goniacy.pielegniarz 26.05.08, 17:54 A ile było tego typu zapowiedzi i gróźb ze strony nawet czołowych polityków w stosunku do innych? W gadaniu, rzucaniu słów na wiatr i robieniu z gęby cholewy nasi politycy stanowią światową czołówkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etta2 Re: Ilu polityków postawiono przed Trybunałem Sta 26.05.08, 17:56 Słuszna uwaga, tylko że jakos sobie nie porzypominam takie politycznej zgnizny w innej, niz kacza, ekipie. Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Ilu polityków postawiono przed Trybunałem Sta 26.05.08, 18:25 Tu bym polemizował. Obecna ekipa wcale nie jest lepsza. pomijajac, że sa leniami i nic nie robia ale to chyba nawet lepiej to w doborze ludzi bija wszystkich poprzedników na głowę. Skad taka arogancja i pogarda dla przeciwników. Ogladajac dzisiejsze wystapienie na Komisji jakiegos prokuratora ponoc krajowego miałem wrazenie jak bym był na występie pani prokurator Bardonowej. Podobna argumentacja i oskarzanie przeciwników politycznych a przy okazji traktowanie kudzi jak głupków, którzy kupia każdą głupote wypowiadaną prze Pana Prokuratora Odpowiedz Link Zgłoś