Dodaj do ulubionych

Szef Kontrwywiadu Wojsk. wystartuje w wyborach?

26.08.07, 19:32
Może dla niektórych newsem jest pakt PiS z Rydzykiem ale dla mnie prawdziwym hitem jest urzędujący szef kontrwywiadu startujący w wyborach.

Jednak służby mają rządzić - tylko że pisowskie.

www.wprost.pl/ar/?O=112662
Obserwuj wątek
    • dr_schab "Maski opadly" ;-D 26.08.07, 19:34
      .
      • rydzyk_fizyk Ciekawe jak będzie wyglądała jego kampania? 26.08.07, 20:28
        Jak wyobrażacie sobie kampanię wyborczą w wykonaniu tego kandydata? Czy prezentacja aneksu do raportu z likwidacji WSI jest już wpisana w jej plan?

Czy oznacza to, że PiS wycofuje się ze swoich zastrzeżeń dotyczących wzajemnego powiązania polityki i służb specjalnych? Chce się w ten sposób pozbyć Macierewicza czy może zapewnić mu miękkie lądowanie?
      • wariant_b Re: "Maski opadly" ;-D 27.08.07, 18:05
        dr_schab napisał:
        "Maski opadly"

Mów co widzisz: wilcze zęby, świńskie ryje czy zupełny brak twarzy?
    • frank_drebin A ci ze sluzb nie maja ustawowego zakazu startu 26.08.07, 20:56
      w wyborach ? Cos mnie sie tlucze po glowie, ze tak.
      • rydzyk_fizyk Re: A ci ze sluzb nie maja ustawowego zakazu star 26.08.07, 20:59
        Ustawy nie przeglądałem ale startu raczej nie. Zakaz połączalności tych funkcji zapewne jest, no i jakaś ogólna reguła o zakazie prezentowania pogladów politycznych or smth.

Tak czy owak nie widać żeby Macierewicz się stosował.
      • oszolompolski NSDAPis ma się przejmować jakimiś tam "ustawami"? 27.08.07, 18:07
        Przecież oni to wszystko robią ku kwakwale IV PRL, więc ich jakieś tam "ustawy"
        nie obowiązują!

Uśmiałem się do łez na samą myśl o tym, że ktoś z NSDAPis miałby sobie jakąś tam
        "ustawą" głowę zaprzątać.
        • pies_na_czarnych Re: NSDAPis ma się przejmować jakimiś tam "ustawa 27.08.07, 18:50
          oszolompolski napisał:

> Przecież oni to wszystko robią ku kwakwale IV PRL,

:o)
    • sebj.1 Re: Szef Kontrwywiadu Wojsk. wystartuje w wybora 26.08.07, 20:57
      Mam nadzieję że Antoś pociągnie ze sobą na listy nowe gwiazdy
      polskiego wywiadu i kontrwywiadu harcerki oczywiście z ZHR-u
    • venus99 Re: Szef Kontrwywiadu Wojsk. wystartuje w wybora 26.08.07, 21:01
      uzyskał poparcie polskich psychiatrów??
      • rydzyk_fizyk Re: Szef Kontrwywiadu Wojsk. wystartuje w wybora 27.08.07, 17:58
        Może będzie w jego reklamie wyborczej podobnie jak w reklamie pasty do zębów.

"Polskie Towarzystwo Psychiatryczne zaleca..."
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka