zaba_pelagia 11.11.08, 20:52 za tę scenografię? za te dziwne piosenki? za brak scenariusza? za brak konferansjerki? za wykonawców bez głosu? przepraszam wszystkie prowincjonalne akademię - jesteście superprofesjonalne!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba_pelagia Re: Obciach nie zna granic:-)) 11.11.08, 20:55 no, biedni ci goście nalezy miec tylko nadzieję, że bażant im smakował pewnie wysyłaja teraz SMS-y do innych przywódców - nie żałujcie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Żaba? Albo ja jestem głupia jak but 11.11.08, 21:00 (całkiem możliwe) albo te piosenki mają przerobione teksty . Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Żaba? Albo ja jestem głupia jak but 11.11.08, 21:02 fakt Miecznikowski chwilami brzmiał dziwnie ;-) ale wiesz, mysz - my niekształcone patriotycznie, znamy jakies teksty z PRL Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Zagadka!!! Co ma wspolnego 11.11.08, 21:11 "Piosenka o mojej Warszawie" ze znakiem Polski Walczącej?? Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Zagadka!!! dlaczego nie śpiewa Pietrzak? 11.11.08, 21:13 coś na niego znaleźli? niegodny? odmówił???????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
valeryanka Z jakiego 11.11.08, 20:56 Wy zwierzyńca się urwałyście? tvn czy superstacja,hę? Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Z jakiego 11.11.08, 20:57 a co? zwykły szary widz nie może być porażony ta oczywistą oczywistością? Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: to kto wziął kasę za tę prowincjonalną akadem 11.11.08, 20:57 za półtora roku zlustrujemy rachunki i za wyszynk, i za klezmerów Odpowiedz Link Zgłoś
valeryanka Re: to kto wziął kasę za tę prowincjonalną akadem 11.11.08, 21:03 mmikki napisał: > za półtora roku zlustrujemy rachunki > i za wyszynk, i za klezmerów I wyjdzie dorsz za 8PLN;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: to kto wziął kasę za tę prowincjonalną akadem 11.11.08, 21:05 już dziś, z niepełnych danych wynika, że wsiowa imprezka kosztowała nas ponad milion a to nie koniec Odpowiedz Link Zgłoś