bu2m2 21.02.08, 13:38 Truje znowu coś o niemieckim radiu. Do licha, toż on gadał z samym Springerem, niemieckim wydawcą Dziennika! Kto wierzy jeszcze temu człowiekowi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_na_czarnych Re: Oto i cała prawda o JarKaczu 21.02.08, 13:40 rotepirat napisał: > Ja wierzę. Ty to we wszystko wierzysz :( Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Oto i cała prawda o JarKaczu 21.02.08, 13:40 no tylko nie wiemy czy potrafisz myslec Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat Re: Oto i cała prawda o JarKaczu 21.02.08, 13:45 Może i nie potrafię myśleć, bo nie jestem wykształciuchem. Ale czy to jest powód, żebyś się wyśmiewał? Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Oto i cała prawda o JarKaczu 21.02.08, 13:46 Masz rację. Wolno ci wierzyć w to, w co chesz wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Oto i cała prawda o JarKaczu 21.02.08, 13:47 rotepirat napisał: > Może i nie potrafię myśleć, bo nie jestem wykształciuchem. Ale czy > to jest powód, żebyś się wyśmiewał? to dobrze, ze Jarek juz do ciebie trafil, bo teraz przy zmasowanym dzialaniu na inteligencje bajkami dla dzieci mogloby byc krucho z przekonaniem cie do pisu Odpowiedz Link Zgłoś
hanusia.arendt On się biedaczek pogubił. 21.02.08, 13:43 Zupełnie mu palma odbiła. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Oto i cała prawda o JarKaczu 21.02.08, 13:46 W 2005 Springer całą mocą podparł Kaczorów. Potem były tajne kolacyjki i niejasne interesy z Solorzem. Aż Lis padł ofiarą ich intryg. Ciekawe, co się stało? Prawdopodobnie Springer został wydymany i teraz Jaruś odwraca kota ogonem. Niech się pocieszą, że lista takich jest długa, bardzo długa. Odpowiedz Link Zgłoś