Dodaj do ulubionych

Hubner Danuta?

22.01.04, 21:44
Co myslicie o tej szopce z wyborem komisarza p.DH? Platforma sie wstrzymala,
cala opozycja sprzeciw i tylko koalicja za. Niesamowite jak widac tutaj, ze
chodzi tylko o wlasne interesy partyjne. A zachowanie niektorych poslow,
chyba nie musze wymieniac z nazwiska hehe ponizej dna.
Obserwuj wątek
    • naata Re: Hubner Danuta? 23.01.04, 09:47
      Toju, wczoraj słuchałam, p. D.H., i muszę przyznać, że nie wiem co myśleć?
      Wydaje się być osoba kompetentną a przy tym skromną. Przyznam, że nie
      sledziłam ostatnich jej posunięc, ale Prodi jest zdaje sie zadowolony z jej
      przedstawicielstwa w Unii. Sporom i kłótniom nie dziwię się, jak wszyscy przy
      korycie marzą o 'pensjach" w Brukselii! A 'marzycieli' u nas na "pęki"!
      Nie ufam żadnym ugrupowaniom politycznym, miałam nadzieję na PO, ale nie
      stanęli na wysokości zadania! W d.ie z takim "złotym środkiem"! nic już nie
      wiem....
      • chetor Re: Hubner Danuta? 23.01.04, 12:00
        Rozgrywki miedzy partiami zawsze były i będą. Pozostaje jednynie pytanie na
        jakim poziomie i w jakim celu. Niestety, wydaje się, że w celu wyłacznie
        partyjnym a nie do końca państwowym. Co do samej DH - właściwie nic przeciw
        niej nie mam, nigdzie nie podpadła a czy jest kompetentna, tego nie wiem.
        • toja50 Re: Hubner Danuta? 23.01.04, 13:17
          Mnie glownie chodzilo o ten poziom. A czy kompetentna tego tez nie wiem, no
          mala jest,moze taka moda na niskich komisarzy, ale Pek np. nawet z takim
          wzrostem nigdzie sie nie nadaje, mysle.
          • naata Re: Hubner Danuta? 23.01.04, 13:38
            ;)))

...dwóch 'wysokich' rangą 'polityków' wybrało sie na polowanie......

- słuchaj, co było przyczyną, że ani jednej kaczki nie upolowaliśmy?
            - nie mam pojęcia? moze, te kaczki, za wysoko latały?
            - eeee...nie! myślę, że psy, rzucaliśmy za nisko!
            • toja50 Re: Hubner Danuta? 23.01.04, 13:49
              Haha, przyda mi sie na dzisiejszy wieczor, juz zapisalam poprzednie. Pozdrawiam
              hehehe
              • parkowy Re: Hubner Danuta? 23.01.04, 20:42
                Moim skromnym zdaniem pani DH jest zbyt ustępliwa wobec eurokratów.Uważam,że przynajmniej w początkowej fazie naszego uczestnicwa na forum komisarzy unijnych powinniśmy mieć kogoś bardziej twardego.Hubner jest dobra,jednak nie na teraz.
                • naata Re: Hubner Danuta? 23.01.04, 20:52
                  Ciekawam, Parkosiu, kogo widziałyś na miejscu Hubner? nooo mamy
                  kilku "twardych" polityków :))
                  • toja50 Re: Hubner Danuta? 24.01.04, 16:00
                    On poprostu widzi faceta na tym miejscu i tyle, no tak gusta sa rozne. Po cichu
                    przyznaje Parkosiowi racje. Danka H. delikatna kobitka i tzw. jaj nie posiada.
                    Ona bardziej na spokojne czasy pasuje. Tu akurat byloby kilka nazwisk dobrych z
                    kobieta w tle. Penyjka zas owszem, owszem , sama bym sie dala, jakbyscie mnie
                    wybrali, przynajmniej na ten czas przyuczania.
                    • naata Re: Hubner Danuta? 24.01.04, 20:27
                      Ja tam oddaję głos na Toję! A, jak juz będziesz, TAM, to pamiętaj o nas, a co?
                      Jak wszyscy to, wszyscy! ;)))))
    • toja50 Re: Hubner Danuta? 24.01.04, 21:40
      Toz zawsze wiedzialam, ze moge na Was liczyc. A dalej normalnie, czyli po
      polsku, ma sie rozumiec. Zalatwione.
      • chetor Re: Hubner Danuta? 24.01.04, 22:11
        Jużchciałem Cie poprzeć ale najpierw przeczytałem w innym wątku, że masz dość
        po 5 łykach piFka. Nie możesz więc zostać komisarką junijną, tam ciągle
        przyjęcia, rauty i trza pociągać. NIe dałabyś rady z taką kondycją. Jeśłi
        chcesz ją poprawić napisz do mnie, zawsze możemy zacząć treningi ;))
        • naata Re: Hubner Danuta? 25.01.04, 00:42
          Zawsze byłam skromną osoba, nie ciągnęło mnie do wielkiego świata, ale za 20 -
          30 tyś chętnie dołączę do treningu u Chetorka i jakby co to, moge sekretarką
          Toji zostać ;))) no nie tylko w pociąganiu byłabym przydatna, tochę godum
          jenzykami pisownie sobie porawię, wygląd też, a co! Za taka kasę to i z 30 lat
          mniej sobie można zrobić i nikt sie nie kapnie :))) Że tez ta Danuśka taka
          skromna... Aaaa, widzieliście ostanio nowy image pani od owsa? hehehe!!!
          • toja50 Re: Hubner Danuta? 25.01.04, 18:29
            No widzialy i chcialy napisac, ale na gorze zapomnialy hehehe, konalam, a jak
            zobaczylam Kozuchowska na kamerachtele, to odzylam, no sa jeszcze odwazne
            kobitki, czy madre? nie wiem, wprawdzie ona z Torunia to moze tak.....
            • naata Re: Hubner Danuta? 25.01.04, 22:01
              Korzuchowska mnie zaskoczyła...hehehe Chyba jednak o szokowanie chodziło, no
              bo głupia nie jest, tak myslę... Tak czy inaczej wyglądała śmiesznie
              z "pieczarką" na głowie ;)))
              • chetor Re: Hubner Danuta? 26.01.04, 11:00
                Kożuchowska jest fajna kobitka i naprawdę niegłupia, wiadomo ;)) W każdym
                razie wypowiada się o niebo lepiej od Formniakowej (chyba typowej blondy).
                Fryzurkę miała, określę to, odważną, na pewno zagięła inne.
                • toja50 Re: Hubner Danuta? 26.01.04, 16:43
                  No i o to zagiecie chodzilo.
                  • chetor Re: Hubner Danuta? 27.01.04, 07:42
                    Jeśli dobrze pamiętam to oglądasz serial "M jak M". Tam występuje taka
                    Małgosia, gładka kobitka. Ona z pochodzenia koleżanka Kożuchowskiej. :))
                    • parkowy Re: Hubner Danuta? 27.01.04, 10:10
                      No dobra,przyznajcie się:wszyscy oglądamy Mjm.:))
                      • chetor Re: Hubner Danuta? 27.01.04, 10:32
                        Nie przyznaję się, nawet w dybach :)
                        • naata Re: Hubner Danuta? 27.01.04, 12:23
                          ...hahahahaaaaa ale znajomość tematu, co wstydzicie się? Mnie strasznie
                          denerwuje wątek "bliźniaków" i sędzina, reszta też jakieś lelumpolelum...Lubie
                          starego "Pyzdrę";))))
                          • chetor Re: Hubner Danuta? 27.01.04, 12:41
                            Dlaczego miałbym się wstydzić, rzucam okiem gdy inni oglądają i zmykam.
                            • toja50 Re: Hubner Danuta? 27.01.04, 13:33
                              Ja czasem ogladam, jak domowy mi daje spokoj i nie docina. Jednak ostatnio robi
                              sie jak inne, nieciekawy. Watki z mlodymi beznadziejne no i ich granie, jak
                              byli mlodsi to mi sie nawet podobali, teraz absolutnie. Pyrkosz cos kiepsko
                              wyglada, i te ciagle biadolenia i placze. Zawsze sobie poczytam w telewizyjnej
                              streszczenia i nie ciagnie mnie do zadnego serialu, a jestem na biezaco hehehe
                              • naata Re: Hubner Danuta? 27.01.04, 17:12
                                hehehehe...jak wszyscy z resztą :))
                              • toja50 Re: Hubner Danuta? 27.01.04, 18:41
                                I tak z Hubnerowej wpadlismy na seriale, nonono, niezle z nas gagatki.
                                • chetor Re: Hubner Danuta? 27.01.04, 20:13
                                  20:10 - wszyscy oglądają MjM ;PPP
                                  • naata Re: Hubner Danuta? 27.01.04, 20:56
                                    hahahahahaha...to dobre, Chetorku!
                                    • chetor Re: Hubner Danuta? 28.01.04, 10:41
                                      Łoj jak piknie porycało się towarzystwo MjM na koniec łodcinecka.
                                      Łoglądace tys se poryceli ????
                                      ;)))
                                      • toja50 Re: Hubner Danuta? 28.01.04, 12:50
                                        Na mnie to ich ryczenie wplywa humorzyscie. Smieje sie wtedy jakos do wewnatrz
                                        i wychodze cos popic. To sie robi dobra komedia, wszyscy wkolo rycza hehehe i
                                        jak tu plakac?
                                        • naata Re: Hubner Danuta? 28.01.04, 15:01
                                          hihii..nie ryczałam! Nie oglądałam :))) Przyznam się jednak, że były filmy
                                          gdzie łzy leciały same, tak sie wzruszałam... ;))
                                          co do wzruszeń, pamiętacie z "Prety Woman"(?), ja Julia Roberts ryczała w
                                          operze? hahahaaaaa
                                          • chetor Re: Hubner Danuta? 28.01.04, 22:36
                                            I co? Ty też płakałaś w operze? Obejrzałaś Julię, poszłaś do opery i ryczałaś,
                                            bo myślałaś, że tak trzeba ???? ;PPP
                                            • naata Re: Hubner Danuta? 28.01.04, 22:43
                                              to poniżej pasa!!! ...:(
                                              Ale ryczałam na "Romeo i Julia", by nie było domysłów, gdzie? W teatrze! ;PPP
                                              • toja50 Re: Hubner Danuta? 29.01.04, 11:29
                                                Nic nie rozumiem, ale juz nie wnikam i szybciutko znikam.
                                              • toja50 Re: Hubner Danuta? 29.01.04, 11:32
                                                Ale Lisa mi szkoda, nie mowiac o Olejnik. Zaczynam ogladac Polsat informacje.
                                                Niedlugo sie gdzies usadowie a TVN oleje i tyle. Fakty dorownaja Faktowi?
                                              • chetor Re: Hubner Danuta? 29.01.04, 12:02
                                                naata napisała:

> to poniżej pasa!!! ...:(

No nie przsadzaj, poczucie humoru Ci zamarzło czy co???
                                                • naata Re: Hubner Danuta? 29.01.04, 13:51
                                                  Ależ, Chetorku, ja zawsze mam dobry humor! ;))
                                                  • chetor Re: Hubner Danuta? 29.01.04, 15:47
                                                    To szczerze zazdroszczę, cały czas nie potrafię.
                                                  • toja50 Re: Hubner Danuta? 29.01.04, 17:39
                                                    Oj i u mnie istna karuzela, czyli taka lodka, pamietacie? raz do gory raz na
                                                    dol. To jeszcze znosilam, ale diabelskiego mlyna juz nie.
                                                  • naata Re: Hubner Danuta? 29.01.04, 23:31
                                                    :-) Gdybys mnie zapytał: cześć! Jak sie masz? Odpowiem: dziękuję, dobrze!
                                                    A, jak u Ciebie? .......... :))
                                                  • parkowy Re: Hubner Danuta? 29.01.04, 23:53
                                                    Miło się Was czyta...ino nie ten temat.:))
                                                  • toja50 Re: Hubner Danuta? 30.01.04, 10:59
                                                    To juz u nas regula powykrecac tematy, taki urok tego forum?
                                                  • naata Re: Hubner Danuta? 30.01.04, 11:03
                                                    Ważne, że sie miło czyta! ;))) A co mamy więcej pisać o Danusi Hubner?
                                                    Poczekamy, jak zacznie działać :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka