rydzyk_fizyk 26.08.07, 19:32 Może dla niektórych newsem jest pakt PiS z Rydzykiem ale dla mnie prawdziwym hitem jest urzędujący szef kontrwywiadu startujący w wyborach. Jednak służby mają rządzić - tylko że pisowskie. www.wprost.pl/ar/?O=112662 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rydzyk_fizyk Ciekawe jak będzie wyglądała jego kampania? 26.08.07, 20:28 Jak wyobrażacie sobie kampanię wyborczą w wykonaniu tego kandydata? Czy prezentacja aneksu do raportu z likwidacji WSI jest już wpisana w jej plan? Czy oznacza to, że PiS wycofuje się ze swoich zastrzeżeń dotyczących wzajemnego powiązania polityki i służb specjalnych? Chce się w ten sposób pozbyć Macierewicza czy może zapewnić mu miękkie lądowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: "Maski opadly" ;-D 27.08.07, 18:05 dr_schab napisał: "Maski opadly" Mów co widzisz: wilcze zęby, świńskie ryje czy zupełny brak twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin A ci ze sluzb nie maja ustawowego zakazu startu 26.08.07, 20:56 w wyborach ? Cos mnie sie tlucze po glowie, ze tak. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: A ci ze sluzb nie maja ustawowego zakazu star 26.08.07, 20:59 Ustawy nie przeglądałem ale startu raczej nie. Zakaz połączalności tych funkcji zapewne jest, no i jakaś ogólna reguła o zakazie prezentowania pogladów politycznych or smth. Tak czy owak nie widać żeby Macierewicz się stosował. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolompolski NSDAPis ma się przejmować jakimiś tam "ustawami"? 27.08.07, 18:07 Przecież oni to wszystko robią ku kwakwale IV PRL, więc ich jakieś tam "ustawy" nie obowiązują! Uśmiałem się do łez na samą myśl o tym, że ktoś z NSDAPis miałby sobie jakąś tam "ustawą" głowę zaprzątać. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: NSDAPis ma się przejmować jakimiś tam "ustawa 27.08.07, 18:50 oszolompolski napisał: > Przecież oni to wszystko robią ku kwakwale IV PRL, :o) Odpowiedz Link Zgłoś
sebj.1 Re: Szef Kontrwywiadu Wojsk. wystartuje w wybora 26.08.07, 20:57 Mam nadzieję że Antoś pociągnie ze sobą na listy nowe gwiazdy polskiego wywiadu i kontrwywiadu harcerki oczywiście z ZHR-u Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Szef Kontrwywiadu Wojsk. wystartuje w wybora 26.08.07, 21:01 uzyskał poparcie polskich psychiatrów?? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Szef Kontrwywiadu Wojsk. wystartuje w wybora 27.08.07, 17:58 Może będzie w jego reklamie wyborczej podobnie jak w reklamie pasty do zębów. "Polskie Towarzystwo Psychiatryczne zaleca..." Odpowiedz Link Zgłoś