ossey 06.03.08, 17:38 prezydenta...czuje sie i czulem sie zniewolony w Polsce po 1989r Warto postawic pytanie...dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hummer Znowu w stopę imć Prezydenta 06.03.08, 17:42 ossey napisał: > prezydenta...czuje sie i czulem sie zniewolony w Polsce po 1989r > Warto postawic pytanie...dlaczego? A dlaczego odmówił? IV RP i imć Prezydent to kiedy był(a), po czy przed 1989 rokiem? Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 niemozliwe... i przez najlepsze 2 lata w historii 06.03.08, 17:52 kraju nikt go uwolnil z tego zniewolenia ? wtedy kiedy polska zaczela byc polska a rydzykowi i innym zlodziejom z pisu zylo sie dostatniej... jakis z ukladu pewno... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr991 Re: Czajkowski...ten gest nie byl wymierzony w 06.03.08, 17:43 i co teraz pieski z PO ? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Czajkowski...ten gest nie byl wymierzony w 06.03.08, 17:45 piotr991 napisał: > i co teraz pieski z PO ? Niestety to nie do mnie bo nie jestem pieskiem, ale jeśli już to odpowiedź masz wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Czajkowski...ten gest 06.03.08, 17:44 Powiedział później, że powodem było "niszczenie" go przez polskie sądy, a także brak referendum w sprawie ratyfikacji Traktatu Lizbońskiego. - Nie jest to protest przeciwko prezydentowi Lechowi Kaczyńskiemu, ale przeciwko Rzeczypospolitej - zaznaczył. www.rp.pl/artykul/102833.html Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: Czajkowski...ten gest 06.03.08, 17:47 trzymilionowy.post napisał: > Powiedział później, że powodem było "niszczenie" go przez polskie > sądy, a także brak referendum w sprawie ratyfikacji Traktatu > Lizbońskiego. Postraszyli go Kurtyką? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Czajkowski...ten gest 06.03.08, 17:49 Wiem zbyt mało w tej sprawie żeby się wypowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgda1 Oczywiście, że był, wszak Kaczor 06.03.08, 18:30 jest a) Rzeczypospolitej prezydentem b) również odmawia społeczeństwu referendum i popiera odebranie tejże RP resztek suwerenności. Dzisiejsze jego zapewnienia to co najwyżej kurtuazja. Odpowiedz Link Zgłoś