przyladek.dobrej.nadziei 29.09.08, 16:40 Jest lepszy niż Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oszolompl Ty żydowski komuchu kłamliwy z układu WSI!!! 29.09.08, 16:44 Listkiewicza wykurzył Pan Minister Ziobro! Kto mówi inaczej, to już się z nim prawicowi blogierzy rozmówią po swojemu. Spisuj testament. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek A ja jestem pewien, że prezesem zostanie kandydat, 29.09.08, 18:04 którego poprze Listkiewicz!! A Listkiewicz poprze Latę, albo jeszcze głupszego Kręcinę i po miesiącu cała Polska, PZPN, FIFA, UEFA, UE, NATO, ZBIR i WNP, zatęsknią za Listkiewiczem! A potem mu zagwarantują dożywotnie rządy na dowolnym stanowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: A ja jestem pewien, że prezesem zostanie kand 30.09.08, 22:05 kaczy_mozdzek napisał: > którego poprze Listkiewicz!! > > A Listkiewicz poprze Latę, albo jeszcze głupszego Kręcinę i po miesiącu cała Po > lska, PZPN, FIFA, UEFA, UE, NATO, ZBIR i WNP, zatęsknią za Listkiewiczem! > > A potem mu zagwarantują dożywotnie rządy na dowolnym stanowisku. > To fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
platfusyf POjeb 29.09.08, 18:16 I znowu widać,że takie same czyny mogą być słuszne i niesłuszne. Gdy to samo z PZPN-em chciał zrobić rząd PIS-u, to rozległ się ryk potępienia ze strony fanów PO, a teraz jest to z dawna oczekiwany krok. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Drzewiecki śladami Lipca. A Łyżwiński już ... 29.09.08, 19:23 ... ugrzewa mu miejsce pod kolderką. Odpowiedz Link Zgłoś