Dodaj do ulubionych

Obóz dla 1000 stypendystów Fundacji Episkopatu

IP: *.inter / 10.0.0.* 11.08.03, 17:15
Kto zapłaci za ten obóz? Znając pomysłowość naszych kapturowych
za ten obóz zapłacimy wszyscy - my podatnicy, podobnie jak za
katolickie szkoły i prace katechetów i kapturowych w szkołach
państwowych. Czarni orgaznizatorami są wspaniałymi, jeszcze
lepszymi w dojeniu państwa.
Obserwuj wątek
    • Gość: ralf Re: Obóz dla 1000 stypendystów Fundacji Episkopat IP: *.84.1311C-CUD12K-01.ish.de 11.08.03, 22:26
      hej pozdro, a co tam raz sie zyje, nazywam sie Jozef Glemp i nie
      moge wytzrymac juz tych atakow na kosciol, no poprostu zle to
      znosze. Nie moge kurde tak dluzej. Dajcie spokoj kurde. wezcie
      sobie za cel jakies organizacje pozarzadowe, Jurka kurde, albo
      szkolne biblioteki.no cokolwiek do licha ale nie mnie, bo ja nie
      moge tego juz sluchac.
    • Gość: isnota Zamiast pytać - sprawdź IP: 217.96.29.* 12.08.03, 09:09
      Fundacja miesci sie w Warszawie na ul Ks. Kard. Wyszyńskiego. Masz pełne prawo
      wglądu w jej finanse. Dowiesz sie tam, że działalność jest fionansowana ze
      zbiórki podczas mszy we wszystkich kościołach w Polsce. Ale sprawdź sam,
      przeciez nie wierzysz...
      • Gość: ryga Re: Zamiast pytać - sprawdź IP: *.icpnet.pl 12.08.03, 10:47
        Isnota, żl mi ciebie, jeśli naprawdę nie znasz prawdy. Kościół nigdy nie dał
        nawet złotówki na jakikolwiek cel poza napychaniem sobie kabzy. Na ten obóz
        wyda ze zbiórek np. 40%, przy okazji otrzyma od państwa lub(i) samorzadu
        dofinansowanie (o którym niewielu będzie wiedziało), a dla siebie zatrzyma z 60-
        70% wszystkich środków uzyskanych pierwotgnie na ten cel. Duża część przeznacza
        się na utrzymanie i funkcjonowanie Watykanu. wyższej hierarchii kościelnej i
        oczywiście licznych parafii. Obudź się człowieku!. W Polsce kościól to
        hierarchia, na zachodzie to wierni(parafianie). Szkoda, że większość polskich
        katolików daje się tak wodzić klerowi za nos jak właśnie ty....
        • Gość: Isnota Re: Zamiast pytać - sprawdź IP: 217.96.29.* 12.08.03, 15:48
          Jesli to nie jest Twój Kościół to sie zbytnio nim nie musisz martwić...Polacy-
          Katolicy kochają Papieża więc sobie płaca na Watykan jesli chcą. A co do
          Fundacji naprawdę sprawdź - zobaczysz każdą złotówke ... a nie domyslaj się
          • iznota33 Re: Zamiast pytać - sprawdź 12.08.03, 15:51
            chyba nie wszyscy Polacy-katolicy kochają papieża. jest to zresztą chyba
            niezgodne z oficjalnym stosunkiem Watykanu do homoseksualistów.
            katolicy jak chca niech płacą - ich sprawa ale dlaczego ja muszę?
            • Gość: isnota Ja płacę na Twojego dentystę IP: 217.96.29.* 12.08.03, 16:08
              to Ty płać na mojego Papieża. Skoro płacisz to jestes frajer ja na twoje zęby
              tez place bez przyjemności
    • Gość: . Re: Obóz dla 1000 stypendystów Fundacji Episkopat IP: 217.96.29.* 12.08.03, 15:42
      ,
    • Gość: , Re: Obóz dla 1000 stypendystów Fundacji Episkopat IP: 217.96.29.* 12.08.03, 16:05
      .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka