Dodaj do ulubionych

"...Jest punktualnie 16.00. Program III..."

31.03.07, 16:08
Czy te uszy mogą kłamać? Świat już nie pędzi jak szalony. Panie Piotrze -
antena wolna. "Jest super, jest super....i o co Ci chodzi..."

Do nasłuchania. Dziś i jutro - koniecznie !!!
Obserwuj wątek
    • drrrrrr Re: "...Jest punktualnie 16.00. Program III..." 31.03.07, 16:12
      az ciarki przechodza...stara oprawa serwisow i jingli,ale to piekne tylko
      dlatego ze w poniedzialek juz wszystko normalnie - i bardzo prosze zeby tak bylo.
      Oj archiwum sie poszerzy...
      • xk Re: "...Jest punktualnie 16.00. Program III..." 31.03.07, 17:33
        drrrrrr napisał:

> az ciarki przechodza...stara oprawa serwisow i jingli,ale to piekne tylko
        > dlatego ze w poniedzialek juz wszystko normalnie - i bardzo prosze zeby tak
        byl

A ja nie chcę! Stara oprawa serwisów bije tą obecną na głowę i stanowczo
        oświadczam, że "powrót do normalności" w pn oznaczać będzie powrót do tandety!
        • g8g5 Re: "...Jest punktualnie 16.00. Program III..." 31.03.07, 18:29
          drrrrrr napisał:

> az ciarki przechodza...stara oprawa serwisow i jingli,ale to piekne tylko
          > dlatego ze w poniedzialek juz wszystko normalnie - i bardzo prosze zeby tak
          byl
          >
          Jak najbardziej popieram Ciebie! Nie cierpię obecnej oprawy serwisów i tej
          muzyczki w tle!!!!!!!! Stara oprawa jest piękna. Powrót jak najbardziej
          POPIERAM, ale nie ma na to pewnie szans.
          • oniek5 Re: "...Jest punktualnie 16.00. Program III..." 31.03.07, 18:37
            Właśnie powstał nowy program Polskiego Radia

"Radio Wolna Trójka"

:-))
            • winieta Re: "...Jest punktualnie 16.00. Program III..." 31.03.07, 18:46
              :)))
              Przed chwilą leciały fajne życzenia Wassowskiego, w których zwraca się do Trójki
              jak do dziewczyny ..." i chociaż były lata kiedy nie rozumiałem co do mnie
              mówisz ..." :)))
              No i tyle tych głosów, które już odeszły. Łza się w oku kręci.
          • xk ale dlaczego niby nie ma szans? 31.03.07, 21:59
            > Jak najbardziej popieram Ciebie! Nie cierpię obecnej oprawy serwisów i tej
            > muzyczki w tle!!!!!!!! Stara oprawa jest piękna. Powrót jak najbardziej
            > POPIERAM, ale nie ma na to pewnie szans.

Wollski wrócił do starej oprawy PR 1 i czy cokolwiek mu w tym przeszkodziło?
            Czy ktokolwiek protestował?
            Czy po tych dwóch dniach, kiedy PR 3 znów jest sobą stanie się cokolwiek złego?
            Nic!

Szanowny Panie Skowróński: odwagi! jest Mann od ranna, jest kukułka, czas na
            Reaktywację Progamu Trzeciego
    • trojkomaniak Re: "...Jest punktualnie 16.00. Program III..." 31.03.07, 19:21
      Dawno nie miałem tyle miłego mrowienia na pleckach. To jest super weekend (Do
      szcęścia brakuje tylko teatrzyku Zielone Oko). Trójeczko tylko tak dalej.
    • matek225 JEZUUU! Jak można być tak nawiedzonym??? 31.03.07, 20:52
      • matek225 Re: JEZUUU! Jak można być tak nawiedzonym??? 31.03.07, 20:53
        Żeby tak się podjarać tym, że ktoś powiedział Program III zamiast Trójka...
        • zbyszu Nie tylko "jarać". Ja wrecz płonę !!! ;-) 31.03.07, 21:07
          PRIII
        • astat5577 Re: JEZUUU! Jak można być tak nawiedzonym??? 31.03.07, 22:25
          Ja nie.
          Był czas, kiedy trujka budziła we mnie bunt, obecny program trzeci podobnie.
          Bunt, bunt przed narzuconą linią. Nie oceniam, lepszą czy gorszą. Narzuconą.

Mam tyle lat, co Trójka. I co z tego wynika? Wychowałam się na trójce, bo nie
          było wyboru i to też trzeba przyznać. Dowcip czy muzyka. Jedyna alternatywa
          plus radio luxemburg i wolna europa. Oraz młodość, która bez doświadzenia nie
          umiała ocenić, co sterowane a co szczere, gdzie cenzura a gdzie spontaniczność,
          czy przemycone płyty to przemyt czy smak wolności.

Mogę się wzruszać, jak tym, jaką miałam sukienkę do komunii a babcia piekła
          cudowną drożdżową babkę. Było, minęło. Piękne i czas na nowe. Niekoniecznie
          sushi.
          Czas po prostu zrozumieć, że warto tworzyć nową jakość a nie wyłącznie powielać
          i się rozczulać albo proponować modne nic w zamian.

Viking, mam nadzieję, że tym razem Ty mnie trochę choć zrozumiesz...
          • g8g5 Re: JEZUUU! Jak można być tak nawiedzonym??? 31.03.07, 22:34
            xk napisał:

>
            > Wollski wrócił do starej oprawy PR 1 i czy cokolwiek mu w tym przeszkodziło?
            > Czy ktokolwiek protestował?
            > Czy po tych dwóch dniach, kiedy PR 3 znów jest sobą stanie się cokolwiek
            złego?
            >
            > Nic!
            >
            Ale ja się zgadzam, nic złego się nie stanie i jestem ZA! Wolski wrócił, to
            prawda, ale po niecałych dwóch latach. W Trójce minęło więcej czasu. Patrze
            tylko prawdzie w oczy. Wolski wrócił do oprawy po miesiącu od objęcia funkcji
            dyrektora, a Skowroński? Do tej pory nie uznał tego za niezbędne. Mam nadzieję,
            że jeszcze zmieni zdanie i to jeszcze w ten weekend. Też mówię Skowrońskiemu:
            ODWAGI!!! I do diabła ze słupkami i targetem!!!

• astat5577 Re: JEZUUU! Jak można być tak nawiedzonym??? 31.03.07, 23:21
            A, jeszcze.
            Nie słuchałam dziś zbyt czujnie, zbuntowana na wszelki wypadek, natomiast
            wysłuchałam pana Miecugowa, który się upomniał o Monikę Olejnik. I ładne i
            ważne to dla mnie było. Wyjątkowo ładne.
            I też mi pani Moniki brakowało.
            Co nie znaczy, że na oboje/obie sztuki wściekam się zawsze.
    • goscpodroz Re: "...Jest punktualnie 16.00. Program III..." 01.04.07, 00:31
      Czyzby ominelo mnie jakies wiekopomne wydarzenie? No bo chyba nie powrot
      "Minimaxu" w sobotnie popoludnie?...
    • diem28 Re: "...Jest punktualnie 16.00. Program III..." 01.04.07, 00:53
      Jestem mlodym czlowiekiem ale dzisiejszy dzien uswiadamia mi dobitnie, ze w tym
      krotkim czasie bylem swiadkiem roznych obliczy radia. Sprzed 2000 r, to radio
      ktore wyksztalcilo moja wrazliwosc muzyczna, po 2000 r, radio ktorego juz tylko
      sluchalem z przyzwyczajenia i troche z przymusu z powodu braku alternatywy wobec
      chwilami skrajnej komercji Trojki, oraz radio ktore od wrzesnia zeszlego roku
      powoli rowna do poziomu sprzed 2000r. Dziejszy dzien swiadczy o tym ze PR3 ma
      swoja swiadomosc, tozsamosc i bedzie dalej ja ksztaltowal, wracajac do tego co
      wartosciowe i piekne. Ta zmiana kursu jest cudem w ktory wielu nie wierzylo.
      Dzieiejszy dzien wskazuje ze jeszcze jest wiele do zrobienia w PR3 z 2007 r. ale
      tez uswiadamia ze kierunek zmian bedzie kontynuowany. Ciesze sie ogromnie i
      trzymam kciuki
    • marzenia4 Panie Skowroński Proszę o starą oprawę!!! 01.04.07, 18:53
      Nie bójmy się powrotu do poziomu dawnej Trójki i tym samym oprawy muzycznej
      dawnych dżingli, były skromne i nie przeszkadzały słuchać wiadomości...
      Poproszę raz jeszcze o powrót do Trójki i sygnałów sprzed 2000roku lub zmianę
      obecnych dżingli - tych nie da się słuchac
      • g8g5 Re: Panie Skowroński Proszę o starą oprawę!!! 01.04.07, 19:39
        marzenia4 napisała:

> Nie bójmy się powrotu do poziomu dawnej Trójki i tym samym oprawy muzycznej
        > dawnych dżingli, były skromne i nie przeszkadzały słuchać wiadomości...

Całkowicie popieram! Panie dyrektorze, ODWAGI, POTRAFISZ!!! :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka