mak67 30.09.08, 08:09 szybszego rozpoczęcia budowy apartamentowców na terenie Łazienek www.zw.com.pl/artykul/2,292508_Szef_Lazienek__w_srode_mam_odejsc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obraza.uczuc.religijnych Re: Czyżby zaistniała potrzeba 30.09.08, 08:20 Czyli to Wildstein z Ziemkiewiczem szczują? Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Czyżby zaistniała potrzeba 30.09.08, 08:29 A co oni mają wspólnego ze sprawą Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Czyżby zaistniała potrzeba 30.09.08, 08:32 Rzepa atakuje Kwiatkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Czyżby zaistniała potrzeba 30.09.08, 08:36 Skoro człowiekowi, który kieruje Łazienkami od wielu lat proponuje się odejśćie z końcem roku (zapewne na emeryturę) to taka nagła zmiana musi byc czymś spowodowana. Znajac platfusy w warszawie i ich miłość do zabudowy partamentowcami wszystkiego i gdzie się da podpowiedx sama cisnie się na usta Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Czyżby zaistniała potrzeba 30.09.08, 08:42 No ale co Rzepa będzie miała z tego? Chyba że przyjmiemy że to w ramach ich słynnej niezależności atakują Kwiatkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Czyżby zaistniała potrzeba 30.09.08, 08:46 Czy sugerujesz, że pracodawca Kwiatkowskiego kieruje sie opiniami Rzepy. Cytowałem artykuł w ŻW i nie zauważyłem w nim ataków na Kwiatkowskiego. Widać tow. z Po przypiliło i musi zacząć wcześniej swoje "dzieło" Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Czyżby zaistniała potrzeba 30.09.08, 08:50 Ale ŻW pisze o wywiadach Rzepy ze szkalującym Kwiatkowskiego Czeczotem. To tak jakby GW udostępniła łamy Kiszczakowi do ataku na światłych antykomunistów. Nie można wykluczyć że Rzepa załatwia jakieś swoje interesy nasyłając na siebie tych panów. Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Czyżby zaistniała potrzeba 30.09.08, 08:52 Czyli Czeczot jest człowiekiem Rzepy a nie PO Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Czyżby zaistniała potrzeba 30.09.08, 09:00 Nie można tego wykluczyć. Wszędzie te układy i spiski. Odpowiedz Link Zgłoś