taziuta 12.10.07, 17:54 TOK FM nie otrzymało od telewizji publicznej zgody na transmisję dzisiejszej debaty Kaczyński-Tusk... www.snrd.pl/wwr.php?aid=451 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paczula8 Re: Zapis na TOK FM? 13.10.07, 00:23 taziuta napisał: > TOK FM nie otrzymało od telewizji publicznej zgody na transmisję > dzisiejszej debaty Kaczyński-Tusk... > > www.snrd.pl/wwr.php?aid=451 > Taziuto, ja w kwestii pytania, a własciwie pytan zadanych na podanej przez Ciebie stronie: CZY UWAŻASZ, ŻE MEDIA PUBLICZNE MAJĄ PRAWO DO OGRANICZANIA JAKIMKOLWIEK MEDIOM PRAWA RETRANSMISJI ZDARZEŃ WYBORCZYCH I CZY JEST TO TEMAT DLA OBSERWATOROW OBWE? - pytania sa dwa, a odpowiedz może byc jedna, nie uważasz, ze cos tu nie gra? a poza tym dlaczego ograniczacie wypowiedz tylko do prostego 'tak' lub 'nie', odpowiedz z uzasadnieniem byłaby duzo ciekawsza, nie uważasz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Masz rację. 13.10.07, 00:52 Wysłałem monit w tej sprawie na priv do taziuty parę godzin wcześniej. To są paskudne wpadki. Niestety niemal nieuknione... Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Masz rację. 13.10.07, 01:05 apoplaws napisał: > Wysłałem monit w tej sprawie na priv do taziuty parę godzin wcześniej. > To są paskudne wpadki. Niestety niemal nieuknione... no chyba, że Taziuta konsultowałby z nami swoje teksty przed publikacja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Masz rację. 13.10.07, 16:06 paczula8 napisała: > apoplaws napisał: > > > Wysłałem monit w tej sprawie na priv do taziuty parę godzin > > wcześniej. > > To są paskudne wpadki. Niestety niemal nieuknione... > > no chyba, że Taziuta konsultowałby z nami swoje teksty przed > publikacja ;) Bardzo chętnie! Następny (mój) tekst przed publikacją wyślę do Ciebie z prośbą o korektę. Tego nie mogłem, bo go (po poprawkach) nie otrzymałem przed publikacją, i nie mogłem zgłosić swoich uwag. Czasami nie ma na to czasu, co się mści, jak widać... Ale zapraszam też do przysyłania tekstów na dowolne tematy związane z zagadnieniami, którymi chce się zajmować Stowarzyszenie. Przysyłaj je proszę na moją skrzynkę, tj. taziuta@gazeta.pl :-) Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Masz rację. 15.10.07, 10:27 > Bardzo chętnie! > Następny (mój) tekst przed publikacją wyślę do Ciebie z prośbą o > korektę. Tego nie mogłem, bo go (po poprawkach) nie otrzymałem przed > publikacją, i nie mogłem zgłosić swoich uwag. Czasami nie ma na to > czasu, co się mści, jak widać... > > Ale zapraszam też do przysyłania tekstów na dowolne tematy związane > z zagadnieniami, którymi chce się zajmować Stowarzyszenie. Przysyłaj > je proszę na moją skrzynkę, tj. taziuta@gazeta.pl :-) Zaskakujesz mnie swoja elastycznością ... za zaproszenie dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Masz rację. 15.10.07, 10:30 zastanawia mnie natomiast, czy w ramach demokracji, która tak cenicie, umiescilibyscie na stronie tekst wobec demokracji krytyczny? :) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Masz rację. 15.10.07, 11:27 paczula8 napisała: > > zastanawia mnie natomiast, czy w ramach demokracji, która tak > cenicie, umiescilibyscie na stronie tekst wobec demokracji > krytyczny? :) Uargumentowany!? Myślę, że umieściliby.... Oczywiście, zgadzasz się na polemikę :) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Masz rację. 15.10.07, 11:47 sclavus napisał: > paczula8 napisała: > > > > > zastanawia mnie natomiast, czy w ramach demokracji, która tak > > cenicie, umiescilibyscie na stronie tekst wobec demokracji > > krytyczny? :) > > Uargumentowany!? > Myślę, że umieściliby.... Oczywiście, zgadzasz się na polemikę :) Pewnie, że umieścilibyśmy. Tyle że mamy chwilowo jeszcze problemy z tą polemiką. Brak możliwości dyskusji pod tekstami... Ale będzie, cierpliwości! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Masz rację. 16.10.07, 14:52 sclavus napisał: > paczula8 napisała: > > > > > zastanawia mnie natomiast, czy w ramach demokracji, która tak > > cenicie, umiescilibyscie na stronie tekst wobec demokracji > > krytyczny? :) > > Uargumentowany!? > Myślę, że umieściliby.... Oczywiście, zgadzasz się na polemikę :) Oczywiście, jedno i drugie:) ale póki co znalazłam artykuł Michalkiewicza dot. demokracji, pozwolę sobie go umiescic w osobnym watku ... i oczywiście licze na polemikę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś