wos9 25.08.07, 14:50 lub bardzo wczesnego Gierka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowytor.nowytor8 widać, że guano wiesz o tamtych czasach 25.08.07, 14:54 a poza tym, czy jak chcesz kogoś obrazić przyrównujesz go do swego ojca? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: widać, że guano wiesz o tamtych czasach 25.08.07, 14:57 "ale my cos wiemy. Nie wszyscy o tym wiedza". :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: widać, że guano wiesz o tamtych czasach 25.08.07, 15:01 pies_na_czarnych napisała: > "ale my cos wiemy. Nie wszyscy o tym wiedza". > :o))) > > Nowotwór tak ma! Zresztą jak typowy piździak - jak nie dziadka, to ojca się czepia. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: widać, że guano wiesz o tamtych czasach 25.08.07, 15:03 Ja znam te czasy.Bierutowskie,Gomułkowskie,Gierkowskie i jak lustrzane echo widzę powrót do tamtych czasów na konwencji PiSu.Przemówienia tych PiSuarowych polityłkierów przerywane co 2 minuty frenetycznymi oklaskami.Toczka w toczkę ten sam klimat i słowa.Nihil Novi.Deja vu!? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: widać, że guano wiesz o tamtych czasach 25.08.07, 15:09 440417mz napisał: > Ja znam te czasy.Bierutowskie,Gomułkowskie,Gierkowskie i jak lustrzane echo > widzę powrót do tamtych czasów na konwencji PiSu.Przemówienia tych PiSuarowych > polityłkierów przerywane co 2 minuty frenetycznymi oklaskami.Toczka w toczkę te > n > sam klimat i słowa.Nihil Novi.Deja vu!? Za jedno jestem nowotworowi wdzięczna - że mnie tak bardzo odmłodził, że nawet Gierka nie pamiętam. Co nie zmienia faktu, że od bardzo dawna na jego posty nie odpowiadam i w jego wątki nie wchodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: widać, że guano wiesz o tamtych czasach 25.08.07, 16:02 Moja mamuska powiedziala,ze jej to inne czasy i inny kraj przypomina.Z jej dzicinstwa. Straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
killarney5 Tak, to Gomułka i Zjazd PZPR - reaktywacja 25.08.07, 15:36 Ja też dobrze pamiętam czasy PRL, poczynając od około roku 1965. Populistyczna demagogia premiera, z podkreślaniem sukcesów rządu oraz przypisywaniem wszelkiego zła zdrajcom we własnym szeregach i machiawelicznym knowaniom "wiadomych sił" (.... człowiek, który wkradł się w nasze szeregi - wiecie Państwo o kim mówię?), z dobrze wyliczonymi przerwami na entuzjastyczne, spontaniczne poparcie tłumu, przypomina dokładnie zjazdy PZPR. A sam mówca - Gomułkę, bo Gierek był już bardziej "europejski". Nic dziwnego, że, jak słusznie skarżył się premier, działania PiSu nie spotkały się z poparciem "wykształciuchów" - my znamy takie metody z historii, a demagogia na nas nie działa, bo kierujemy się wiedzą i umiejętnością logicznego myślenia, a nie uprzedzeniami i stereotypami. Nie z nami te numery, Bruner :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial Re: widać, że guano wiesz o tamtych czasach 25.08.07, 15:08 dżentelman z ciebie, nie ma co. Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor.nowytor8 A jak się zachowywać wobec obelżywego 25.08.07, 15:11 kłamstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: A jak się zachowywać wobec obelżywego 25.08.07, 15:21 wyłaczyć telewizję jak chrzani kartofel... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Konwencja PIS to zjazd PZPR. I to z czasów Go 25.08.07, 15:11 wos9 napisała: > lub bardzo wczesnego Gierka!!! A mnie przypomina wiece poparcia dla władzy gdy "Solidarność" strajkowała:) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Konwencja PIS to zjazd PZPR. I to z czasów Go 25.08.07, 15:16 jola_iza napisała: > wos9 napisała: > > > lub bardzo wczesnego Gierka!!! > A mnie przypomina wiece poparcia dla władzy gdy "Solidarność" strajkowała:) To też! Masz rację! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Dokładnie tylko na zdecydowanie wyższym 25.08.07, 15:12 poziomie absurdu i ilości błędów gramatycznych Odpowiedz Link Zgłoś
sanitarny Re: Konwencja PIS to zjazd PZPR. I to z czasów Go 25.08.07, 15:15 i koalicjant przybyl www.payer.de/religionskritik/karikatur344.gif Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t A co z prezydentami US i ich meetingami wyborczym 25.08.07, 15:19 wos9 napisała: > lub bardzo wczesnego Gierka!!!! Domyslam sie ze nie ogladalas. Inaczej czego takiego bys nie napisala. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: A co z prezydentami US i ich meetingami wybor 25.08.07, 15:31 cr00t napisał: > wos9 napisała: > > > lub bardzo wczesnego Gierka!!!! > > Domyslam sie ze nie ogladalas. Inaczej czego takiego bys nie napisala. > Aha! To nasz premier to już taki więcej amerykański... Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: A co z prezydentami US i ich meetingami wybor 25.08.07, 15:35 wos9 napisała: > > Aha! To nasz premier to już taki więcej amerykański... Sadze ze twoja ironia nie jest na miejscu. Podporzadkowuje sie jej nie tylko PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: A co z prezydentami US i ich meetingami wybor 25.08.07, 15:43 cr00t napisał: > wos9 napisała: > > > > > Aha! To nasz premier to już taki więcej amerykański... > > Sadze ze twoja ironia nie jest na miejscu. Podporzadkowuje sie jej nie tylko PI > S. > Ale ty tym tłumaczysz swojego wodza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: A co z prezydentami US i ich meetingami wybor 25.08.07, 15:47 wos9 napisała: > > > Ale ty tym tłumaczysz swojego wodza!!! > Tlumaczyc mozna kogos kto zrobil cos zle. Ja tego nie czynie jedynie uswiadamiam cie ze swiat juz jest troche dalej niz era Gierka. he he he Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Konwencja PIS to zjazd PZPR. I to z czasów Go 25.08.07, 15:21 na razie pieprzy jak potłuczony Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Gomułka nie słuchał Wagnera 25.08.07, 15:22 Nie wchodził na wiec przy dżwiękach wagnerowskiej muzyki. Cofamy się do zgoła innych czasów... Odpowiedz Link Zgłoś
terraincognita Re: Gomułka nie słuchał Wagnera 25.08.07, 15:34 Typowy Parteitag hitlerowski w Monachium. Tylko za mało mundurów (wiadomo -trudnosci gospoadrcze!). Zjazdy PZPR były inteligentniej reżyserowane. Odpowiedz Link Zgłoś
jtb Lewa ręka 25.08.07, 15:53 Moze się czepiam ale czy Jarek ma lewą reke? Może on jako prawicowiec posługuje sie tylko prawą. Patrząc na niego podczas przemówienia sprawia wrażenie jakby nie miał lewej ręki. Odpowiedz Link Zgłoś