jola_iza 26.05.08, 13:01 Mądra polityka to jest TO, co Nam na dzisiaj potrzebne. Przysłowia są mądością narodu, ponoć. Mnie dzisiaj nasuwa się jedno: Krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola_iza Re: to do exposse premiera???????? 26.05.08, 13:04 To do działań , exposse rządzi się swoimi prawami :) Odpowiedz Link Zgłoś
zonaszwejka Re: to do exposse premiera???????? 26.05.08, 13:05 jola_iza napisała: > To do działań , exposse rządzi się swoimi prawami :) Sorry ale gadane było przez blisko 3,5 godz.No co? :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zonaszwejka innymi słowy: dużo wody mało konkretów :P) 26.05.08, 13:06 zonaszwejka napisała: > jola_iza napisała: > > > To do działań , exposse rządzi się swoimi prawami :) > > > Sorry ale gadane było przez blisko 3,5 godz.No co? :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Re: innymi słowy: dużo wody mało konkretów :P) 26.05.08, 13:08 Innymi słowy: kto rano wstaje, ten leje jak z cebra. Odpowiedz Link Zgłoś
zonaszwejka Re: innymi słowy: dużo wody mało konkretów :P) 26.05.08, 13:10 hrabia.mileyski napisał: > Innymi słowy: kto rano wstaje, ten leje jak z cebra. Walisz w phemieha? bo ja dla ścisłości ....sikam :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: to do exposse premiera???????? 26.05.08, 13:08 3,5 godziny?? Cóż to jest naprzeciw wieczności ?? Słowa, słowa, słowa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zonaszwejka Krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje :) 26.05.08, 13:11 Moja opinia dotyczy Twojego cytowanego przysłowia i jak ono ma się do rzeczywistości.POparłam przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje :) 26.05.08, 13:13 Rozumiem, liczyłam na inne :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zonaszwejka Re: Krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje :) 26.05.08, 13:14 jola_iza napisała: > Rozumiem, liczyłam na inne :)) A tak se zażartowałam przy Dniu Matki :))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: to do exposse premiera???????? 26.05.08, 13:28 Takimi prawami jak w/g posła A Grada rządzi się kampania wyborcza? "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś
zonaszwejka Nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie....... 26.05.08, 13:16 i TU wpisywać kompetencje naszych (????) polityków :) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Polak Polakowi Wilkiem 26.05.08, 13:16 jola_iza napisała: > Mądra polityka to jest TO, co Nam na dzisiaj potrzebne. Przysłowia są > mądością narodu, ponoć. Mnie dzisiaj nasuwa się jedno: > Krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje :) Choć prawdę mówiąc te miłe zwierzęta przy nas to baranki :) Odpowiedz Link Zgłoś
zonaszwejka trafiony zatopiony ;))))))))))))))))))))))) 26.05.08, 13:22 hye he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Hummer homini lupus est 26.05.08, 13:23 Ale mi dogadał imć hrabia :) Problem w tym, że od dawna o tym krzyczą już socjologowie. Dlaczego Polacy nie lubią Polaków, czego jesteś żywym przykładem? Odpowiedz Link Zgłoś
zonaszwejka Raczej o poczucie humoru tu chodzi 26.05.08, 13:25 hummer napisał: > Ale mi dogadał imć hrabia :) > Problem w tym, że od dawna o tym krzyczą już socjologowie. Dlaczego Polacy nie > lubią Polaków, czego jesteś żywym przykładem? Tobie ( sorry ) brakuje :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Rubaszna z Ciebie dziewczynka 26.05.08, 13:27 zonaszwejka napisała: > hummer napisał: > > > Ale mi dogadał imć hrabia :) > > Problem w tym, że od dawna o tym krzyczą już socjologowie. > Dlaczego Polacy nie > > lubią Polaków, czego jesteś żywym przykładem? > > Tobie ( sorry ) brakuje :)))))))))))))) Co nie zmieni faktu, że Polak Polaka nie lubi. A skoro nie lubi Polaka to tym bardziej wrogich innych narodów :) Co powoduje, że inne wrogie narody nie lubią Polaków :) I kółko się zamyka. Odpowiedz Link Zgłoś
zonaszwejka Tobie ( sorry ) brakuje :)))))))))))))) 26.05.08, 13:30 BRAKUJE złośniku. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Hummer Hummerowi hummera nie podp...li! 26.05.08, 13:37 hrabia.mileyski napisał: Hummer homini lupus est Odpowiedz Link Zgłoś
zonaszwejka Na frasunek dobry trunek. 26.05.08, 13:24 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=80026473 To tak dla zmartwionego ryjka :P Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Nie ma tego złego, czego bym ci nie życzył 26.05.08, 13:28 To o polityce miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
zonaszwejka Re: Nie ma tego złego, czego bym ci nie życzył 26.05.08, 13:31 hrabia.mileyski napisał: > To o polityce miłości. Wzorowanej na Tusku ????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Re: Nie ma tego złego, czego bym ci nie życzył 26.05.08, 13:33 zonaszwejka napisała: > Wzorowanej na Tusku ????????????????????? Yes,yes,yes! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski No i wkońcu (kontynuując) 26.05.08, 13:56 Nie ma tego złego, coby nam nie wyszło. To o rządopodobnym gabinecie. Szczególna dedykacja dla J.Pitery. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Re: No i wkońcu (kontynuując) 26.05.08, 13:57 TAM powinna być spacja! Odpowiedz Link Zgłoś
hymenaios Gadać łatwo, zrobić trudniej. 26.05.08, 13:31 Ganić nie jest trudno, zrobić lepiej jest sztuką. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Polityka a przysłowia :) 26.05.08, 13:32 Polityka:"Bałamuctwa w wielkim stylu"(Wesele-Wyspiański). "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Polityka a przysłowia :) 26.05.08, 13:47 elwer-pancerfaust44 napisał: > Polityka:"Bałamuctwa w wielkim stylu"(Wesele-Wyspiański). No ładnie:) Klasyk, kontra mądrość ludowa:) Odpowiedz Link Zgłoś