zonaszwejka 26.05.08, 08:24 wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=50316&wid=9986471&ticaid=15f48 Te nieudolnośc widac gołym okiem dla przecietnego Polaka.Parasol medialny już się skończył? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zonaszwejka Re: Polacy zle oceniają rządy Tuska 26.05.08, 09:24 www.kworum.com.pl/art1619,wielkie_tuskolenie.html Czerwona kartka i ....z boiska Tusku. Odpowiedz Link Zgłoś
sas12 dzisiaj sondaże znowu spoadły , Tysk plajta 29.05.08, 08:54 im szybciej ,tym dla Polaków lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
jk-24 Re: Polacy zle oceniają rządy Tuska 29.05.08, 08:55 śmietnik tam wyląduje . Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Polacy zle oceniają rządy Tuska 31.05.08, 21:23 To nie Polacy, a Wolacy. Rząd Tuska ma ponad 50% poparcia, żal dupsko ściska? Widać TAK! skoro takie bazdury wypisujesz. Wolacy są nieistotni, więc...daruj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
jk-24 Re: Polacy zle oceniają rządy Tuska 02.06.08, 07:10 jaki śmietnik ? na odpady radioaktywne. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Król jest nagi ! n-t 02.06.08, 15:05 Ryża kiepeła jest odpowiednia dla tak myślących Polaków:58 % uważa że Tusk nie spełnia swych przedwyborczych zobowiązań.Jednocześnie ok 60 % Polactwa go popiera!?Straszno i śmieszno,jak mawiają Rosjanie kak tigra yebat. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Woleli idiotenrząd innego inaczej i dlatego dali m 02.06.08, 08:23 mu kopa w zwieracze wiadomosci.wp.pl/kat,8171,wid,10010683,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
jk-24 Re: Woleli idiotenrząd innego inaczej i dlatego d 02.06.08, 10:31 z pamietnika Donalda Cudotfurcy dziś pierwszego czerwca miałem sporo pracy jako premier. pojechałem z prezydentem ,ale osobno ,aby zabawiać dzieci moich wyborców. na podkarpaciu mamy wybory uzupełniające ,ale nie mamy dobrego kandydata,obawiam sie przegranej i chyba pojade tam jeszcze kilka razy może jakiegos kompa i kilka obiadów w termosie przywiozę. zmarł tam nagle młody senator ,a bronek nawet i słusznie nie pozwolił na minute ciszy w parlamencie w jego intencji. chciałem byc lepszy niz leszek więc chodziłem po boisku,które oni sobie zbudowali,bo obiecałem każdej gminie jedno za jeden milion. leszek czytał jakieś bajki,ale i tak nikt go nie zrozumiał ,a mnie chociał fotografowali jak sunąłem po murawie jak maradona. nie chciało mi sie kopac piłki z dzieciakami bo co to za zawodnicy takie małolaty,ale trawka niezła zielona i chyba nie malowana bo na butach zero farby. trudno mi byc premierem w niedzielę by pracowac ,ale pijarowcy ustalili ,że muszę i juz , tam być. wlaściwie mogłem pojechać bliżej do Sońska,to bym na obiad do żony wrócił,ale pijarowcy nie pozwolili bo tam wybory i byłoby znowu ,ze kampanie prowadzę na rzecz ludzi waldka i olka. jutro rano odpocznę sobie czego i wam zyczę,bo jak ja nie lubie poniedziałków. Odpowiedz Link Zgłoś
zonaszwejka Pełowiki sami ccą wyborów. 02.06.08, 14:39 Niepodzwigneli obowiązków. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Pełowiki sami ccą wyborów. 02.06.08, 15:05 zonaszwejka napisała: > Niepodzwigneli obowiązków. PO chce wyeliminować z gry PiS i dlatego wcześniesze wybory są niezbędne:) Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Polacy zle oceniają rządy Tuska 02.06.08, 15:04 Eee tam:) zaraz żle...nie ma podwyżek płac a szystkie grupy zawodowe czekają na podwyżki i w tym cały sęk:) Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Polacy zle oceniają rządy Tuska 02.06.08, 15:26 Czy Donaldu wysłuchał slów dziecka w Dniu Dziecka powiedziane reporterce TVN:Marzę by rodzice więcej zarabiali! Odpowiedz Link Zgłoś