scoutek 10.08.07, 09:18 tych wszystkich "swoich" zle potraktowanch przez pis trzeba bylo sie nie pchac przeciez mowilismy trzeba bylo sluchac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mietowe_loczki Re: nie zal mi 10.08.07, 09:24 Mnie też mało wzrusza szlochający Lepper i Kaczmarek skarżący się, że CBA włamało się na konto jego syna. Tak naprawdę miło jest patrzeć, kiedy wykańczają się nawzajem. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: nie zal mi 10.08.07, 09:36 kikoo10 napisała: > pospólstwo zawsze lubiło igrzyska...... mowisz o Kaczynskich? Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Re: nie zal mi 10.08.07, 09:42 mi też nie żal. a w zasadzie gardzę Zalewskim, Kaczmarkiem czy sikorskim bardziej niż Putrą czy Suskim. Ci pierwsi , są zbyt inteligentni, żeby od początku nie widzieć, kim są Kaczyńscy i jakie są ich celem i metody. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: nie zal mi 10.08.07, 11:28 Nie bądź taki mądry post factum. Nikt nie spodziewał się takiego cocktailu paranoi ze zwyczajną głupotą przed wyborami 2005. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: nie zal mi 10.08.07, 11:31 haen1950 napisał: > Nie bądź taki mądry post factum. Nikt nie spodziewał się takiego > cocktailu paranoi ze zwyczajną głupotą przed wyborami 2005. zadne takie ci, ktorzy znali Kaczynskich i ich postepowanie mogli sie tego spodziewac cale ich zycie pokazywalo, ze potrafia wylacznie motac Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: nie zal mi 10.08.07, 11:32 scoutek napisała > > zadne takie > ci, ktorzy znali Kaczynskich i ich postepowanie mogli sie tego spodziewac > cale ich zycie pokazywalo, ze potrafia wylacznie motac Tak pomotali,że nie moga teraz rozmotać:) Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: nie zal mi 10.08.07, 11:36 To mieli tylko ci, którzy z nimi konkurowali w intrygach - Wałęsa to klasyk gatunku. Natomiast innych potrafili znakomicie zbajerować. Ja też nie wierzyłem w ich podłość i małość i na POPIS głosowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: nie zal mi 10.08.07, 11:40 haen1950 napisał: > To mieli tylko ci, którzy z nimi konkurowali w intrygach - Wałęsa to > klasyk gatunku. > Natomiast innych potrafili znakomicie zbajerować. Ja też nie > wierzyłem w ich podłość i małość i na POPIS głosowałem. znaczy konkretnie na kogo? bo wybacz, ale cos takiego jak POPIS nie startowalo do parlamentu to byl bajer i mydlenie oczu dales sie zbajerowac (nie tylko ty, ale cale tlumy wierzyly w te ulude), bo od poczatku bylo wiadomo czym to pachnie Walesa mi nie byl do niczego potrzebny wystarczylo przeczytac wywiad Toranskiej z Jarkiem, tam wylazi kaczyzm z kazdego zdania Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: nie zal mi 10.08.07, 11:54 A Jareczek w swoim zadęciu nawet nie zauważał, że Torańska - którą przecież trudno uznać za jakiegoś zatwardziałego przeciwnika opcji wyrosłych z solidarnościowego pnia - kpiła sobie z niego miejscami w żywe oczy. To mnie bawiło najbardziej. Kiedy ostatnio czytałam przedruk wywiadu w Angorze bawiło mnie już mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: nie zal mi 10.08.07, 11:59 wos9 napisała: > A Jareczek w swoim zadęciu nawet nie zauważał, że Torańska - > którą przecież trudno uznać za jakiegoś zatwardziałego przeciwnika > opcji wyrosłych z solidarnościowego pnia - kpiła sobie z niego > miejscami w żywe oczy. To mnie bawiło najbardziej. > Kiedy ostatnio czytałam przedruk wywiadu w Angorze bawiło mnie > już mniej... mnie tak samo a widac dokladnie jak Toranska go podpuszcza, a on lezie i plynie teraz to sie czyta zupelnie inaczej te insynuacje, wyjasnienia, idee sa puste jak i caly ruch Kaczynskich Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: nie zal mi 10.08.07, 12:08 Na Romaszewskiego do senatu i platformę do sejmu. Największa pomyłka mojego życia, tfu! Gdy widzę i słyszę jego zjełczały pomyślunek w tv to pluje mi się na ekran. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: nie zal mi 10.08.07, 13:06 haen1950 napisał: > Na Romaszewskiego do senatu i platformę do sejmu. Największa pomyłka > mojego życia, tfu! Gdy widzę i słyszę jego zjełczały pomyślunek w tv > to pluje mi się na ekran. Telewizor może oszczędź, tylko nie powtórz swego błędu. I wiem, że Ci się to nie zdarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
cics Re: nie zal mi 10.08.07, 13:07 haen1950 napisał: > Nie bądź taki mądry post factum. Nikt nie spodziewał się takiego > cocktailu paranoi ze zwyczajną głupotą przed wyborami 2005. Wałęsa nie miał takich wątpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: nie zal mi 10.08.07, 09:44 kkiiiko napisała: > mówię o niektórych forumowiczach..... no, a ty ciagle o sobie Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: nie zal mi 10.08.07, 11:27 Już pospólstwu tłumaczę: nie obchodzi mnie los Kaczmarka i Leppera i [kogokolwiek kto będzie następny], ergo nie obchodzą mnie te igrzyska. Paniała? Odpowiedz Link Zgłoś
kkiiiko Re: nie zal mi 10.08.07, 09:47 nie, ciagle o tobie i tobie podobnych.... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: nie zal mi 10.08.07, 09:53 kkiiiko napisała: > nie, ciagle o tobie i tobie podobnych.... wydaje ci sie igrzyska przeprowadza od poltora roku twoj ulubiony pis zadnego chleba jeszcze nie upiekl Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 nie zal mi skorumpowanych 10.08.07, 11:41 bez względu na pozycję, przynaleznośc do partii. Brawo Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: nie zal mi skorumpowanych 10.08.07, 11:43 goldenwomen3 napisała: > bez względu na pozycję, przynaleznośc do partii. wytlumacz w takim razie jak krowie na rowie: co zyskiwal Kaczmarek puszczajac przeciek? Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: nie zal mi skorumpowanych 10.08.07, 11:45 Kaczmarek jest podejrzewany o korpucję, czy to tylko kolejna insynuacja goldenwomen? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: nie zal mi skorumpowanych 10.08.07, 11:51 mietowe_loczki napisała: > Kaczmarek jest podejrzewany o korpucję, czy to tylko kolejna > insynuacja goldenwomen? mysle, ze tylko zlotko wie o co jej chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 od golden.......to siem prosze od........ 10.08.07, 11:53 mietowe_loczki napisała: > Kaczmarek jest podejrzewany o korpucję, czy to tylko kolejna > insynuacja goldenwomen? > odkolegować. ok? wycieraj sobie twarz kim innym. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: od golden.......to siem prosze od........ 10.08.07, 11:58 Tobą jestem zainteresowana w możliwie najmniejszym stopniu. Pytam, czy Kaczmarka podejrzewają o korupcję. Odpowiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Kaczmarek odkrył Hamerykę 10.08.07, 12:09 spostrzegł,że ta ekipa kieruje się bolszewickimi metodami dość późno na to wpadł...dopiero , gdy go samego dopadli A. Odpowiedz Link Zgłoś