tivi24.pl 22.03.08, 12:43 wiadomosci.onet.pl/1715492,11,item.html www.dyzma.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fajnyoszolom Re: Lepper wraza do Sejmu !!! 22.03.08, 12:49 Jak wroci to znow zrobia z niego zboczenca seksualnego albo nawet pedofila. Narodzik jest glupi, stracil ostatnie 2 polskie partie. Jakie to prawo mamy w RP ze media i michnikowszczyzna jawnie rzuca paszkwile i oskarzenia bez zadnego pokrycia, jak rowniez sama angazuje sie w sprawy kryminalne typu swiadek pani Krawczyk. Skoro Lepper i Lyzwinski nie byli ojcami to musial byc Michnik!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Bzdury - SO się już rozpadła 22.03.08, 12:55 Nie ma struktur, nie ma pieniędzy. A Lepper pewnie pójdzie siedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Lepper wraza do Sejmu !!! 22.03.08, 14:04 Czyżby pisiątka z wprost stęskniły się za swoją rodziną, że tego typu bzdury o nim piszą? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Ja pier dole nie strasz!!!!!!!!!!!! 22.03.08, 14:12 Przepraszam ale czy woda woda, to Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Ja pier dole nie strasz!!!!!!!!!!!! 22.03.08, 14:42 Woda nie bluźni;) Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Ja pier dole nie strasz!!!!!!!!!!!! 22.03.08, 14:43 Raczej, raczej...;) Odpowiedz Link Zgłoś
woda-ognista Re: Ja pier dole nie strasz!!!!!!!!!!!! 22.03.08, 17:34 Hej. Ja tu jestem nowa. Woda woda to ktoś zupełnie inny, choć nie ukrywam znana mi jest twórczość wody wody!Jam jest WODA OGNISTA JEDYNA I ORYGINALNA! Teraz przez kilka dni obficie będę gościć w każdym NORMALNYM POLSKIM DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Ja pier dole nie strasz!!!!!!!!!!!! 22.03.08, 18:46 woda-ognista napisała: Teraz przez kilka dni obficie będę gościć w każdym NORMALNYM POLSKIM DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oby tylko Polakom wątroby wytrzymały ponieważ spożywamy Ciebie coraz więcej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Lepper wraza do Sejmu !!! 22.03.08, 15:12 To może i dobrze, będzie ciekawiej i bardziej kolorowo w TV. Po roku współrządzenia okazało się, że nie jest taki zły - zawsze można dobrać gabinet, na tle którego okaże się mężem stanu oraz, że jest człowiekiem honoru, bo na odchodne nie zostawił w gabinecie kartki: "Panie Ryba, podrzuć Pan tą obiecaną kasę Prezesowi, bo się zaczyna denerwować". Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Lepper wraza do Sejmu !!! 22.03.08, 16:16 Andrzeja juz nie zlepperują,miał swoje 5 minut i pokazał swoją prawdziwą twarz cwanego chłopka i robiąc dużą wtopę.Chłopie co sie pytos,Lepper to nie Witos!Były wicepremier i b kierownik PeeGeRowskiej stadniny ogierów już nikogo nie skusi na rekreację i kreakcję(prokreację). Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Lepper wraza do Sejmu !!! 22.03.08, 17:40 Może nie koniecznie w sejmie ale swój czas jeszcze Andrzej będzie mieć. Prawdopodobnie za kilka lat z Jarkiem, Leszkiem, Przemkiem i innymi chłopakami będzie zboże na tory wysypywać i blokady z paleniem kukuieł organizować, doświadczenie przecież mają. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Chyba na widałach nt 22.03.08, 18:47 Wywiozło go społeczeństwo z Sejmu na furze gnoju,to Endrju może teraz tylko po wspominkować o swoim złotym rogu i czapce z piór.Nie życzę mu sznura ale trochę pręgierza. Odpowiedz Link Zgłoś
the-skin Re: Lepper wraza do Sejmu !!! 22.03.08, 19:12 Do ludzi chyba już dotarło że kaczor oszukał wieś.Przejżeli na oczy i zaczynaja do Samoobrony wracać. No to jest nadzieja na powrót normalności... Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Lepper wraza do Sejmu !!! 22.03.08, 19:18 Wierzysz że wieś znów uwierzy Andrzejowi?Chłopy nie szanują frajera co tak się dał wystrychnąć na dudka przez kaczora.Wieś tego frajerowi Lepperowi nie przepuści bez kary, a juści. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: do podstawówki trepie chamoobronny. 22.03.08, 19:26 Może on jeszcze nie przeżrał na oczy,a wieś ma w dalszym ciągu przeżrałe ślepia. Odpowiedz Link Zgłoś