s-k-i-n.pl 11.12.07, 23:30 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4754371.html - Allah akhbar cchiałoby sie powiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder.eu Skin, moze ty wypij cos, bo ty dzisiaj.. 11.12.07, 23:32 ..wyjatkowo trzezwy jestes:) Odpowiedz Link Zgłoś
kiko44.1 Re: Mamy dżhad na linii Tusk - Rydzyk 11.12.07, 23:33 a miała być miłość i przyjażń - tureckie gadanie Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n.pl Re: Mamy dżhad na linii Tusk - Rydzyk 11.12.07, 23:34 a wiec kolejna obietnica wyborcza niedotrzymana Odpowiedz Link Zgłoś
warczacy_z_wilkami Re: Mamy dżhad na linii Tusk - Rydzyk 11.12.07, 23:35 mógłbyś mi wskazać jakieś wojenne zagranie Tuska? Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n.pl Re: Mamy dżhad na linii Tusk - Rydzyk 11.12.07, 23:37 zapowiedź odebrania przyznanej wcześniej kasy mimo że od str prawnej wszystko jest w porządku, a wcześniej uniemozliwienie Rydzowi wzięcia dotacji z UE.. zamiast się cieszyć ze Rydzol na UE już nie prycha i się na nia nawrócił... eh.. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Mamy dżhad na linii Tusk - Rydzyk 11.12.07, 23:38 jasne,że się nawrócił na UE jak mu kasa zapachniała. Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n.pl Re: Mamy dżhad na linii Tusk - Rydzyk 11.12.07, 23:41 a ty byś Putina nie pokochała jak by ci kasę dał i wielkie wpływy? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Mamy dżhad na linii Tusk - Rydzyk 11.12.07, 23:47 Rydzyk ludzi ogłupia w dalszym ciągu obrzydza im tę UE i zepsuty zachód,a z drugiej strony nie ma nic przeciw temu,zeby od tych"zgniłków" brać pieniądze. to mi trochę Arabów przypomina ani myślą się asymilować,nienawidzą naszej cywilizacjia,ale socjal brać to bardzo chętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n.pl Re: Mamy dżhad na linii Tusk - Rydzyk 11.12.07, 23:51 to co dobre to nie chcą nam dać za to co złe to nam to wręcz UE wmusza (homoseksualizm itp zboczenia) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Mamy dżhad na linii Tusk - Rydzyk 12.12.07, 00:54 kto ci skinek wmusza homoseksualizm? możesz to wyjaśnić Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n.pl Re: Mamy dżhad na linii Tusk - Rydzyk 12.12.07, 16:34 lewicowe osrodki opiniotwórcze ilewaccy działacze typu Biedroń Senyszyn a przede wszystkim GW i media należące do Agory Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Mamy dżhad na linii Tusk - Rydzyk 12.12.07, 16:48 GW i Biedroń przymuszają cię do homoseksualizmu? a jak to robią zmuszają cię szantażem czy grożbą do zmiany orientacji? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A czy uzbroi te rzesze? 11.12.07, 23:43 Babki powinien uzbroic w tluczki, a dziadkow w klapcazki! Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n.pl Re: A czy uzbroi te rzesze? 11.12.07, 23:45 zagłuszarki,będą też akcje paraliżujace system gosp kraju, moga to być ataki hakerów na strony rządowe Odpowiedz Link Zgłoś
warczacy_z_wilkami Re: Mamy dżhad na linii Tusk - Rydzyk 11.12.07, 23:46 ja słyszałem tylko o zapowiedzi kontroli wydatkowania kasy z budźetu i ewentualnego skontrolowani uczelni przez MEN. 61-sza na 73 szkoły to zadziwiająca pozycja pozwalająca otrzymać taaaką dotację z Unii. Cud. Sam bym się zaciekawił, chociaż ciekawski nie jestem. A co do radości Tuska z nawrócenia Rydzyka na UE to chyba lekko wyolbrzymiasz sprawę zakonnika-dyrektora mieszając w to premiera. To nie te czasy że pan Tadeusz Rydzyk rozmawiał tylko z dwoma na raz albo wcale. Teraz będzie traktowany tak jak powinien, bez hołdów i danin. Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n.pl [...] 11.12.07, 23:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
warczacy_z_wilkami Re: Mamy dżhad na linii Tusk - Rydzyk 11.12.07, 23:57 jak jakiś wypatrzysz to daj znać na FK bo może przejść niezauważone. Odpowiedz Link Zgłoś
kiko44.1 [...] 12.12.07, 00:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bogda35 Re: Mamy dżhad na linii Tusk - Rydzyk 12.12.07, 11:49 nie słyszałam żeby Tusk mówił że będzie sie kochał z Rydzykiem -a zreszta jak chciał to go Ojczulek nie wpuscił do swojej twierdzy - podobno mógłby zgorszyć mohery. Odpowiedz Link Zgłoś
wstyd_pomroczny Re: Mamy dżhad na linii Tusk - Rydzyk 12.12.07, 11:27 s-k-i-n.pl napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4754371.html > - Allah akhbar cchiałoby sie powiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n.pl Re: Mamy dżhad na linii Tusk - Rydzyk 12.12.07, 15:35 idzie na noże... Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Mamy dżhad na linii Tusk - Rydzyk 12.12.07, 16:56 Stawianie sprawy na ostrzu tępego noża nic nie da.Robią sobie tylko jasełka(siwy dym).Opinia publiczna to nie ci którzy mówią,lecz ci-którzy słuchają. Odpowiedz Link Zgłoś