h.c.baron 03.12.07, 21:44 Podoba mi się ten gość. Klich oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rotepirat Re: Klich to kicha, a nie wojak 03.12.07, 21:52 Klich wygląda na chłopa bez jaj. Taki tam laluś nie wojak. Szczygło, bez gadki wyglądał na dowódcę. Takiego brakuje w wojsku. Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Klich to kicha, a nie wojak 03.12.07, 21:55 Tak homoś, palant szczygło, niedouczone matolstwo, które nawet nie wiedziało że polskie wojsko od dobrych 8 lat używa amunicji karabinowej natowskich standardów to faktycznie dowódca, że hej... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Klich to kicha, a nie wojak 03.12.07, 21:55 Szczygło wygląda jak szczygło i tyle:( Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Klich to kicha, a nie wojak 03.12.07, 21:57 Raczej jak cyborg. Zastanawiam się, jakim cudem on przechodził przez bramki na lotniskach z tymi wszystkimi śrubkami w głowie... Odpowiedz Link Zgłoś
h.c.baron Re: Klich to kicha, a nie wojak 03.12.07, 21:56 rotepirat napisał: > Klich wygląda na chłopa bez jaj. Taki tam laluś nie wojak. Szczygło, bez gadki > wyglądał na dowódcę. Takiego brakuje w wojsku. Byłeś w wojsku? Szczygło to wykapany dowódca :))) Takich kaprali to za prlu było na pęczki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat Re: Klich to kicha, a nie wojak... 03.12.07, 21:58 Miałem studium wojskowe. I wiem kto może byc dowódcą, a kto nie. Napewno nie Klich. Kilich to mięczak, laluś. Zleje się w gacie jak strzelę torebką po miętusach. Odpowiedz Link Zgłoś
h.c.baron Re: Klich to kicha, a nie wojak... 03.12.07, 22:03 Studium wojskowe :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) to ty nawet nie masz pojęcia jak wiatrówka wygląda , a tyle masz do powiedzenia na temat dowodzenia, pewnie jakbyś prawdziwy granat zobaczył to byś popuścił. Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Klich to kicha, a nie wojak... 03.12.07, 22:04 Homoś miał studium wojskowe:))) A wiesz ty niedouczony homosiu chociaż co to jest SCE albo dlaczego nie należy stawać bezpośrednio za kimś kto strzela z AKMSa?:) Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Klich to kicha, a nie wojak... 03.12.07, 22:10 > albo dlaczego nie należy > stawać bezpośrednio za kimś kto strzela z AKMSa?:) Właśnie tego mógł nie wiedzieć i teraz odreagowuje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Klich to kicha, a nie wojak... 03.12.07, 22:13 Niestety, wszystko wskazuje na to że homoś stanął w momencie kiedy padł rozkaz "ogień ciągły, jedna seria!"... I dlatego teraz, z przyczyn mechanicznych, na głowę nieco słabuje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat Re: Klich to kicha, a nie wojak... 03.12.07, 22:15 Z którego biura poselskiego PO piszecie ? Tuska, Schetyny? a może Bronka. Ale do rzeczy homosie - podejrzewam, że żaden z was nie miał studium wojskowego, a tylko ganialiście w czasie poligonu kapralowi po piwo. Szeregowcy. Wcalę się tym studium wojskowym nie chwalę, gdyż zawsze uważałem je za stratę czasu. Wracając do tematu - na widok Szczygły każdy z wasz stał by na baczność - nawet nie wiedząc o tym. Ech, popaprańcy. Z kim ma Tusk robić cuda? Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Klich to kicha, a nie wojak... 03.12.07, 22:21 homoś, jesteś matołem i nieukiem z fizyki, matematyki, biologii i logiki, więc dla własnego dobra nie zdradzaj jeszcze żeś kompletny matoł i niedouk w kwestiach wojskowości :)) Takie matoły jak ty nawet nie potrafiły stać na baczność, a już największym zagrożeniem były w wojskach inżynieryjnych - jeden ze znanych mi z autopsji przypadków to rozbrajanie miny M62 bagnetem:) Efekt: ręce -1, oczy -1, perforacja płuc +5 :) Nie był to przypadkowo homosiu jakiś twój krewny? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat ros 128 - słuchaj uważnie homosiu 03.12.07, 22:26 Z twojego tekstu wnioskuje, że pełniłeś - co najwyżej - służbę wartowniczą. Tak więc lepiej siedź cicho, bo mogę postawić ciebie na baczność. Tak więc homosie z PO - mordy w kubeł i radia słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 matole homosiu 03.12.07, 22:30 Ty nie bierz się za wnioskowanie bo przy twoim poziomie matołectwa ci to mało dobrze idzie:) (cytat z pozycji traktującej o wojsku:)) Jedyne co mi możesz matole zrobić to po raz kolejny mnie rozbawić swoim debilizmem, co udaje ci sie homosiu regularnie:) Tak więc homosiu matołkowaty - pisz swoje dyrdymały dalej, jesteś zabawny:) Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat matole homosiu 03.12.07, 22:50 Tak więc homosiu wściekłość i bezsilność odebrała ci rozum. Niestety nic na to nie poradzę. Nie czytaj moich postów, bo ja nie otwieram z zasady twoich. Na temat poziomu homosiów w PO nie będę się wypowiadał, bo i tak nigdy nie wiedzą o co chodzi. Tak więc spieprzaj dziadu. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Klich to kicha, a nie wojak... 03.12.07, 22:12 Też miałam studium wojskowe. Fajni byli ci dowódcy:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
h.c.baron Re: moja babcia mawiała 03.12.07, 22:42 wyksztalciuch napisał: > "cuś mi w d.. strzygo" Mądra babcię masz! Przypomina mi moją. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Klich to kicha, a nie wojak 03.12.07, 22:28 rotepirat napisał: > Klich wygląda na chłopa bez jaj. Taki tam laluś nie wojak. > Szczygło, bez gadki wyglądał na dowódcę. Takiego brakuje w wojsku. Masz rację, Szczygło wyglada jak prawdziwy wojak, nadporucznik Lukas albo feldkurat Katz. Tylko że minister w krajch demokratycznych to urzędnik a nie wojak. Wojny to zbyt poważne sprawy by powierzać je wojskowym. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Szczygło, bez gadki wyglądał na dowódcę. 04.12.07, 02:02 I jak wysoki umięśniony inteligentny brunet. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj I kurdupel jak reszta pis Daków 04.12.07, 02:17 trzymilionowy.post napisał: > I jak wysoki umięśniony inteligentny brunet. szukaj.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=4607332 żeby się za bardzo od szefostwa nie wyrózniał. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Tak jak oba kaczory, gosiek, czerwononos i inni 04.12.07, 02:06 rotepirat napisał: > Klich wygląda na chłopa bez jaj. Taki tam laluś nie wojak. Szczygło, bez gadki > wyglądał na dowódcę. Takiego brakuje w wojsku. a pisu najlepsi z najlepszych po 89 roku. Nawet nie musza mundurów zakładać, zeby się dostać do Kompanii Reprezentacyjnej Wojska Polskiego. szukaj.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=4116076 Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: Klich a Szczygło-niebo a ziemia. 03.12.07, 23:42 h.c.baron napisał: > Podoba mi się ten gość. > Klich oczywiście. Facet ma glowe na karku i jest na wlasciwym miejscu. Ale zyskuje tez niezaleznie od wlasnych staran i przymiotow. Wazne jest takze to, na jakim tle wystepuje, tzn. czyim jest nastepca. Szczyglo - mowiac oglednie - nie jest dla nikogo konkurencja. Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat Klich to kicha, a nie wojak... 03.12.07, 23:47 Chyba jesteś jego ordynansem, że tak go wychwalasz. Buty mu czyścisz czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: Klich to kicha, a nie wojak... 03.12.07, 23:54 rotepirat napisał: > Chyba jesteś jego ordynansem, że tak go wychwalasz. Buty mu > czyścisz czy co? Z tego co piszesz i jak piszesz moge wnioskowac, ze jestes kims na ksztalt klona pana Szczyglo. Jesli tak, to wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
prawo24 Re: Klich to kicha, a nie wojak... 04.12.07, 07:09 Jaki był wrzask ? a teraz towarzysz Klicha publicznie zresztą ogłoszony kłamcą , nadaje,ze prokuratura , żandarmeria wojskowa musi mataczyć, bo przez rok nie postawiła zarzutu jeno prowadzi śledztwo. Odpowiedz Link Zgłoś
redaktor.terlik Szczygło za sam swój wygląd powinien ... 08.12.07, 15:31 ... dostać dożywocie. Za umysł k.s. !!! Odpowiedz Link Zgłoś