zapijaczony_ryj 10.01.08, 09:38 Tego nawet ministrowie kaczego idiotenrządu nie wymyślili. Panie premierze . Słabujących na głowę trzeba odwołać.! Natychmiast! www.dziennik.pl/wydarzenia/article106328/W_tym_roku_umrze_75_artystow.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jdbad Re: Makabreska 10.01.08, 09:40 Jednak wymyślili:)))) Poczytaj uważnie. Co nie zmienia faktu, ze to jest makabra:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens C'est la vie 10.01.08, 09:45 No cóż, pogrzeby, wieńce, klepsydry itp. - to także logistyka. Każdy, kto organizował pogrzeb w rodzinie o tym wie. A takie ramowe zamówienie zapewne obniża koszty. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: C'est la vie 10.01.08, 09:47 Ciekawa jestem, czy maja gdzieś w internecie listę tych ewentualnych nieboszczyków? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj A mnie interesuje wg jakich kryteriów wybierali 10.01.08, 09:57 jdbad napisała: > Ciekawa jestem, czy maja gdzieś w internecie listę tych ewentualnych > nieboszczyków? Wieku, płci, kondycji fizycznej, czy może przynależności partyjnej? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Wg statystyki... 10.01.08, 11:11 zapijaczony_ryj napisał: Re: A mnie interesuje wg jakich kryteriów wybiera > Wieku, płci, kondycji fizycznej, czy może przynależności partyjnej? Jedno co pewne, na wszelki wypadek, wszyscy w komputerach mają gotowe teksty okolicznościowe, na okoliczność śmierci WSZYSTKICH. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: C'est la vie 10.01.08, 09:47 Dopóki szarfy nie zostały jeszcze imiennie opisane, to nie jest tak źle. Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a [...] 10.01.08, 09:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pit_44 Re: Makabreska 10.01.08, 09:56 ufffffffffff Już myślałem, że zamówili wieńce z nazwiskami... Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 w sumie to dobrze ... 10.01.08, 11:21 bo ci, dla ktorych zaplanowano kompozycje z 30 kwiatow maja szanse sie jeszcze odwolac ...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
paero123 Re: w sumie to dobrze ... 10.01.08, 11:44 Albo się sprężyć artystycznie i zasłużyć przed śmiercią na większą wiązankę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Zwykła statystyka 10.01.08, 11:41 Przyjmując, że jest 38 mln Polaków i srednia życia wynosi 70 lat w tym roku umrze około 543 tys naszych współobywateli. a dziś umrze około 1500 (tu bła jest większy, bo umieralność w różnych porach roku jest rózna (też statystyka) Moge być wśród nich ja, możesz być Ty. Ale nie musimy. To tylko statystyka Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Makabreska 10.01.08, 12:12 Pewnie zarezerwowali forsę statystyczną. Reszta to inwencja Springera. Mają powody, żeby nienawidzić Tuska. Kaczor nie zdążył się im wypłacić. Podejmował szefa Axel Sringer Gmbh na prywatnej kolacji. O mało nie zmusił Solorza do odsprzedania im swoich udziałów. Radzę o tym pamiętać. Prasa springerowska jest antypolska i reprezentuje najgorszych kół niemieckich. Nigdy, przenigdy nie zainwestuję w ich interes ani złotówki. Jeżeli wszyscy Polacy się przyłączą, to skasujemy swołocz szybciej, niż Hitler Żydów. Odpowiedz Link Zgłoś