Gość: fan Zbrojne hufce, hehehe !!! IP: *.Astral.Lodz.PL 25.08.03, 09:14 Wy już widzieliście zbrojne hufce, długą broń i grupy AT, a tam był pan prokurator, dwie kobiety i facet funkcjonariusz. Buhahaha!!! Trochę Was chyba fantazja poniosła !!! Ale przecież o tym artykułu już nie napiszecie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Janik: nie wiem czy siły użyte wobec Kalasa n IP: 212.160.159.* 25.08.03, 09:29 To namawiać nie można? Chyba Kolasa nie zmuszał nikogo siłą? To chyba by trzeba ścigać osoby, które dały się namówić. Odpowiedz Link Zgłoś
minister_szmacinski Re: Janik: nie wiem czy siły użyte wobec Kalasa n 25.08.03, 09:48 A pan janik to bardzo porządny człowiek - a jakie ma piękne wąsy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela tak działa mafia, zastrasza niepokornych, tak działały IP: 212.244.46.* 25.08.03, 09:56 w komunie służby wewnętrzne. Kalas nie daj sie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan ???? IP: *.Astral.Lodz.PL 25.08.03, 09:59 Czy Ty Ela w ogóle wiesz o czym piszesz ??? Złodziejom i bandytom też dodajesz otuchy ??? A Kalas to zwykły przestępca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD-UPek Wyślemy towarzysza Janika do Iraku. IP: 195.205.230.* 25.08.03, 10:09 Może tam wraz ze swoimi wojownikami aresztuje Husajna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Janik: nie wiem czy siły użyte wobec Kalasa n IP: 81.15.186.* 25.08.03, 10:33 Biedny Janik - nie wie co robią goście z jego gabinetu politycznego, nie wie, co robią specsłużby. Nic nie wie. Nieoświecony jakiś. Chyba tylko czerwona gwiazda drogę mu pokazuje... Może czas już najwyższy, żeby zaprowadziła go na jakąś bocznicę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Janik: nie wiem czy siły użyte wobec Kalasa n IP: *.chello.pl 25.08.03, 10:39 Po co tyle szumu wokół tego uopka? Nie ma imunitetu więc można go zatrzymać nawet pod byle jakim pretekstem, a wykorzystywanie informacji z klauzulą tajne jest niedopuszczalne przez dawnego uopka, który powinien wiedzieć o odpowiedzialności za co ujawnił nawet jeżeli wiedział o tym od swoich dawnych kolegów. Dziwne wydaje się podniesienie takiego aferalnego rabanu przez GW kierowanej przez polaka innej narodowości, który zamieszany jest w aferę Rywina. Nacja redaktora ma duży wpływ na drukowanie na pierwszych stronach czy jego bogatym krajanom nie dzieje się krzywda. GW nie pisze o skandalach Kulczyków , Urbanów i innych, a staje zawsze po ich stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
wujek.dobra_rada Re: Janik: nie wiem czy siły użyte wobec Kalasa n 25.08.03, 10:45 Zaczynam się zastanawiać nad dwoma faktami. Po Jacka Kalasa pojechało być może za dużo ludzi, do Magdalenki pojechało za mało. W tym drugim przypadku zginęło dwóch policjantów. Pan Janik chyba nie nadaje się na ministra. Bowiem to on sobie wybrał współpracowników. I odpowiada za ich dokonia. Jeżeli nie umieją oni użyć adekwatnych środków do zagrożenia, to jacy z nich fachowcy. I co za fachowiec ich wybrał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan TYLKO CO DO TEGO MA JANIK ??????? IP: *.Astral.Lodz.PL 25.08.03, 10:55 Po co się ten chłop wypowiada ??? Przecież ABW w ogóle mu nie podlega. ABW podlega formalnie wyłącznie pod premiera. Ta uwaga jest także dla dziennikarzy i innych użytkowników tego serwisu !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pokrzywa.pokrzywa Re: TYLKO CO DO TEGO MA JANIK ??????? 25.08.03, 11:20 Gość portalu: fan napisał(a): > Po co się ten chłop wypowiada ??? Przecież ABW w ogóle > mu nie podlega. ABW podlega formalnie wyłącznie pod > premiera. Ta uwaga jest także dla dziennikarzy i > innych użytkowników tego serwisu !!!!!!! Czyli ABW nie podlega dziennikarzom i forumowiczom :) Dozwolona jest tylko samokrytyka i samooczyszczanie. Dziękujemy za przypomnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thommee Re: TYLKO CO DO TEGO MA JANIK IP: *.uk.prserv.net 25.08.03, 12:34 Tyle ma, ze jest w partii ktora daje czytelny sygnal funkcjonariuszom NIK i ABW "z dala od naszych afer bo wam dzieci obudzi o 5 rano lomot grupy AT". I pewnie im sie to uda tylko, ze wtedy w ABW i NIK zostana ludzie ktorzy daja sie zastraszyc, czyli tacy ktorym brakuje tego co w sluzbie najwazniejsze: ODWAGI!!!! No ale o to chodzi bo w mentalnosci PZPR=KPZR (dla mlodszych to ostatnie to Komunistyczna Partia Zwiazku Radzieckiego) sluzby specjalne maja sluzyc zwalczaniu opozycji a nie bandytow. I to tyle. Tak naprawde wszyscy ludzie SLD sluzyli Rosji i taka tez rosyjska mentalnosc maja. Ciekawe jest to ze wraz z ewolucja rosyjskiej mentalnosci i rosyjskiego sposobu uprawiania biznesu polityki i wladzy, sposob SLD zawse ewoluuje tak samo. I ktos sie dziwi ze kiedys w sejmie padly slowa PZPR=platni zdrajcy pacholki Rosji. To naprawde sa Rosjanie a nie Europejczycy. Ze wszystkimi wadami i zaletami Rosyjskiej duszy. Tak jak Grecy mimo tego ze sa w UE to nie sa Europejczykami. Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: TYLKO CO DO TEGO MA JANIK ??????? 25.08.03, 12:42 Gość portalu: fan napisał(a): > Po co się ten chłop wypowiada ??? Przecież ABW w ogóle mu nie > podlega. ABW podlega formalnie wyłącznie pod premiera. Ta uwaga > jest także dla dziennikarzy i innych użytkowników tego > serwisu !!!!!!! To niech się Miller wypowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buziaczek Re: Janik: nie wiem czy siły użyte wobec Kalasa n IP: *.lodz.mm.pl 25.08.03, 12:56 Janik powinien postawić wszystkim Polakom pytanie: Czy ja -Janik nie powinienem się podać do dymisji. Zaznaczam odpowiedzi powinni udzielić wszyscy Polacy, a nie jego kolesie ze SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Janik: nie wiem czy siły użyte wobec Kalasa n IP: *.gen.twtelecom.net 25.08.03, 12:59 Oczywiście, że Janik nic nie wie. Gdyby cokolwiek wiedział i miał jakikolwiek ogląd moralny, nie byłby w rządzie, w którym prym wodzą czołowi działacze PZPR kochającej przemoc przeciwko wrogom politycznym w każdym wymiarze. Kto jest wrogiem politycznym? "Kto nie z nami, ten przeciwko nam" Tyle że teraz pod przykrywką demokracji, bo uzyskali przewagę w wyborach. Jednak przyzwyczajenia i sposób działania z dawnych czasów zostają. Nie każdy ma tak otwarte serce, jak A. Michnik, by zbrodniarzy czasów komunizmu do niego przytulać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Re: Janik: nie wiem czy siły użyte wobec Kalasa n IP: 150.254.166.* 25.08.03, 13:00 Panie Janik ja wiem: były za duże. Odpowiedz Link Zgłoś