bu2m2 10.06.08, 19:04 Jego usprawiedliwieniem może być to że nie wie iż Podolski chciał kiedyś grać dla Polski jednak PZPN (Polska) kopnął go w cztery litery. Miał chłopak marnować swoją karierę i nie grać nigdzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
douglasmclloyd Re: Orzechowski sięga dna 10.06.08, 19:08 bu2m2 napisał: > Jego usprawiedliwieniem może być to że nie wie iż Podolski chciał kiedyś grać > dla Polski jednak PZPN (Polska) kopnął go w cztery litery. Miał chłopak > marnować swoją karierę i nie grać nigdzie? Wszystko przez to, że Listkiewicz wykurzył Ziobro! Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Kretyn dalej brnie. 10.06.08, 22:16 Wstyd mi, że takie nędzne kreatury też podają się za Polaków. Wstyd mi, że mam takich "rodaków" jak Orzechowski. Po raz kolejny - który to już jego kretyński wybryk? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Orzechowski sięga dna 10.06.08, 23:10 Takich jak on powinno się pozbawiac polskiego obywatelstwa za szkodnictwo i osmieszanie ojczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Orzechowski sięga dna 10.06.08, 23:19 Eee tam, oprawić w ramki i obwozić jako okaz niedorobionego podczas zapłodnienia. Może tatko byli pijani/naćpani, może mamcia nie w pełni formy...kto to wie, skąd takie cUŚ się uligło? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Orzechowski sięga dna 10.06.08, 23:25 etta2 napisała: > Eee tam, oprawić w ramki i obwozić jako okaz niedorobionego podczas > zapłodnienia. Może tatko byli pijani/naćpani, może mamcia nie w > pełni formy...kto to wie, skąd takie cUŚ się uligło? z małpy pewnikiem:))) Odpowiedz Link Zgłoś