bebe3 30.07.08, 17:43 ...najpierw się pomodlił, potem targnął na własne życie...w kościele Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taziuta Znaczy, albo niewierzący, albo symulant... 30.07.08, 17:46 bebe3 napisała: Re: Sumliński- wzorowy katolik > ...najpierw się pomodlił, potem targnął na własne życie... > w kościele Jeśli był rzeczywiście wierzącym, to podałaś najlepszy dowód, że to symulant... Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Znaczy, albo niewierzący, albo symulant... 30.07.08, 17:48 A czy jest już w ekskomunice? Ostatnio dowiedziałam się ,że jest nakładana automatycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Znaczy, albo niewierzący, albo symulant... 30.07.08, 17:51 bebe3 napisała: > A czy jest już w ekskomunice? > Ostatnio dowiedziałam się ,że jest nakładana automatycznie... Za brak wiary nie nakładają... Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Znaczy, albo niewierzący, albo symulant... 30.07.08, 17:52 KKK 2283 Nie powinno się tracić nadziei dotyczącej wiecznego zbawienia osób, które odebrały sobie życie. Bóg, w sobie wiadomy sposób, może dać im możliwość zbawiennego żalu. Kościół modli się za ludzi, którzy odebrali sobie życie. bebe3 napisała: > A czy jest już w ekskomunice? > Ostatnio dowiedziałam się ,że jest nakładana automatycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Znaczy, albo niewierzący, albo symulant... 30.07.08, 17:54 jdbad napisała: > ... Bóg, w sobie wiadomy sposób, może dać im możliwość zbawiennego > żalu. Szkoda, że nam nikt nie objawił tej tajemnicy, w jaki sposób trupy mogą żałować... Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Kościół modli się za wszystkich, ale samobójców 30.07.08, 18:06 każe chować pod płotem, na niepoświęconym. Ot, hipokryzja. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Kościół modli się za wszystkich, ale samobójc 30.07.08, 18:08 Już nie z tego co mi wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Sumliński- wzorowy katolik 30.07.08, 17:49 Nie chcę byc taka podła jak wy, ale juz mi cierpliwości zaczyna brakować, to wam odpowiem. Lepiej w kościele niż w sraczu. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Sumliński- wzorowy katolik 30.07.08, 17:51 Grzeszyc w kosciele?! To juz chyba powinien byl se poszukac tam sracza.;) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Sumliński- wzorowy katolik 30.07.08, 17:52 elena4 napisała: > Nie chcę byc taka podła jak wy, ale juz mi cierpliwości zaczyna > brakować, to wam odpowiem. Lepiej w kościele niż w sraczu. Nie mów! To wiara katolicka zezwala na samobójstwa?! Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Sumliński- wzorowy katolik 30.07.08, 17:52 jaka podła? nie pamiętasz jak kilka tygodni temu rozgorzała podobna dyskusja? I z tego co pamiętam księża wypowiadali się,że za czyn przeciwny nauce kościoła , czyniący poddany jest ekskomunice. A może tych prawdziwych katolików to nie dotyczy? Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Sumliński- wzorowy katolik 30.07.08, 17:53 łapówkarz w kosciele??tylko w sraczu!! Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Słusznie, będzie nowy viceChrystus pisiorstwa? 30.07.08, 17:54 Symbolika dobrze dobrana, Popiełuszko, więzień przekonań... Ale nakłady pisich gadzinówek skoczą! elena4 napisała: Lepiej w kościele niż w sraczu Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Słusznie, będzie nowy viceChrystus pisiorstwa 30.07.08, 17:58 No tym razem nie udalo się, no nie udalo!!!! Facet przeżył a przy okazji zamieszania narobił. Będzie się dzialo, oj będzie, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Słusznie, będzie nowy viceChrystus pisiorstwa 30.07.08, 18:00 elena4 napisała: > No tym razem nie udalo się, no nie udalo!!!! > Facet przeżył a przy okazji zamieszania narobił. > Będzie się dzialo, oj będzie, hehehe. Jak to się nie udało?! Przecież o to chodziło, żeby zamarkować samobójstwo, ale w bezpiecznym miejscu, gdzie na pewno ktoś zauważy i odratują... A to się udało, prawda?, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Słusznie, będzie nowy viceChrystus pisiorstwa 30.07.08, 18:01 Przecież wylądował w psychiatryku? to jaki Chrystus? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Słusznie, będzie nowy viceChrystus pisiorstwa 30.07.08, 18:05 bebe3 napisała: > Przecież wylądował w psychiatryku? to jaki Chrystus? To za Chrystusa nie było psychiatryków?! Miał gość pecha!... :) Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly No pewnie,że będzie się działo. 30.07.08, 18:04 Parteitag Kur..skiego pewny jak w banku. Ziobru zrobi press_konfę na temat sukinsyństwa Ćwiąkały. Prezes również da skrzek o Układzie. Rzuć jego żonie trochę kasy, zrób dobrze dzieciom Tuskowego więźnia sumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
berkowicz4 [...] 30.07.08, 18:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ossey [...] 30.07.08, 17:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Sumliński- wzorowy katolik 30.07.08, 17:52 Pajac nawet nie wie, że to nie grzech. Odpowiedz Link Zgłoś
berkowicz4 [...] 30.07.08, 17:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Gdyby był komuchem,to by to zrobił w sr.czu... 30.07.08, 17:51 bebe3 napisała: Sumliński- wzorowy katolik ...najpierw się pomodlił, potem targnął na własne życie...w kościele ---> ...jak ta od mafii węglowej. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Gdyby był komuchem,to by to zrobił w sr.czu.. 30.07.08, 17:54 Blida miała kościół w łazience? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: Gdyby był komuchem,to by to zrobił w sr.czu.. 30.07.08, 18:54 nie - u niego w łazience się sra i dlatego łazienka ze sraczem mu się kojarzy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re:racja!! swinia by przeciez z takim 30.07.08, 18:00 A fe, gdy brak argumentów...pojawia się chamstwo:( Odpowiedz Link Zgłoś
berkowicz4 [...] 30.07.08, 18:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re:jakie chamstwo?? nazwanie 30.07.08, 18:12 Uważasz,że chamstwem z mej strony jest stwierdzenie,że katolik powinien postępować zgodnie z naukami swego kościoła? Dlaczego tak Cię to boli? No bo powinien1!!! Odpowiedz Link Zgłoś
berkowicz4 [...] 30.07.08, 18:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re:racja!! swinia by przeciez z takim 30.07.08, 18:01 pewnie opuściła to pomieszczenie w którym przebywasz.ja się nie dziwię. Odpowiedz Link Zgłoś
berkowicz4 [...] 30.07.08, 18:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz To, co tu napisałaś... 30.07.08, 18:29 ...ma wyrastać ponad ten niby prymitywny i zacofany katolicyzm? Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: To, co tu napisałaś... 30.07.08, 18:34 Nie, ponad nic ma nie wyrastać. Chciałabym tylko by słowo katolik brzmiało dumnie. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: To, co tu napisałaś... 30.07.08, 18:36 Ale wiesz, że bardziej wystawiasz ocenę sobie niż, jak to ujęłaś, wzorowemu katolicyzmowi? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: To, co tu napisałaś... 30.07.08, 18:38 ,,najpierw się pomodlił, potem targnął na własne życie...w kościele''. Coś się tu nie zgadza ? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: To, co tu napisałaś... 30.07.08, 18:42 Jeśli tego nie rozumiesz, to nie ma sensu tego ciągnąć i polemizować. Podobnie jak z tym komentarzem wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: To, co tu napisałaś... 30.07.08, 18:43 Wycofujesz się wmawiając mi głupotę. To znany trik:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: To, co tu napisałaś... 30.07.08, 18:49 O głupocie nic nie pisałem, więc chyba jesteś ostatnią osobą w tym momencie, która mogłaby zarzucać mi stosowanie trików. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: To, co tu napisałaś... 30.07.08, 18:52 Jeśli tego nie rozumiesz.... wszak to Ty napisałeś? Przepraszam Cię muszę przerwać tą dyskusję i wyjść ze zwierzakiem, bo mnie zagryzie:D Może za godzinę? Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: To, co tu napisałaś... 30.07.08, 18:57 Uważaj bo ci jeszcze "obrazę uczuć" wmówi... Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: To, co tu napisałaś... 30.07.08, 20:05 replique napisał: > Uważaj bo ci jeszcze "obrazę uczuć" wmówi... Uważaj, bo jeszcze zaczniesz rozumieć, o co w tej dyskusji chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Sumliński- wzorowy katolik 30.07.08, 18:31 ,,Gdy wierni przebywający w świątyni zauważyli zakrwawionego człowieka, zaalarmowali siostrę zakonną, a ta wezwała pomoc’’. No i jak tu w porę nie udzielić pomocy, skoro na około pełno wiernych ? Odpowiedz Link Zgłoś
koperczak5 Re: Sumliński- wzorowy katolik 30.07.08, 20:16 Sumliński Zawsze Dziewica Biorąca Łapówki Odpowiedz Link Zgłoś