honwe_d 31.08.07, 07:25 na co są dowody, dlatego powędrował do pierdla. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujaszek_joe ty te dowody oczywiście widziałeś 31.08.07, 07:27 w jakich zeznaniach tak łgał? poza tym to miał mieć chyba kłopoty za przeciek a nie za łganie w zeznaniach? Odpowiedz Link Zgłoś
honwe_d Re: ty te dowody oczywiście widziałeś 31.08.07, 07:37 wujaszku samie, oto Kaczmarek wczoraj odmówił składania zeznań, a był zatrzymany po to by wyjasnić rozbieżności jakie wystąpiły między jego wcześniej składanymi zeznaniami w sprawie przecieku a ustaleniami dotychczasowymi śledztwa, które są własnie rozbiezne z tymi zeznaniami. Ponieważ ten kandydat Leppera i Giertycha na premiera miłośnik prawdy w dniu wczorajszym odmówił składania zeznań, musiał usłyszeć zarzut utrudniania zeznań i mataczenia w śledztwie. To jest jasne Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: ty te dowody oczywiście widziałeś 31.08.07, 07:39 Każdy ma prawo odmowy składania zeznań. I nie może być z tego tytułu postawiony mu żaden zarzut. To jest jasne. Jakie wcześniejsze zeznania masz na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
honwe_d Re: ty te dowody oczywiście widziałeś 31.08.07, 07:44 To oczywiste, ale skoro we wcześniejszych zeznaniach ( przez niego własnoręcznie podpisanych) mijał się z prawdą , którą w tym czasie prowadzący śledztwo ustalili, to w przypadku, braku wyjasnienia rozbiezności między ustaleniami a jego zeznaniami musiał od prokuratora usłyszeć zarzut składania fałszywych zeznań i mataczenia w śledztwie. Znamienne jest ,że jakoś Kaczmarek jak się nie musiał pod niczym podpisywać to mówił dużo i chętnie. Dlaczego zatem tak boi się swojej prawdy, ze nie chce tej prawdy powtórzyć w przesłuchaniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: ty te dowody oczywiście widziałeś 31.08.07, 07:49 honwe_d napisał: > To oczywiste, ale skoro we wcześniejszych zeznaniach ( przez niego > własnoręcznie podpisanych) mijał się z prawdą , Jakie zeznania masz na myśli? Konkretnie. > którą w tym czasie > prowadzący śledztwo ustalili, to w przypadku, braku wyjasnienia > rozbiezności między ustaleniami a jego zeznaniami musiał od > prokuratora usłyszeć zarzut składania fałszywych zeznań i mataczenia > w śledztwie. Hmmmmmm. :)))) Obawiam sie, że działania prokuratury mogą zostać zaskarżone, jako że uniemożliwiła ona Kaczmarkowi niezwłocznego kontaktu z adwokatem. > Znamienne jest ,że jakoś Kaczmarek jak się nie musiał pod niczym > podpisywać to mówił dużo i chętnie. Dlaczego zatem tak boi się > swojej prawdy, ze nie chce tej prawdy powtórzyć w przesłuchaniu ? Skoro niczego nie podpisywał, a premier orzekł, że są to bajki, nie rozumiem zarzutu o składaniu fałszywych zeznań... Odpowiedz Link Zgłoś
honwe_d Re: ty te dowody oczywiście widziałeś 31.08.07, 07:53 W sprawie przecieku był przesłuchiwany jeszcze przed odowłaniem z funkcji ministra spraw wewnętrznych . Czy zatem w dalszym ciągu nie rozumiesz, ze zarzut składania fałszywych zeznań dotyczy własnie tego przesłuchania a nie bajek przed komisją ? Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: ty te dowody oczywiście widziałeś 31.08.07, 07:59 honwe_d napisał: > W sprawie przecieku był przesłuchiwany jeszcze przed odowłaniem z > funkcji ministra spraw wewnętrznych . > Czy zatem w dalszym ciągu nie rozumiesz, ze zarzut składania > fałszywych zeznań dotyczy własnie tego przesłuchania a nie bajek > przed komisją ? Mataczył, kłamał... to chciałem przeczytać. A wcześniej był zaufanym Kaczyńskich, Ziobry. To oni wynieśli go na wyżyny władzy. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojej głupoty. Ciekawe ilu jeszcze pisowców to zwykłe łobuzy...? :) Odpowiedz Link Zgłoś
honwe_d Re: ty te dowody oczywiście widziałeś 31.08.07, 08:00 Facet, niejakiemu Stolzmanowi wierzyli nie tylko jego koledzy nawet wyborcy. Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: ty te dowody oczywiście widziałeś 31.08.07, 08:02 honwe_d napisał: > Facet, niejakiemu Stolzmanowi wierzyli nie tylko jego koledzy nawet > wyborcy. Noooo. Jest coraz lepiej. Takie porównanie zasługuje na uwagę. PiS jak SLD. Brawo. ;))))) Dalej się zastanawiam ilu PiSowskich prominentów, to śpiochy, układ, komuchy...? Odpowiedz Link Zgłoś
honwe_d Re: ty te dowody oczywiście widziałeś 31.08.07, 08:03 znowu funkcjonalny, Polacy a nie PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: ty te dowody oczywiście widziałeś 31.08.07, 08:07 honwe_d napisał: > znowu funkcjonalny, Polacy a nie PiS. To PiS już nie równa się Polacy? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
honwe_d Re: ty te dowody oczywiście widziałeś 31.08.07, 08:15 "Sam Kaczmarek - który wciąż jest na urlopie za granicą - w wywiadzie dla "Dziennika" mówi, że został ostrzeżony przez prokuratorów, że nie może ujawnić szczegółów sprawy" (o te przesłuchanie chodzi Tomaszku)., Dotarło, czy czółeczko za niskie ? Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: ty te dowody oczywiście widziałeś 31.08.07, 07:45 Teraz ciągiem logicznym stanie się: jest winny, skoro odmawia zeznań. Oczywista oczywistość. Tak samo jak wcześniej: była winna, skoro popełniła samobójstwo. Trzeba było wymyśleć nowy ciąg logiczny po tym, jak Kaczmarek poszedł do łazienki i się nie zastrzelił. PS. Sory, wisielczy humor od samego rana. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
honwe_d Re: ty te dowody oczywiście widziałeś 31.08.07, 07:50 facet , jesteś funkcjonalny, w tej chwili nie ma mowy o winie lub nie , lecz o tym ,ze składał fałszywe zeznanie i zatrzymany po to by wyjasnić te jego zeznania bo one są sprzeczne z ustaleniami śledztwa ( wcale nie muszące przesądzać o winie lub jej braku) odmówił składania zeznań i dlatego musiał usłyszeć zarzut składania fałszywych zeznań i mataczenia śledztwie. Czy już dotarło ? czy za trudne do pojęcia. Na dodatek ma prawo zaskarżyć te zatrzymanie do sądu a sąd w oparciu o dowody stwierdzi czy zarzuty prokuratury są prawdziwe czy też wyssane z palca. Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Re: ty te dowody oczywiście widziałeś 31.08.07, 07:51 misiaczku złoty - jesteś tępy, nawet jak ja na pisowskiego funckjonariusza. Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: ty te dowody oczywiście widziałeś 31.08.07, 07:52 honwe_d napisał: > facet , jesteś funkcjonalny, w tej chwili nie ma mowy o winie A wcześniej napisałeś: "powędrował do pierdla." Czyli co? Powędrował do pierdla bez udowodnienia mu winy? IV RP? PS. Ile jeszcze masz tych nicków? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
honwe_d Re: ty te dowody oczywiście widziałeś 31.08.07, 07:55 tomaszku skup się na czytaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: ty te dowody oczywiście widziałeś 31.08.07, 08:00 honwe_d napisał: > tomaszku skup się na czytaniu. Wielonikowcu, skup się na pisaniu, bo przeczysz sam sobie. Biuletyn za późno dotarł? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
honwe_d Re: ty te dowody oczywiście widziałeś 31.08.07, 08:02 to on nie podpisał się pod wcześniejszymi zeznaniami ? I te podpisane zeznania nie są sprzeczne z uzyskanymi w między czasie dowodami ? Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: ty te dowody oczywiście widziałeś 31.08.07, 08:05 honwe_d napisał: > to on nie podpisał się pod wcześniejszymi zeznaniami ? > I te podpisane zeznania nie są sprzeczne z uzyskanymi w między > czasie dowodami ? Tego nie wiem, bo ja w przeciwieństwie do Ciebie nie mam wglądu w akta procesowe. ;) Mam natomiast nadzieję, że Kaczmarek wyląduje w więzieniu za to co wyprawiał jak sprawował władzę. Zresztą rączka w rączkę z Ziobrą i premierem. Prezydent też jest umoczony, to on go wypromował. Kto następny? Symptomatyczne jest to, że PiS puszkuje tylko swoich byłych kumpli... Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe to kiedy on poprzednio zeznawał? 31.08.07, 08:06 coś mnie chyba ominęło, do tej pory tylko przed komisją zeznawał czy jeszcze gdzieś? jesli prokuratura go ściga za to co mówił na komisji to prokuratura wtrynia się w paradę władzy ustawodawczej czyli łamie konstytucje Odpowiedz Link Zgłoś
honwe_d Re: to kiedy on poprzednio zeznawał? 31.08.07, 08:17 Sam Kaczmarek - który wciąż jest na urlopie za granicą - w wywiadzie dla "Dziennika" mówi, że został ostrzeżony przez prokuratorów, że nie może ujawnić szczegółów sprawy.." dotarło, przed sejmową komisją ds. spec. sł. nie skałdał zeznań jeno oświadczał. Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: to kiedy on poprzednio zeznawał? 31.08.07, 08:26 honwe_d napisał: > Sam Kaczmarek - który wciąż jest na urlopie za granicą - w wywiadzie > dla "Dziennika" mówi, że został ostrzeżony przez prokuratorów, że > nie może ujawnić szczegółów sprawy.." dotarło, przed sejmową komisją > ds. spec. sł. nie skałdał zeznań jeno oświadczał. A gdzie i kiedy je składał przed prokuraturą. Data. Odpowiedz Link Zgłoś
honwe_d [...] 31.08.07, 08:32 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
duet24 Re: :)))) 31.08.07, 09:01 trudno powiedzieć, wydaje mi się ,że jemu jeszcze nie postawili zarzutów. Zatem po przesłuchaniu i upływie 48 godzin bedą musieli albo postawić mu zarzuty ( trudno przewidzieć, czy kwalifikujące się do aresztowania) lub zwolnić. Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: :)))) 31.08.07, 09:10 Może chodzi o to, żeby nie zeznawał przed komisją? Czego się tak boicie? Odpowiedz Link Zgłoś
honwe_d Re: :)))) 31.08.07, 09:11 o ile mi wiadomo nic nie stoi na przeszkodzie ,żeby po podpisaniu zeznań w prokuraturze oświadczał przed komisją. Odpowiedz Link Zgłoś
honwe_d Re: :)))) 31.08.07, 09:14 jak powyżej 48 godzin to będzie aresztowany i będzie mógł oświadczać przed komisją w kajdankach, nie wiedziałeś o tym ? Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: :)))) 31.08.07, 09:18 honwe_d napisał: > jak powyżej 48 godzin to będzie aresztowany i będzie mógł oświadczać > przed komisją w kajdankach, nie wiedziałeś o tym ? A dlaczego w kajdankach? Pomyślałbyś miesiąc temu, że tak się będą pisowcy wycinać? Odpowiedz Link Zgłoś
honwe_d Re: :)))) 31.08.07, 09:20 bo będzie pod opieką wymiaru sprawiedliwości i by nie skończył jak Blida. Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: :)))) 31.08.07, 09:29 honwe_d napisał: > bo będzie pod opieką wymiaru sprawiedliwości i by nie skończył jak > Blida. W sprawie Blidy premier osobiście prosił, żeby jej nie zakładano kajdanek. Może w sprawie wieloletniego przyjaciela brata bliźniaka, też wykaże się miłosierdziem i zrozumieniem? Wszak sam też kiedyś będzie po drugiej stronie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: :)))) 31.08.07, 09:39 honwe_d napisał: > dla kobiet i owszem bo to dżentelmen. To dlaczego się nie ożenił? Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: ty te dowody oczywiście widziałeś 31.08.07, 14:48 Rozwieliteczko, 1/ nie jestem facetem, 2/ póki co zatrzymany, a nawet oskarżony, nie ma obowiązku składania zeznań, które mogłyby go obciążyć lub mu zaszkodzić. Wiem, jak trudno wam, pisiątkom, się z tym pogodzić, no, ale cóż - w razie czego pozostaje emigracja na Białoruś lub do Korei. 3/ lepiej być funkcjonalnym, niż forumowym funkcyjnym (mentalna prostytucja). Weź to sobie do serca. Odpowiedz Link Zgłoś
poddanywujasama Re: ty te dowody oczywiście widziałeś 31.08.07, 17:19 Jasne jest jedno....Nie wiesz co piszesz. KAZDY ma prawo odmowic zeznan. Cos takiego istnieje w kazdym systemie prawnym.Zrodlem przeciekow byl Ziobro a Kaczmarek stal sie jego kozlem ofiarnym. Wybitny strateg wspolnie z najlepszym polskim prawnikiem od czasow MieszkaI pomylili sie. Sadzili, ze Kaczmarek potulnie bedzie siedzial cicho, stalo sie inaczej. I postapil slusznie, tez bym tak postapil. Byl ich zaufanym, do momentu kiedy to stal sie niewygodnym.... No i Zioberko przewiozl sie...to dopiero poczatek. Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Kaczmarek łgał w swoich poprzednich zeznaniac 31.08.07, 07:29 Do jakiego pierdla? Masz złe informacje. Nie przyszły jeszcze dzisiejsze wytyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: Kaczmarek łgał w swoich poprzednich zeznaniac 31.08.07, 07:32 Ciekawe o której centrala wysyła biuletyn poranny? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Re: Kaczmarek łgał w swoich poprzednich zeznaniac 31.08.07, 07:50 coraz głupszych na FK rzucają. Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: Kaczmarek łgał w swoich poprzednich zeznaniac 31.08.07, 07:53 obseerwator napisał: > coraz głupszych na FK rzucają. Co mądrzejsi, dali już sobie z tym spokój widząc co się dzieje. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Kaczmarek łgał w swoich poprzednich zeznaniac 31.08.07, 08:04 1tomasz1 napisał: > Ciekawe o której centrala wysyła biuletyn poranny? ;) Biuletyn z oficjalną wersją wydarzeń jak ciepłe bułeczki;) Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Niech mi ktoś podeśle biuletyn... 31.08.07, 08:08 Czy mogę dostać egzemplarz? Niech mi ktoś podeśle. Odpowiedz Link Zgłoś
duet24 Re: Niech mi ktoś podeśle biuletyn... 31.08.07, 08:49 zakochany wumlowicz marzy o biuletynie. Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: Niech mi ktoś podeśle biuletyn... 31.08.07, 08:54 duet24 napisała: > zakochany wumlowicz marzy o biuletynie. U waszym biuletynie każdy marzy. :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Niech mi ktoś podeśle biuletyn... 31.08.07, 09:07 1tomasz1 napisał: > duet24 napisała: > > > zakochany wumlowicz marzy o biuletynie. > > U waszym biuletynie każdy marzy. :)))))) "Marzenia, te wielkie i te maleńkie...":))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
honwe_d Re: Niech mi ktoś podeśle biuletyn... 31.08.07, 14:38 mówiełm,żeś w biuletynie wumlowskim zakochany. Odpowiedz Link Zgłoś
janchomicz Re: Kaczmarek łgał w swoich poprzednich zeznaniac 31.08.07, 07:35 To oczywiste, broniąc się przed zepchnięciem w polityczny niebyt, wymyślał kolejne "rewelacje". Przegiął w sposób jaskrawo oczywisty, zatracił poczucie rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
gszatek Re: Kaczmarek łgał w swoich poprzednich zeznaniac 31.08.07, 09:17 prawdopodobne, że tak uczynił Kaczmarek - i żeby było jasne - nie jest on dla mnie człowiekiem wiarygodnym od wielu miesięcy, ale jest to pierwszy znany mi przypadek gdy człowieka się za aresztuje w takim trybie za to, że zaczął opowiadać "rewelacje" (daj spokój z tym Kurskim, he, he, he), ale... po tym jak minister Ziobro zagroził PO odwetem za przegraną przez Kurskiego sprawę w "aferze bilbordowej" podczas gdy wcześniej i p. Minister i p. Prezydent dali sędziom jasne wskazówki jaki ma być werdykt "in absentia" zniszczonych dowodów to jednak mnie to nie dziwi a teraz już poważniej - dwa lata miała miejsce w Polsce najpoważniejsza akcja terrorystyczna we współczesnej historii kraju - rozłożono w Warszawie 17 PROFESJONALNIE wykonanych atrap bombowych w ciągu jednej nocy, a list z pogróżkami podpisanymi "Silny Pedał" i "Gay Power" wysłano z jednego komputera, a autora nagrały kamery. Jedyny fakt w tej sprawie to korzystny wpływ tego zdarzenia na elekcję p. Lecha Kaczyńskiego co winno uczynić go szczególnie zainteresowanym wyjaśnieniem tej sprawy gdyż rzuca to na niego światło zniekształcające krystaliczny wizerunek uczciwości - reszta to pusty smiech i moje obywatelskie pytania: - kto pomógł straży miejskiej znaleźć atrapy w tak błyskawiczny sposób (zdaje się, że anonim nie wskazywał lokalizacji)- czyżby działanie jak z reklamy Allianza? - które "służby" próbują wyjaśnić tę sprawę? - dlaczego do tej pory brak jest efektów śledztwa? - jak to świadczy w ogóle o naszym przygotowaniu do wojny z terroryzmem? - czy powodem zatrzymań (jedynych?) i przesłuchań wśród środowisk gejowskich są tylko podpisy anonimu? - jak to wszystko świadczy o bezpieczeństwie naszego kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
poddanywujasama Re: Kaczmarek łgał w swoich poprzednich zeznaniac 31.08.07, 17:24 Mam duzo wiecej zaufania do Kaczmarka niz do Ziobry. Ziobro ma za duzo pomylek i za duzo klamstw na swym sumieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Kaczmarek łgał w swoich poprzednich zeznaniac 31.08.07, 08:07 Jestes dobrze poinformowany? Skad to wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: Kaczmarek łgał w swoich poprzednich zeznaniac 31.08.07, 08:09 x2468 napisał: > Jestes dobrze poinformowany? Skad to wiesz? Ha, nie wiesz kto nas tu zaszczycił na forum. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Kaczmarek łgał w swoich poprzednich zeznaniac 31.08.07, 08:11 Juz wiem."Talegraf" zapodal. Odpowiedz Link Zgłoś
honwe_d Re: Kaczmarek łgał w swoich poprzednich zeznaniac 31.08.07, 08:25 "Kaczmarek, przesłuchiwany jeszcze jako świadek, miał skłamac czterokrotnie". Ma prawo odwołać się do sądu . Odpowiedz Link Zgłoś
cat8cat Re: Kaczmarek łgał w swoich poprzednich zeznaniac 31.08.07, 14:41 to urodzony matacz.... Odpowiedz Link Zgłoś
duet24 Re: W poprzednich zeznaniach? A kiedy zeznawał?N 31.08.07, 14:58 kretynów nie sieją sami się rodzą czego najlepszym dowodem : "Prokuratura uważa, że Janusz Kaczmarek kłamał w zeznaniach, żeby uniemożliwić ustalenie jego prawdziwej roli w sprawie przecieku i zapewnić sobie fałszywe alibi. Wczoraj Kaczmarkowi postawiono zarzuty składania fałszywych zeznań w celu utrudniania śledztwa". Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: W poprzednich zeznaniach? A kiedy zeznawał?N 31.08.07, 15:12 Znajdź mi tu słowo "w poprzednich" Nie mieszaj pojęć Odpowiedz Link Zgłoś
mazqa Re: Kaczmarek łgał w swoich poprzednich zeznaniac 31.08.07, 14:55 honwe_d napisał: > na co są dowody, dlatego powędrował do pierdla. zglos sie na komisje sejmowa i daj swiadectwo prawdzie a nie popisuj sie na forum Odpowiedz Link Zgłoś
duet24 Re: Kaczmarek łgał w swoich poprzednich zeznaniac 31.08.07, 15:03 dowody ma prokuratura , dziwne ,ze komisja sejmowa się nimi nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly322 Re: Kaczmarek łgał przed Komisją sejmową. 31.08.07, 15:08 Dlatego odmówił w prokuraturze, gdyż tam musiałby to powtórzyć, ale już pod odpowiedzialnością karną. Ot i cały dylemat. Odpowiedz Link Zgłoś
duet24 Re: Kaczmarek łgał przed Komisją sejmową. 31.08.07, 15:10 Nie tylko przed komisją łgał, łagał na zeznaniach przesłuchiwany jako swiadek jeszcze kiedy był ministrem spraw wewnetrznych dlatego po odmowie zeznań , został aresztowany za mataczenie w śledztwie. Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly322 Re: Dlaczego więc media nie wałkują - Kaczmarek 31.08.07, 15:15 jest nie wiarygodny, gdyż nie chce powtórzyć pod odpowiedzialnością, tego co mówi bez tej odpowiedzialności. I że, zasadne jest przesłuchanie Kornatowskiego przed zeznaniami przed komisją. Nie pasuje mendiom? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 W jakich zeznaniach? 31.08.07, 15:16 O ile wiem nie zeznawał pod przysięgą, zagrożoną karą za składanie fałszywych zeznań. M. Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly322 Re: W jakich zeznaniach? No właśnie. 31.08.07, 15:20 Więc na podstawie bredni należy powoływać komisje śledcze? Coś mi tu nie gra.. Odpowiedz Link Zgłoś
duet24 Re: W jakich zeznaniach? No właśnie. 31.08.07, 16:34 do bajek komisje powoływać ? Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: W jakich zeznaniach? No właśnie. 31.08.07, 16:37 zwykly322 napisał: > Więc na podstawie bredni należy powoływać komisje śledcze? Coś mi tu nie gra.. Zawaisza nawet nie wie na jakiej podstawie powołano jego komisje. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday W których poprzednich? Kiedy zeznawał? 31.08.07, 16:36 honwe_d napisał: > na co są dowody, dlatego powędrował do pierdla. Odpowiedz Link Zgłoś
honwe_d Re: W których poprzednich? Kiedy zeznawał? 31.08.07, 16:44 widzę, ze nawet z czytaniem masz problemy ? może ty tylko czytasz po rosyjsku ? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer To Ty znasz tajne zeznania :) 31.08.07, 17:03 honwe_d napisał: > na co są dowody, dlatego powędrował do pierdla. Odpowiedz Link Zgłoś
pit_44 Re: Kaczmarek łgał w swoich poprzednich zeznaniac 31.08.07, 17:09 Zarzuty prokuratury: wiadomosci.onet.pl/1598003,11,item.html 1. Prokuratura twierdzi, że K. znał bardzo dobrze Krauzego, a Kaczmarek twierdzi, że znał "luźno" 2. Kaczmarek zeznał, że spotkał się z Netzlem w Marriocie, a prokuratura twierdzi, że się nie spotkał. 3. K. namawiał Kornatowskiego, żeby zeznał jak w p. 2 To są "twarde" dowody? To są jakieś niewiarygodnie dęte pierdoły! Odpowiedz Link Zgłoś