pisuarro 24.10.07, 16:31 ...świecie ! I tu sie zgadzam z odchodzącym premierem; gdyby mi ktoś rzucił we twarz "ty bracie Kaczyński" to nawet bym nie szedł (jak zamierza JK) do sądu - tylko od razu dał w mordę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elena4 Re: "Bracia Kaczyńscy" - najstraszliwsza obelga n 24.10.07, 16:33 Niech Kaczyńskich cały świat pocałuje w to, co stało sie statnio w tym świecie powszechnym obiektem weneracji. Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Re: Niech Kaczyńskich cały świat pocałuje w to 24.10.07, 16:40 "Na pieszczotę to trzeba sobie zasłużyć" ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: "Bracia Kaczyńscy" - najstraszliwsza obelga n 24.10.07, 16:44 To tylko jedna obelga jest z całej listy z ostatnich dwóch lat. Donald to chyba w sądzie będzie spał zamiast rządzić tak mu się dobiorą. Litościwa reakcja PO mówi sama za sibie. Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Re: Donald to chyba w sądzie będzie spał 24.10.07, 17:05 W jakim sądzie ? W areszcie! Pan Prezes wyraźnie przecież zapowiedział, że procesy będą nie tylko cywilne, ale i karne. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: "Bracia Kaczyńscy" - najstraszliwsza obelga n 24.10.07, 17:07 pisuarro napisał: Słyszałam to. On już w ogóle nie wie co gada... Chce za to podać Tuska do sądu... Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Re: Chce za to podać Tuska do sądu 24.10.07, 18:17 A ja uważam, że sędziom, asesorom (zwłaszcza - po ostatnim werdykcie TK) i innym pracownikom sądów też się należy porcja godziwej rozrywki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pulchna.lapka.w.pulpit Z kpiną radzą sobie mniej więcej tak jak... 25.10.07, 20:47 ...MO z Pomarańczową Alternatywą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: "Bracia Kaczyńscy" - najstraszliwsza obelga n 24.10.07, 17:14 pisuarro napisał: > ...świecie ! > gdyby mi ktoś rzucił we > twarz "ty bracie Kaczyński" to nawet bym nie szedł (jak zamierza > JK) do sądu - tylko od razu dał w mordę. No nie wiem?! Mnie obraziłoby bardziej, gdyby ktoś mi rzucił w twarz: "Ty Nello Rokito", chociaż z drugiej strony, za "Ty bracie Kaczyński" też niechybnie w pysk by "wyłapał"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: "Bracia Kaczyńscy" - najstraszliwsza obelga n 25.10.07, 20:59 a za "ty ziobru!"? Odpowiedz Link Zgłoś
przecinek_cambridge Re: a za "ty ziobru!" ? 08.11.07, 17:49 Oberwałby dyktafonem ! Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Szczerze Ci współczuję - patrzeć na taką... 24.10.07, 17:30 ...kompromitację swoich idoli z pewnością nie jest zbyt przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jarek, ja też chcę pozew! Please! 25.10.07, 22:02 Pogięło cie? Następnego pokolenia kombatantów z bożej łaski co se wymyślili życie za fryko, naród już nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
trouble_maker Re: Pogięło cie ? 25.10.07, 22:39 Nie zrozumiałaś - ja też chcę dostać pozew od Jarka (jak Donald ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Pogięło cie ? 25.10.07, 22:44 Zrozumiałam. Chcesz chodzic w glorii i być kombatantem walki z kaczyzmem i dostac za to jakiś grant za który jak zwykle zapłaci ciemny lud. A dali jazda!!!! :o))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
trouble_maker Re: Chcesz chodzic w glorii i być kombatantem 25.10.07, 23:00 Ja ??? W życiu! Ja tylko zazdroszczę Donaldowi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Na spacerniaku w kiciu wsrod kwiatu elektoratu PO 25.10.07, 21:02 na pewno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
durni Franek, nie słuchałeś Pana Prezesa ? Na własne... 25.10.07, 21:18 ...uszy słyszeliśmy! Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Frank Drebin jest przygłuchy 25.10.07, 22:49 pl.youtube.com/watch?v=LbSekuR040c Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Lipiec na razie nie jest na spacerniaku. Elektorat 25.10.07, 23:02 ktorym wygrala PO w kiciach jutro bedzie na spacerniaku .... jabas1 napisał: > Bo Putra raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Lipiec na razie nie jest na spacerniaku. Elek 26.10.07, 02:57 frank_drebin napisał: > ktorym wygrala PO w kiciach jutro bedzie na spacerniaku .... Bawi mnie twój skowyt. Proszę o BIS... poszczekaj jeszcze trochę ... Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Re: Lipiec na razie nie jest na spacerniaku 28.10.07, 21:16 No, patrz pan, jak to się wszystko szybko zmienia! ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus i tak o wiele milej.... 08.11.07, 17:56 ... niż w "kwiecie elektoratu PiSu" www.allegro.pl/phorum/read.php?f=258&i=1324659&t=1324659 Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: "Bracia Kaczyńscy" - najstraszliwsza obelga n 25.10.07, 22:46 pisuarro napisał: > ...świecie ! > I tu sie zgadzam z odchodzącym premierem; gdyby mi ktoś rzucił we > twarz "ty bracie Kaczyński" to nawet bym nie szedł (jak zamierza > JK) do sądu - tylko od razu dał w mordę. Ty może tak, ale oni nie potrafili dać w mordę, jak pierwszą damę Kaczyńską obrażał Rydzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: "Bracia Kaczyńscy" - najstraszliwsza obelga n 25.10.07, 23:01 > Ty może tak, ale oni nie potrafili dać w mordę, jak pierwszą damę > Kaczyńską obrażał Rydzyk. Dama niech sie broni sama, a Prezydent ma brata blizniaka, wiec obaj sie nadymaja (moze rozpekna) Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: "Bracia Kaczyńscy" - najstraszliwsza obelga n 26.10.07, 02:07 To który brat jest zły?Jeżeli porównanie z bratem jest obelgą,to znaczy ,że trzeba się za brata wstydzić.A może nie są braćmi?A wspólne nazwisko,to tylko przypadkowa zbieżność?Czy każdy z nas niebyłby dumny z dobrego brata prezydenta? No chyba,że prezydenturę jednego,drugi brat traktuje jak pomyłkę i vice versa. Odpowiedz Link Zgłoś