zapijaczony-ryj 19.01.08, 09:13 Sprawa jest prosta jesli prezydent zamiast współpracowac z rządem na polecenie brata szkodzi i sypie piasek w tryby reformy to nalezy zmienić takiego prezydenta. www.tvn24.pl/-1,1535883,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanda43 Re: To jest skandal.Zebrać w końcu te 500tys podp 19.01.08, 09:42 Ty sie czepiasz,a Prezydent wczoraj tak ladnie kolejke po remoncie otworzyl. I dymy byly i fajerwerki. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: To jest skandal.Zebrać w końcu te 500tys podp 19.01.08, 10:07 wanda43 napisała: > Ty sie czepiasz,a Prezydent wczoraj tak ladnie kolejke po remoncie otworzyl. I > dymy byly i fajerwerki. A Polacy sie dowiedzieli przy okazji od Pana Prezydenta, ze góry to skały, a my oprócz gór mamy też i jeziora. Pan prezydent tez słusznie zauwazył, ze zeby wejść na Kasprowy, to trzeba się zmęczyć. Zapomnił tez dodać, ze jeśli to będzie vip wchodził to i BoRowik sie zmęczy www.virango.pl/files/images/Gosiu_urlopie_1799748.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Ryjku, 19.01.08, 10:18 Produkujesz te swoje wątki, wszystkie na jedno kopyto. A ja juz od dawna chciałam Cie zapytać dlaczego popierasz Tuska? Mógłbys w kilku słowach ... dla osoby tak zangażowanej, to chyba nie bedzie trudne?:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Ryjku, 19.01.08, 10:40 paczula8 napisała: > Produkujesz te swoje wątki, wszystkie na jedno kopyto. > A ja juz od dawna chciałam Cie zapytać dlaczego popierasz Tuska? > Mógłbys w kilku słowach ... dla osoby tak zangażowanej, to chyba > nie bedzie trudne?:) > > pzdr > Tu nie chodzi o Tuska. Równie dobrze mógł by to być Komorowski , czy każdy inny polityk dzięki któremu odsunieto od władzy człowieka opanowanego paranoją. Generalnie, to wystarczyłoby powiedziec. Normalny człowiek zastąpił chorego psychicznie. A jak wejść w szczegóły to mozna dodać. Nikt nigdy w historii tego kraju nie skłócił i nie podzielił tak Polaków jak Jarosław Kaczyński. I to z tak nieistotnych powodów jak miejsce urodzenia, czas urodzenia, kiedy szkołe kończyli, czy bawili się na podwórkach itd itp. Nikt nigdy w histori tego kraju tyle nie nakłamał i nie mówił o zasadach których nie dotrzymał zasady-zobowiazuja.pl/ Nikt nie zionął taka nienawiścia jak JK. NIkt nie był takim hipokrytą. Nikt nigdy tak nie ośmieszył nas za granicą jak JK i mam nadzieję, ze nikt juz nam takiego obciachu nie zrobi pl.youtube.com/watch?v=lc2pYkoD_9I No i ta walka z układem, lustracja, IPNy. powoływanie noca Wicepremierów, podsłuchiwanie i śledzenie najblizszych współpracowników. Odgradzanie się od barodu przez zabicie okien deskami www.polityka.pl/polityka/index.jsp?place=Lead01&layout=18&news_id=238137&news_cat_id=933&page=text No i to "tanie państwo", które z bratem budoiwali... pl.youtube.com/watch?v=hgDEjfx2JAI&feature=related No to wyzej s ranie niz d py manie. Każdy przez nich powoływany minister był najbardziej wybitny na swiecie (Kaczmarek), a potem okazywało się , ze jest z układu... Wystarczy, bo mozna by tak kilka dni? Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Ryjku, 19.01.08, 11:56 nie zrozumiałes mnie, ja nie pytałam o Kaczyńskiego. O nim piszesz ciagle, ja pytałam o Tuska ... T u s k a. Czu uważasz, że jest dobrym premierem? podoba Ci sie jego program? Dlaczego? I prosze, nie pisz w kółko o Kaczyńskim, bo pomysle , ze jestes chory z nienawiści:) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Ryjku, 19.01.08, 13:30 paczula8 napisała: > nie zrozumiałes mnie, ja nie pytałam o Kaczyńskiego. O nim piszesz > ciagle, ja pytałam o Tuska ... T u s k a. > Czu uważasz, że jest dobrym premierem? podoba Ci sie jego program? > Dlaczego? > > przeczytaj jeszcze raz pierwsze zdanie mojej odpowiedzi Tu nie chodzi o Tuska. Równie dobrze mógł by to być Komorowski , czy każdy inny polityk dzięki któremu odsunieto od władzy człowieka opanowanego paranoją. Generalnie, to wystarczyłoby powiedziec. Normalny człowiek zastąpił chorego psychicznie. > I prosze, nie pisz w kółko o Kaczyńskim, bo pomysle , ze jestes > chory z nienawiści:) > Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Ryjku, 19.01.08, 14:45 zapijaczony_ryj napisał: > paczula8 napisała: > > > nie zrozumiałes mnie, ja nie pytałam o Kaczyńskiego. O nim piszesz > > ciagle, ja pytałam o Tuska ... T u s k a. > > Czu uważasz, że jest dobrym premierem? podoba Ci sie jego program? > > Dlaczego? > > > > przeczytaj jeszcze raz pierwsze zdanie mojej odpowiedzi > Tu nie chodzi o Tuska. Oj Ryjku:) mylisz sie, własnie o Tuska chodzi ... prosze skoncentruj sie i uwaznie przeczytaj mój post. > Równie dobrze mógł by to być Komorowski , czy każdy inny > polityk dzięki któremu odsunieto od władzy człowieka Jaruzelski, Kwaśniewski, Kiszczak, Berman też? Niedobrze z Tobą ... Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: Ryjku, 19.01.08, 15:48 paczula8 napisała: > Jaruzelski, Kwaśniewski, Kiszczak, Berman też? Niedobrze z Tobą ... Kłamiesz paczulo8. Nie napisał ze Jaruzelski, Kiszczak Berman... Dlaczego Wy nie potraficie ani jednej dyskusji prowadzić bez kłamstw, manipulacji, przekrętów etc..? Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Ryjku, 19.01.08, 16:30 > > Równie dobrze mógł by to być Komorowski , czy każdy inny > > polityk dzięki któremu odsunieto od władzy człowieka > > Jaruzelski, Kwaśniewski, Kiszczak, Berman też? Niedobrze z Tobą ... > > Przepraszam, ale nie mogę się powstrzymać. CO ZA GłUPIA BABA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: To jest skandal.Zebrać w końcu te 500tys podp 19.01.08, 13:37 Prezydent mógłby wejść na Kasprowy Wierch,czy jest to możliwe fizycznie?Gosiu by wejść na małą wydmę w Ustce musiał być popychany z tyłu przez BORowika.A przecież Gosiu pracowity podobno jest.Najpracowitszy z pisiorków! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Gosiu to jest Gościu 19.01.08, 14:38 440417mz napisał: > Prezydent mógłby wejść na Kasprowy Wierch,czy jest to możliwe fizycznie?Gosiu b > y > wejść na małą wydmę w Ustce musiał być popychany z tyłu przez BORowika.A > przecież Gosiu pracowity podobno jest.Najpracowitszy z pisiorków! www.virango.pl/files/images/Gosiu_urlopie_1799748.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 skandalem jest ta sepleniąca miernota mieniąca 19.01.08, 10:22 sie premierem... czy prezydent nie może pytac sie o konkrety? Więc jakie konkrety przedstawił ten smieszny rząd prócz POwtarzania bzdur, że mają i pokażą???? najbardziej mnie rozśmieszają "pozyteczni"...;))) wszystko pada na ryj, coraz więcej ludzi strajkuje, rządzący zamiast zajmować sie krajem, dorzynaja watahę, a te jełopki jeszcze skaczą z radości...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: skandalem jest ta sepleniąca miernota mieniąc 19.01.08, 10:24 bard333 napisał: > sie premierem... > > czy prezydent nie może pytac sie o konkrety? Więc jakie konkrety przedstawił te > n smieszny rząd prócz POwtarzania bzdur, że mają i pokażą???? > > najbardziej mnie rozśmieszają "pozyteczni"...;))) rozsmieszaja i smucą jednocześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj A moze trzeba być bardziej skoncentrowanym niż zal 19.01.08, 10:43 bard333 napisał: > sie premierem... > > czy prezydent nie może pytac sie o konkrety? Więc jakie konkrety przedstawił te > n smieszny rząd prócz POwtarzania bzdur, że mają i pokażą???? > > najbardziej mnie rozśmieszają "pozyteczni"...;))) wszystko pada na ryj, coraz w > ięcej ludzi strajkuje, rządzący zamiast zajmować sie krajem, dorzynaja watahę, > a te jełopki jeszcze skaczą z radości...;))) > latanym? Bo mozna sie za daleko zapędzić, albo i nawet wypaść przez okno. Moze pora na opiekuna? www.tvn24.pl/2097964,28378,0,0,1,wideo.html Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: skandalem jest ta sepleniąca miernota mieniąc 19.01.08, 11:27 bard333 napisał: > najbardziej mnie rozśmieszają "pozyteczni"...;))) w Mnie też, Szczególnie tacy jak ty. S. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Re: skandalem jest ta sepleniąca miernota mieniąc 19.01.08, 13:37 ales mi POjechał...;))))) zawołaj jeszcze kilku bo na razie słabiutko... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus skandalem jest ta sepleniąca miernota mieniąca się 19.01.08, 13:45 "panem prezydęntem"... Lepiej słabiutko, niż wcale... Nie wiedziałeś ??? Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 narzeczonej to powiedz...;))) 19.01.08, 13:49 jak juz, to już...;))) jesli słabo to lepiej wogóle nie zaczynac... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: To jest skandal.Zebrać w końcu te 500tys podp 19.01.08, 10:45 zapijaczony-ryj napisał: > Sprawa jest prosta jesli prezydent zamiast współpracowac z rządem na polecenie > brata szkodzi i sypie piasek w tryby Zlosliwy gnom. Widac , ze on cierpi na manie wyzszosci, ktora brat zmyslnie wykorzystuje. Dodajmy jeszcze dzialania rzadu alternatywnego z Fotyga na czele i mamy dokladny obraz szkodliwej dzialalnosci prezydenta. www.tvn24.pl/-1,1535875,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: To jest skandal.Zebrać w końcu te 500tys podp 19.01.08, 13:32 Co Wy z tymi 500 tys. podpisów? Konstytucję poczytajcie. Prezydent odpowiada dziś li tylko konstytucyjnie. To nie wójt, że go można odwołać w drodze referendum. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: To jest skandal.Zebrać w końcu te 500tys podp 19.01.08, 14:29 jorge.martinez napisał: > Co Wy z tymi 500 tys. podpisów? Konstytucję poczytajcie. Prezydent > odpowiada dziś li tylko konstytucyjnie. To nie wójt, że go można > odwołać w drodze referendum. Niestety masz rację. I nie ma co liczyć, że byłby on gotów ustąpić pod wpływem niekorzystnego dla siebie wyniku referendum. Każdy normalny człowiek by tak zrobił, ale nie kukiełka braciszka... Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: To jest skandal odwołać tego z wytrzeszczem 19.01.08, 15:02 bo; Tusk to nieudacznik który. Nikt nigdy w historii tego kraju nie skłócił i nie podzielił tak Polaków jak Wytrzeszcz. Nikt nigdy w histori tego kraju tyle nie nakłamał i nie mówił o zasadach których nie dotrzymał Nikt nie zionął taka nienawiścia jak Wytrzeszcz NIkt nie był takim hipokrytą. Nikt nigdy tak nie ośmieszył nas za granicą jak DT i mam nadzieję, ze nikt juz nam takiego obciachu nie zrobi No to wyzej s ranie niz d py manie. Do tego nalezy dorzuć wszelkiej masci choroby które posiada Wytrzeszcz,slinotok oraz seplenienie.Jednym slowem,-masakra! Wystarczy, bo mozna by tak kilka dni? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: To jest skandal odwołać tego z wytrzeszczem 19.01.08, 16:54 omar1 napisał: > bo; > Tusk to nieudacznik który. > Nikt nigdy w historii tego kraju nie skłócił i nie podzielił tak > Polaków jak Wytrzeszcz. fotoforum.gazeta.pl/photo/8/gc/ig/cggy/1Rd0ZifN5CbXxc2vqX.jpg > Nikt nigdy w histori tego kraju tyle nie nakłamał i nie mówił o > zasadach których > nie dotrzymał > Nikt nie zionął taka nienawiścia jak Wytrzeszcz > NIkt nie był takim hipokrytą. > Nikt nigdy tak nie ośmieszył nas za granicą jak DT i mam nadzieję, > ze nikt juz > nam takiego obciachu nie zrobi > > > No to wyzej s ranie niz d py manie. > Do tego nalezy dorzuć wszelkiej masci choroby które posiada > Wytrzeszcz,slinotok oraz seplenienie.Jednym slowem,-masakra! > > Wystarczy, bo mozna by tak kilka dni? > Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Bzdurzysz. Na Radzie nie popisał się nikt. 19.01.08, 15:55 Prezydent z premierem walczący o to kto jest ważniejszy, ani Kopacz, niepotrafąca odpowiedzieć na pytania. Odpowiedz Link Zgłoś