zapijaczony_ryj 18.09.07, 15:11 Czyli film o Kaczyżmie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
440417mz Re: A kiedy Wajda nakręci "Kaczyń" 18.09.07, 15:17 Wajda już został namówiony by nakręcić(?)jego dwóch czyli Pana Jarosława. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzlubomirski A kawaly o Oswiecimiu i Zydach to sie lubi, ha? 18.09.07, 15:32 jak na Polaka przystalo. Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: A kawaly o Oswiecimiu i Zydach to sie lubi, h 18.09.07, 15:37 grzegorzlubomirski napisał: > jak na Polaka przystalo. L. Jako licealista nasluchalem sie takowych od mojego kumpla- Zyda..... J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzlubomirski Tak, znamy to, kazdy antysemita ma swojego Zyda 18.09.07, 15:40 nawet Goering mial! Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: Tak, znamy to, kazdy antysemita ma swojego Zy 18.09.07, 16:29 grzegorzlubomirski napisał: > nawet Goering mial! L. Hehe, no to zescie mnie dopowiedzieli.... J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder "Jak kaczkowala sie stal"powinien nakrecic 18.09.07, 16:02 Bylby to film o rewolucji:) Odpowiedz Link Zgłoś
kikkoo5 Re: "Jak kaczkowala sie stal"powinien nakrecic 18.09.07, 16:04 ugryż się w dupę, maruderku, bo rozum już ci odjęło! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: "Jak kaczkowala sie stal"powinien nakrecic 18.09.07, 16:08 ...no tak, ciotko rewolucji, jak sie popieralo EseLDe to tematyka bolszewicka i jej proletariackie ujecie nie przeszkadzaly:))?? Swoja droga kikucie, czemu zmienilas optyke z bolszewickiej internacjonalistycznej na takaz ale o zabarwieniu narodowym? Odpowiedz Link Zgłoś
kikkoo5 Re: "Jak kaczkowala sie stal"powinien nakrecic 18.09.07, 16:13 widzę, że nadal powielasz bełty tego zasrańca heniusia. Dałeś się zmanipulować, bo ja nigdy nie popierałam !!!SLD Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: "Jak kaczkowala sie stal"powinien nakrecic 18.09.07, 16:14 ...moge przytoczyc odpowiednie wypowiedzi oraz linki do nich. Niestetyz, czasem bylas niezalogowana i IP mialas na wierzchu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kikkoo5 Re: "Jak kaczkowala sie stal"powinien nakrecic 18.09.07, 16:21 Bronić człowieka przed POowską bandą tj.Cimoszewicza przed Miodowiczem itp. łachudrami nie oznacza poparcia SLD! No i okazało się, że miałam rację - była to intryga szyta grubymi nićmi! Na szczęście pojawił się dziadek z Wehrmachtu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: "Jak kaczkowala sie stal"powinien nakrecic 18.09.07, 16:24 Nie tylko. Nawet Ziobru i Wannasermanowi sie od ciebie dostawalo, jako PiSdziakom, hehe:)) ...ale tez kikut sie nie boj. Knuj se dalej i agituj!! Odpowiedz Link Zgłoś
kikkoo5 Re: "Jak kaczkowala sie stal"powinien nakrecic 18.09.07, 16:43 Jak zasłużyli, to czemu nie? Jestem z natury obiektywna i sprawiedliwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czwarta.rzeczpispolita Re: "Inne propozycje: "Opowiesc o prawdziwej.. 18.09.07, 17:24 ..kaczce", "Cichy Dorn"... Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: "Jak kaczkowala sie stal"powinien nakrecic 18.09.07, 16:13 marouder napisał: > Bylby to film o rewolucji:) Był już taki film na podstawie baśni Andersena o r/ewolucji:Brzydkie kaczątko!W polskich realiach z brzydkiego kaczątka wyrósł kapłon(kapłan)! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Tak, pomysl z "Brzydkim Labadkiem" jest ciekawy 18.09.07, 16:16 ...na koncu bohater zostalby spozyty jako danie z grilla. Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor.nowytor8 Mord katyński jest zabawny? 18.09.07, 16:16 tak ścierwojady uważacie? To tak jakbyście sami mordowali Odpowiedz Link Zgłoś
czwarta.rzeczpispolita Re: Mord katyński zabawny? Nie! Ale mordy Kaczyn- 18.09.07, 17:03 skich, to juz troche tak. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Mord katyński zabawny? Nie! Ale mordy Kaczyn 18.09.07, 17:14 czwarta.rzeczpispolita napisał: > skich, to juz troche tak. "Kaczyń' to najlepiej by Bareja nakręcił, ale niestety nie zyje. Fakt, ze Wajda nakręci wszystko, jak będzie potrzeba to i ksiązkę telefoniczną, ale z Kaczyniem Wajdy to chyba by nie dał rady. Moze Machulski ? Albo po prostu posklejać z tych na zywo. Też będa niezłe jaja pl.youtube.com/watch?v=eItzoqoq5_E Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: A kiedy Wajda nakręci "Kaczyń" 18.09.07, 17:00 Żałosny i nieszczęsliwy jest kraj który żyje nieżywymi bohaterami. Odpowiedz Link Zgłoś
mahabone Żałosne jest 18.09.07, 17:29 440417mz napisał: > Żałosny i nieszczęsliwy jest kraj który żyje nieżywymi bohaterami. ````````````````````````````````````````````````````````````````````` plwać dla doraźnych celów. Odpowiedz Link Zgłoś
kikkoo5 Re: A kiedy Wajda nakręci "Kaczyń" 18.09.07, 17:36 to ty nie wiesz co to historia i jakie ma znaczenie dla k a ż d e g o narodu???? Ubolewam. Odpowiedz Link Zgłoś