Gość: polonus alez ta jakubowska jest brzydka... IP: *.rasserver.net 04.10.03, 08:00 tylko miller mogl sie na natkieg "zwierza" zalapac i to tylko od tylu...:( ona brzydsza od wasilewskiej ,,, a co pod ....zawieszeniem to tylko przypuszczenia....:) kila, mogila.... . czerwone lajdactwo...:) hej kosy w dlon rodacy moi...ciac to kumoterstwo millerowo/michnikowo/komunistycze...... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fakt Pod względem urody może tylko konkurowac... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.10.03, 09:03 ...z niezatapialną Niną Terentiew. Kiedy widzę jedną albo drugą towarzyszkę przypomina mi się wulgarny dowcip o pasztecie zajęczym. Gość portalu: polonus napisał(a): > tylko miller mogl sie na natkieg "zwierza" zalapac i to tylko od > tylu...:( > ona brzydsza od wasilewskiej ,,, a co pod ....zawieszeniem to > tylko przypuszczenia....:) kila, mogila.... . > czerwone lajdactwo...:) > hej kosy w dlon rodacy moi...ciac to kumoterstwo > millerowo/michnikowo/komunistycze...... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Fakt. Kobita wyglada strasznie staro, nawet jak na IP: *.server.ntli.net 04.10.03, 12:32 swoj wiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JSL Re: Na polecenie Jakubowskiej zniszczono część ma IP: *.petrus.pl / 172.17.128.* 04.10.03, 08:31 JAKUBOWSKA złapana na kłamstwach,mataczeniach i ewidentnym majstrowaniu w projekcie ustawy o RiTV tłumaczy się teraz w sposób naiwny sadząc zapewne że czytający ten wywiad są tak samo głupi jak ona lub głpsi...! Jakubowska ze swoją "grupą trzymającą władzę" musi ponieść odpowiedzialność karną a nie tylko polityczną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Na polecenie Jakubowskiej zniszczono część ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 08:34 oczywiscie ze tak Nie mam nato oczywiście dowodów Ale że tak jest nie trzeba mieć żadnych dowodów.Zołnierze L Milera to cały czas sami udawadniają Juz byli i są zamieszani w same afery że co to dla P Jakubowskiej zniszczyć jedną dyskietke To co oni niszczą i niszczyć bedą to zniszczenie dyskietki to małe piwko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JSL Nieprawda, że z HDD Jakubowskiej nie można odzyskać.. IP: *.petrus.pl / 172.17.128.* 04.10.03, 08:40 Jest brednią dla naiwnych,że z "dysku" Jakubowskiej nie można odzyskać danych wcześniej na nim zapisanych. Niech komisja śledcza nie da się nabrać na tak naiwną eksperyzę. Dla informacji dodam,że te dane może w Polsce odzyskać chyba kilkadziesiąt osób. Należy tylko ogłosić stosowny apel, chętnych którzy to zrobią nawet za friko zgłosi się wielu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JSL Re: Na polecenie Jakubowskiej zniszczono część ma..... IP: *.petrus.pl / 172.17.128.* 04.10.03, 08:43 I co z tego że niby "zniszczono".Wszystko można odzyskać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przerazony Re: Na polecenie Jakubowskiej zniszczono część ma IP: *.dip.t-dialin.net 04.10.03, 08:50 Gość portalu: JW napisał(a): > Jak zwykle dziwne wymowki. Czy Olka nie zauwaza, ze z dnia na > dzien staje sie mniej wiarygodna.... To juz nie tylko prefidna baba, ale aferzystka. Sprzatac to powinna kibel w ministerstwie, a nie urzedowe dokumenty w miejscu, w ktorym nie siedziala przeciez za darmo i do tego mogace miec wplyw na przebieg waznych spraw do wyjasnienia. A po drugie co to znaczy, ze uzywlam komputera do celow prywatnych - jesli do prywatnych to sie kupuje komputer i uzywa w domu lub idzie do kawiarenki internetowej. Ciekawy jestem czy ktos zrobi z nia porzadek czy nieß Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niEdzWieDz" Proponuje sformatować mózgi całemu rządowi IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 08:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: Na polecenie Jakubowskiej zniszczono część ma IP: *.adsl.wanadoo.nl 04.10.03, 08:54 Czy na mily Bóg nikt w tym kraju nie potrafi tego garkotłuka wykopać.Ten czerwony babsztyl jest wymiotny. Odpowiedz Link Zgłoś
l0czek Takie dane sa do odzyskania 04.10.03, 09:43 Nawet jesli ktos sformatowal twardy dysk, dane te da sie odzyskac! to zaden problem. Moge pomoc w odzyskiwaniu danych, nawet za darmo. Mam jednak nadzieje, ze panowie, ktorzy zabezpieczyli dysk okaza sie osobami kompetantnymi i ze bedzie chcialo im sie bawic w recovering. A jesli nie no to coz... raczki beda czyste. Odpowiedz Link Zgłoś
adamp314 DO CELOW PRYWATNYCH 04.10.03, 10:24 Jakubowska mowi: "generalnie używałam komputera do celów prywatnych. Miałam tam adresy mailowe kilkuset posłów, ministrów i polityków z pierwszych stron gazet." Jak rozumiem z tymi osobami kontaktowala sie pani tez "generalnie w celach prywatnych". Stanowisko ministerialne tez bylo uzywane do celow prywatnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *<:o( Dobre zdjęcie! Trochę przypomina Musoliniego... IP: *.acn.pl 04.10.03, 10:48 A z wypowiedzi przypomina jakiegoś mafiozo... SLD nie bardzo wie jak sobie z tym poradzić. Na razie tow. Szymczycha zakomunikował, że Olka zeznawała jako Olka, a nie jak członkini (dobre, nie?), SLD... Można wywnioskować, że Ojciec Święty jest członkiem SLD, a członek (taaa), nie jest... Władimir Iljicz na pewno jest dumny (w piekle). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodek Re: Na polecenie Jakubowskiej zniszczono część ma IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.10.03, 10:48 Proponuję nazwać "boską" Olę : Aleksandra Lubczasopisma-Jakubowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r. Re: Na polecenie Jakubowskiej zniszczono część ma IP: *.rezist.com 04.10.03, 11:26 ALE WSTRĘTNA GRUBA MORDA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartburg indeed IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 04.10.03, 11:41 to fakt. Wyglada jak eksponat z gabinetu osobliwosci. Zakonserwowana w spirytusie glowa trucicielki wlasnego meza, pokazywana na prowincji w 10 lat po egzekucji w jakims objazdowym panopticum. Czy ta osoba ma plec? Az ciarki przechodza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Cześć Wartburg IP: *.biaman.pl 04.10.03, 11:49 na wiele więcej nie mogę sobie pozwolić dzisiaj, ale przynajmniej Cię pozdrowię. p.s. Widziałeś dyskusję nt faceta ze wsi pod Krakowem, który oskarżył sąsiadkę o szerzenie nieprawdziwych o nim informacji (rozpowiadała pod kościołem, że facet jest czarownikiem i że przez niego jej krowy nie dają mleka)? Ciekaw jestem, co Ty na to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartburg Re: Cześć Wartburg IP: *.pppool.de 04.10.03, 12:50 Gość portalu: bratek napisał: Widziałeś dyskusję nt faceta ze wsi pod Krakowem, który oskarżył sąsiadkę > o szerzenie nieprawdziwych o nim informacji (rozpowiadała pod kościołem, że > facet jest czarownikiem i że przez niego jej krowy nie dają mleka)? Ciekaw > jestem, co Ty na to. Nic o tym do mnie nie dotarlo, ale brzmi dobrze. Zdaje sie, ze jest jakis watek na ten temat. Zajrze tam teraz. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek OK IP: *.biaman.pl 04.10.03, 12:55 Fajnie. Ja na chwilkę tam zerknę za jakiś czas, żeby zobaczyć, czy coś napisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Na polecenie Jakubowskiej zniszczono część ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 11:55 Niech ją w końcu komuniści wypierdolą ze stanowiska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Niech ją w końcu komuniści wypier.olą ze stanowiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 11:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekekeke Re: Na polecenie Jakubowskiej zniszczono część ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 11:58 Też bym zmazał, to chyba normalne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żorżyk Re: Na polecenie Jakubowskiej zniszczono część ma IP: *.lodz.supermedia.pl 04.10.03, 12:22 Ekekeke,zmazać to możesz sobie z tablicy szkolnej.Bezczelna minister od przepiórczych jaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekekeke Re: Na polecenie Jakubowskiej zniszczono część ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 12:23 Zostawiłbyś swoje dane na odchodnym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żorżyk Re: Na polecenie Jakubowskiej zniszczono część ma IP: *.lodz.supermedia.pl 04.10.03, 12:33 Minister to osoba publiczna.Skoro taka niewinna istotka nie powinna.Chyba że miała,że było na dysku coś śmierdzącego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nona I za to kochamy Ole Jakubowską IP: luthien:* / 192.168.1.* 04.10.03, 13:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Na polecenie Jakubowskiej zniszczono część ma IP: *.gdynia.mm.pl 07.10.03, 13:39 Dlaczego do tej pory Gazeta nie napisala nic o prawdziwej aferze tzn o prawach autorskich. 17 mln Rywina w porownaniu z ta sprawa to ...drobne. Tam tez z ustawy "wyparowal" caly zapis o maksymalnych limitach kwot placonych dla organizacji (np ZAIKS) i to pomiedzy posiedzeniami komisji kultury, ktorej szefowa byla Jakubowska. Nagle po tym "wyparowaniu" rzad przestal popierac wlasna autopoprawke do ustawy i ..... zmieniono ministra kultury (chodzi o ubiegly rok). Co ciekawe organizacje zbiorowego zarzadzania nie potwierdzaja ile pieniedzy od kogo dostaja i tym samym nie wiadomo gdzie te pieniadze potem trafiaja. Dobrym przykladem "przekretow" w tych instytucjach jest "inwestycja" ZASPu w Stocznie Szczecinska - utopiono tam 9 mln zl, a ZASP to mala organizacja majaca sladowy udzial w rynku. Wazne w tym wszystkim jest tez to, ze organizacje te np ZAIKS sa w calosci "obsadzobe" ludzmi "ze starej ekipy". Odpowiedz Link Zgłoś