nastepn > ym razem kursor stawia się w okienku z loginem, ctrl+enter i wybiera się z okie > nka login, hasło samo wchodzi. np. pierwszy raz dzisiaj. A jak się juz nie jest dziewica to jak toa zrobić, czy jest taka mozliwość? pzdr, Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: A gdzie jest podpieta ośla 12.08.07, 18:36 Cały Katalog widac , gdy się kliknie w "więcej" u dołu. forum.gazeta.pl/forum/0,80312,4081996.html Osla jest w serwisie portalu Gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marek_siurek Proszę konkretnie, bo ...widać , ze nic nic nie wi 12.08.07, 21:16 giwi napisała: > Cały Katalog widac , gdy się kliknie w "więcej" u dołu. > forum.gazeta.pl/forum/0,80312,4081996.html > Osla jest w serwisie portalu Gazeta.pl Czy to znaczy. ze ośkla jako najbardziej ambitna jest wstdliwa. KIedyś było Forum o forum i tam była ośla. A treraz moderatonie jest w stanie skierować. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Mamy nowe forum 07.08.07, 14:09 to naprawdę wielka szkoda, że w pracach nad nową szmatą (bo nie szatą!) graficzną forum nie uczestniczył nikt z odrobiną zmysłu typograficznego. forum powtarza niestety ewolucję papierowej 'gazety' od pięknego projektu dominique roynette do wyglądu przeciętnej popołudniówki - nie da się przeczytać, bo od samej różnorodności czcionek na jednej stronie można dostać regularnego pie..a.. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj fakt. parę spraw poprawili. 11.08.07, 19:29 Nie jest tak żle jak na początku wygladało. Zrobiło się czytelniej. Tylko Szanowna Pani Giwi, prosze wytłumacz mi. Poco wam w zakładaniu konta takie różne pierdoły. Jak np. Wykształcenie; podaję niepełnepodstawowe Zawód; podaję wysoki urzędnik państwowy itd. O wieku i "adresie" nie wpomnę. I to wyrazenie zgody!!! Po do GW przetwarzać tkie fikcyjne dane? Z całym szacunkiem pozdrawiam. zapijaczonyryj, o przepraszam teraz jestem zapijaczony_ryj, bo tamten , czyli ja ma bana. TYż po co? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Jezu!!! ja nie jestem Giwi 11.08.07, 20:10 lumpior napisał: > Gdzie jest gama kolorow? Ona to podobno piękna kobieta, a ja wstrętny zapijaczony_ryj. Ale wyręczę Giwi/ po zalogowaniu kliknij ustawienia i dalej to już nawet pRezio zrozumie bez pomocy brata Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Jezu!!! ja nie jestem Giwi 11.08.07, 20:25 Z.ryjeczku:Uczynilem jak swirujesz i nie dziala,wstretny zielony ko- lor zostaje.Dlaczego:podobno piekna kobieta? No i ten "kaczy folwark miej litosc,w mojej lumpiorskiej rzeczywistosci,oni sa planktonem! Odpowiedz Link Zgłoś
giwi kolory skórek 12.08.07, 18:34 Po wybraniu skórki i kliknięciu w "zapisz" powinna się zmienić. jeśli tak nie jest wyloguj sie i zaloguj od nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: fakt. parę spraw poprawili. 12.08.07, 18:43 Bedzie jeszcze czytelniej (większe litery), tylko trzeba trochę czasu. Cały czas są robione poprawki. Odpowiedz Link Zgłoś