szeptana_propaganda 13.08.07, 12:31 Nie bądźcie świnie, zapalcie świeczkę:-))) Chciałam się dopisać w wątku bu2m, ale wyladował na oślej:-((( Giwi- miej serce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black_razor Re: (*)(*)(*)(*)(*) za koniec lewactwa w RP :-)))) 13.08.07, 12:32 szeptana_propaganda napisała: Zapale tez swieczke niech ida na smietnik historii. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: (*)(*)(*)(*)(*)IV RP 13.08.07, 12:33 Już palono 'w tej intencji' swieczki,ale mozna powtórzyć.Podziękowań nigdy nie za wiele:). Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda Re: (*)(*)(*)(*)(*)IV RP 13.08.07, 12:34 allspice napisała: > Już palono 'w tej intencji' swieczki,ale mozna powtórzyć.Podziękowań > nigdy nie za wiele:). No właśnie Giwi posłała na osła. Chyba nie może się pogodzić z tą śmiercią. Stosuje mechanizm wyparcia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kunce Re: (*)(*)(*)(*)(*)IV RP 13.08.07, 12:34 a nie bezpieczniej, zamiast świeczki, kołkiem osinowym...? Odpowiedz Link Zgłoś
black_razor Re: (*)(*)(*)(*)(*)koniec lewactwa a zwlaszcza PD 13.08.07, 12:36 Kazdy wybiera to co lubi :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: (*)(*)(*)(*)(*)koniec lewactwa a zwlaszcza PD 13.08.07, 12:47 Wolisz świeczkę? Jak zakonnice? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: (*)(*)(*)(*)(*)koniec lewactwa a zwlaszcza PD 13.08.07, 12:52 Eeee,cos się pomyliło.To z okazji końca koalicji i rychłego,miejmy nadzieję, konca PiS! Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda Re: (*)(*)(*)(*)(*)IV RP 13.08.07, 12:37 kunce napisała: > a nie bezpieczniej, zamiast świeczki, kołkiem osinowym...? Przypomniał mi się cytat z Płytkiego Grobu. Nie wiem czy oglądałaś. Trójka bohaterów szukała współlokatora i zdecydowała się na tego, który na pytanie "Czy przepijając serce kozła osinowym kołkiem wzywasz przy tym moce piekielne" odpowiedział- tak:-)) To tak a propos niczego:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Nawet na innych planetach się ludzie cieszą z 13.08.07, 12:40 końca PiSu :)))) pl.youtube.com/watch?v=4qbQEEOPsb8 Odpowiedz Link Zgłoś
oszust1 Adekwatna emotikonka? 13.08.07, 12:45 Chciałbym 4RP pożegnać ładną emotikonką, ale nie żadną świeczką, tylko wyprostowanym jednym z palców (tym największych), no i nie wiem, czy potrafię: iiIii Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: (*)(*)(*)(*)(*)IV RP 13.08.07, 12:49 A może sztuczne ognie? Albo chociaż festyn... Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Zgodnie z życzeniem! 13.08.07, 12:50 pl.youtube.com/watch?v=XV_LbzcqWP4 :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Płoń, parlamencie! 13.08.07, 12:55 Płoń, płoń, nie ma litości Dla tych, co czynią ohydę Płoń, płoń, koniec radości Płomienie szaleją po ohydy wstydzie Uważaj, tu trwa ohydy przewalanie Polityczne frakcje dzielą się, jednoczą Drewniane ławy nad rozumne rozmowy To trupy żywe bełkoczą 209.85.135.104/search?q=cache:mI8_GFjLIBcJ:www.staszewski.art.pl/teksty/index.php%3Fid%3Dspalaj_spalaj+P%C5%82o%C5%84,+parlamencie&hl=pl&ct=clnk&cd=1&gl=pl&lr=lang_pl&client=firefox-a Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Jest też na youtube;) 13.08.07, 12:57 pl.youtube.com/watch?v=z7Btv0M9bVQ :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Proszę ,ognie sztuczne:) 14.08.07, 19:08 pl.youtube.com/watch?v=NGkLLbdZhNw Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda nogi same się rwą do tańca:-) 13.08.07, 13:44 pl.youtube.com/watch?v=6abQK_O1WVA Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki a nieboszczkę IV RP...... 14.08.07, 18:31 a nieboszczkę IV RP trzeba pochować obok nieboszczki PZPR - będzie im dobrze razem Odpowiedz Link Zgłoś
mahabone Koniec prowokacji 14.08.07, 20:19 szemrana_propaganda napisała: > Usmiechnij się, jutro bedzie lepiej!!!!:DDD Oczywiście nie dla sierot po IV RP, > ale nie wszyscy mogą być szczęśliwi:-)))))) ********************************************************************* Uśmiecham się słysząc S.Celińską,wcześniej B.Krafftównę. Sierotą nie jestem po nikim. A szczęśliwa owszem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda Re: Koniec prowokacji 14.08.07, 20:33 Prowokacja nie wyszła? trzeba było poprosić CBA:-) Masz rację, to tacy sami partacze. > > A szczęśliwa owszem. A nie wygladasz:-) > Pozdrawiam. również:-) > > Odpowiedz Link Zgłoś
mahabone Re: Koniec prowokacji 14.08.07, 21:08 szeptana_propaganda napisała: > Prowokacja nie wyszła? trzeba było poprosić CBA:-) Masz rację, to tacy sami > partacze. ********************************************************************* Zero sense of humour. ********************************************************************* > A szczęśliwa owszem. > > A nie wygladasz:-) ********************************************************************* Bywa,nie widać a jest. ********************************************************************* > Pozdrawiam. > > również:-) ********************************************************************* Miło mi. Odpowiedz Link Zgłoś
ka12332 Zbynio grabarzem PiS i RP nr 4 :))) 14.08.07, 20:31 -- pl.youtube.com/watch?v=BdxgikwKKGA Odpowiedz Link Zgłoś