venus99 15.11.08, 20:05 spuszczenia wody po pisuarach.jest cudnie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etta2 Re: cudowna pierwsza rocznica 15.11.08, 20:17 Też tak mam. I to największy cud widzieć kaczora, jak się zapluwa o "kompromitacji". Te rozbiegane ślipka, te "argumenty" o najgorszej od stuleci polityce zagranicznej....sam mNiód na moje uszy. Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly322 Re: cudowna pierwsza rocznica 15.11.08, 20:33 Miodu będziesz miała jeszcze co niemiara, zaprawionego dziegciem. A nasz venusik cierpliwy, cierpliwy, i nie może skończyć. Ha,ha, hje, hu,hu, ho ho.... etta2 napisała: > Też tak mam. I to największy cud widzieć kaczora, jak się zapluwa > o "kompromitacji". Te rozbiegane ślipka, te "argumenty" o najgorszej > od stuleci polityce zagranicznej....sam mNiód na moje uszy. spuszczenia wody po pisuarach.jest cudnie! Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: cudowna pierwsza rocznica 15.11.08, 21:14 i o to chodzi.rok temu kaczor odspawany od żłobu,za niecałe 2 lata przyjdzie pora na drugiego.to będzie piekny dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: cudowna pierwsza rocznica 15.11.08, 21:18 to prawie taka sama przyjemność jak co rano mocz oddaję. Ta ulga ,że już tego nie ma:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sas12 Re:Prawdzwa Ocena POmyjkow 15.11.08, 21:20 wiadomosci.onet.pl/1863327,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re:Prawdzwa Ocena POmyjkow 15.11.08, 21:24 odpowiedź na wątpliwości człowieka bez konta,prawa jazdy,kontaktu z rzeczywistością,bez kindersztuby,bez umiejętności zawiązywania sznurowadeł jest prosta:to jest prawdziwa ocena pisuarów,której autorami są nie tylko członkowie PO. Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: cudowna pierwsza rocznica 15.11.08, 21:20 Radocha to bedzie jak bedą odrywac od żłobu nierobów Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: cudowna pierwsza rocznica 15.11.08, 21:21 mak67 napisał: > Radocha to bedzie jak bedą odrywac od żłobu nierobów Tuska poczekaj jeszcze trzy latka tatka. Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: cudowna pierwsza rocznica 15.11.08, 21:26 Oczywiście że poczekam. Teraz to platfusy mogłyby jeszcze co ugrac. Za trzy lata nie zostanie po nich ślad Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: cudowna pierwsza rocznica 15.11.08, 21:31 tak samo jak po koalicji pisuarów z kryminalistami samoobrony i psycholami lpr? Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: cudowna pierwsza rocznica 15.11.08, 21:34 nie tak samo. Po Tusku zostanie zreformowana slużba zdrowia, porządek w pomostówkach, budżet z mniejszym deficytem. Po PISie został jedynie bałagan Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: cudowna pierwsza rocznica 15.11.08, 21:42 wujaszek_joe napisał: > nie tak samo. Po Tusku zostanie zreformowana slużba zdrowia, porządek w > pomostówkach, budżet z mniejszym deficytem. > Po PISie został jedynie bałagan Delikatny jesteś. bałagan? jeśli masz na myśli burdel to się z tobą zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: cudowna pierwsza rocznica 15.11.08, 22:42 Gdyby w burdelu panowal taki bardak jak w kaczniku zwanym pis,to juz dawno burdel musialby byc zamkniety a panienki bylyby na zasilku. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: cudowna pierwsza rocznica 15.11.08, 21:47 i o tę różnicę mi chodziło! Odpowiedz Link Zgłoś