jola_iza 17.06.08, 14:03 Mamuśkę Tatuśka?? Mazowieckiego, Wałęsę , Olszewskiego, Tuska??. A może Nas?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hummer Kogo nie zdradzili zapytaj :) 17.06.08, 14:05 jola_iza napisała: > Mamuśkę Tatuśka?? Mazowieckiego, Wałęsę , Olszewskiego, Tuska??. A > może Nas?? Będzie krócej :) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Kogo nie zdradzili zapytaj :) 17.06.08, 14:07 hummer napisał: > Będzie krócej :) > Nie ma litości dla nieuków, niech się męczą pisiaki:) Odpowiedz Link Zgłoś
podolski.4 Re: Kaczyńscy 17.06.08, 14:07 sommerwein napisała: > zostali zdradzeni. > Chcialas napisac:ujawnieni. Takie pomylki sie zdarzaja.;))) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Kaczyńscy 17.06.08, 14:31 sommerwein napisała: > zostali zdradzeni. taaaaaaaaa i przyplacili to dlugoletnim wiezieniem, albo co najmniej internowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
sommerwein Bywa 17.06.08, 14:42 tak,ze zdradzeni sa na marginesie a zdrajcy mimo,ze wiezieni i internowani mają sie dobrze. scoutek napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Bywa 17.06.08, 14:48 sommerwein napisała: a zdrajcy mimo,ze wiezieni i > internowani mają sie dobrze. Boszsz jak piękna konstrukcja, kto więził zdrajców?? I czemuż mają się teraz dobrze?? Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Bywa 17.06.08, 14:56 jola_iza napisała: > Boszsz jak piękna konstrukcja, kto więził zdrajców?? I czemuż mają > się teraz dobrze?? O jejku?! Ale się czepiasz! Kto??? Inni zdrajcy, którzy też mają się dobrze. Czy to tak trudno pojąć??? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Za cienka jesteś w jednym wątku, więc zakładasz no 17.06.08, 14:10 wy? Byleby pisać bzdury? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Za cienka jesteś w jednym wątku, więc zakłada 17.06.08, 14:12 Mileyski, a to ja drę pyska o zdradzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Jak ci się nie podoba, to nie reaguj 17.06.08, 14:16 Albo rób to w taki sposób, by na wierzch nie wyłaziło twoje oszołomstwo. B.prezydent RP był agentem komunistycznej bezpieki, ale i tak to ma sie obrócić przeciw Kaczorom. Za tak prostacką i prymitywną propagandę to nawet Goebbels by cię wyrzucił na zbity pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Jak ci się nie podoba, to nie reaguj 17.06.08, 14:18 Masz rację hrabio, moje oszołomstwo:)) img.hotjpg.pl/2007-08/e244ab3bd1a0ecc6c1a5a6fc88029d6e.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Raczej instrukcja 17.06.08, 14:32 Spróbuję podać przyblizoną treść, a jak coś się nie będzie zgadzało z autentykiem, to mnie popraw: "Za dużo dziś o Wałęsie. Pisz, ze to nie Bolek. Za mało o Kaczyńskich. Pisz, że to oni są za wszystko odpowiedzialni. Polecenie: wyrównać, zagłuszyć, pokonać" Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Raczej instrukcja 17.06.08, 14:38 Zara, moment. Czy ja coś piszę, że nie Bolek?? Otóż młody kolego zapytaj kogoś z dawnych służb. Nie zapytasz, bo Ci milczą jak grób, zarówno w sprawie Bolka, jak i Albiny. Wniosek sami zjadacie swój ogon bojownicy od siedmiu boleści. Czas na Gajowego Maruchę. Kaczyńskich usprawiedliwiałam już dawno, noworodki niedotlenione. Kogo i po co zagłuszać, niby ?? Do normalności, do normalności. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Re: Raczej instrukcja 17.06.08, 14:58 Nie pisz do mnie "młody kolego", bo nie tylko się mylisz, ale usiłujesz uzyskać "przewagę" w rozmowie niezbyt godnymi środkami. A to zahacza o arogancję. Nie jest takze moim środowiskiem środowisko dawnych słuzb, więc ich się nie "pytam". Wystarczy, że ty coś podpowiesz, co one sądzą. I wiesz, że "milczą jak grób". Może źle ich wypytujesz? Co do twojej działalności na forum to nie potrzeba specjalnego wysiłku, by móc dość precyzyjnie określić twoją rolę w tej politycznej nawalance. W związku z tym nie ma też specjalnego kłopotu w tym, by zidentyfikować co kryje się pod czymś, co bez żenady jesteś w stanie nazwać "normalnością". Odpowiedz Link Zgłoś
wawrzyniec.dziedzic.pruski Re: Raczej instrukcja 17.06.08, 17:50 a jakim to prawem ścierwojadzie z czworaków nazywasz Wałęse tajniakiem SB? Masz dostęp do jakiś nowych nieznanych dokumentów? fornalu z kaczego dworu..tfu Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Raczej instrukcja 17.06.08, 15:07 Metoda a la L Moczulski.Przez kilkanaście lat robił siwy dym krzycząc o płatnych pachołkach Rosji.Znana od wieków metoda złodziejska:Łapaj złodzieja najgłośniej krzyczą złodzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Kogo nie zdradzili Kaczyńscy?? 17.06.08, 17:36 Był taki ktoś? Ci obecni im służący też drżą wiedząc jak to z poprzednikami ich było. Popatrz na Kamińskiego - jak mu tran na czoło występuje. To normalne? Odpowiedz Link Zgłoś