haen1950 30.11.08, 11:41 jak widzę to niewiniątko, Ziobrę - oświadczył Niesioł dowiedziawszy się, jak ten usiłował wsadzić polityków lewicy za kratki bez dostatecznych dowodów. Niesioł is the Best. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mietowe_loczki Re: Flaki mi się wywracają 30.11.08, 11:44 Żeby to biedne niewiniątko przynajmniej próbowało się dobrać do skóry tym, co trzeba ... No ale to potrzeba pracy, determinacji i dowodów. Odpowiedz Link Zgłoś
tensamjest Re: bo to jest obrzydliwe 30.11.08, 11:48 powiedzenie - po trupach do władzy pasuje do Ziobry jak ulał Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Nie nekrofil 30.11.08, 12:10 ścierwojad? Też nie. Raczej osa błonkówka - składająca jaja w żywym ciele owada, by go potem larwy żywcem pożarły. Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: Flaki mi się wywracają 30.11.08, 11:50 haen1950 napisał: > jak widzę to niewiniątko, Ziobrę - oświadczył Niesioł dowiedziawszy > się, jak ten usiłował wsadzić polityków lewicy za kratki bez > dostatecznych dowodów. > > Niesioł is the Best. No i przyszło mi się zgodzić z Niesiołowskim.Teraz już mi się mniej flaki przewracają na widok Niesiołowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Nie ciesz się zbytnio 30.11.08, 12:56 Druga połowa flaków wywraca mu się na widok Pana Napirdalskiego. Olusia chyba też. Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: Nie ciesz się zbytnio 30.11.08, 13:00 haen1950 napisał: > Druga połowa flaków wywraca mu się na widok Pana Napirdalskiego. > Olusia chyba też Przecież się zgodziłem z Niesiołowskim.Nie wiem jak pomóc Niesiołkowi na jego dolegliwości gastryczne.Nie znam się na tym.Może jakieś ziółka? może środki uspokajające? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Nie ciesz się zbytnio 30.11.08, 13:07 haen1950 napisał: > Druga połowa flaków wywraca mu się na widok Pana Napirdalskiego. > Olusia chyba też. Niesiołowi flaki wywracają się z nienawiści,czy nienawiść wywraca mu flaki? Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: Nie ciesz się zbytnio 30.11.08, 13:13 zoil44elwer napisał: > haen1950 napisał: > > > Druga połowa flaków wywraca mu się na widok Pana Napirdalskiego. > > Olusia chyba też. > Niesiołowi flaki wywracają się z nienawiści,czy nienawiść wywraca mu flaki? Oświeciłeś mnie.Teraz już wiem dlaczego mi się flaki przewracają na widok Niesiołowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Flaki mi się wywracają 30.11.08, 13:01 Niech mu się w koncu wywrocą raz a dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Flaki mi się wywracają 30.11.08, 15:04 Mnie sie wywracają, jak widze lub slysze kogokolwiek z PiS. Budza we mnie odraze. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Re: Flaki mi się wywracają i mam uczulenie na PiS. 30.11.08, 17:14 Czemu? Bo PiS (a zwłaszcza jego wierchuszka, sztuka w sztukę, bez wyjątku) nie tylko odgrywa rolę koszmarnej ciotki dewotki z głupiego dowcipu, ale - jak niegdyś Gomułka z Moczarem - próbuje narzucić Polakom umysłową debilokrację, a Polsce realną dyktaturę ciemniaków. Jak taki wampir-nietoperz z horroru, co to niedowidzi, niedosłyszy i się czepia. Jak przygłupi sąsiad, ten nachalny kretyn, który po chamsku wpieprza się ludziom w ich sprawy. Nigdy nikomu w niczym nie pomoże, ale wszystko obgada i swymi insynuacjami splugawi. Zawsze baczny wypatruje i komentuje potknięcia. We wszystko się wtrąca z głupimi uwagami. Każdego jednego z zawiści oplotkuje i mu d*pę obrobi. Za życia i po śmierci. Wdowom i sierotom też nie odpuści. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Flaki mi się wywracają i mam uczulenie na PiS 30.11.08, 18:39 Czemu?A temu, ze liczylam, ze kiedys wrszcie bedzie normalnie, a sie nie zapowiada, niestety. PO malpuje stare pomyslu. Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: mnie też! 30.11.08, 17:21 zapijaczony-ryj napisał: > Tylko na sam widok. Rozumiem Cię ryju.Ja mam to samo również na widok PO. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Re: mnie też! 30.11.08, 17:45 aloa_oe napisał: > zapijaczony-ryj napisał: > > > Tylko na sam widok. > > Rozumiem Cię ryju.Ja mam to samo również na widok PO. i tym się różnimy. Ja postrzegam poszczególnych ludzi, a Ty całe ugrupowanie Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Re: mnie też! 30.11.08, 18:25 zapijaczony-ryj napisał: > aloa_oe napisał: > ... > > Rozumiem Cię ryju.Ja mam to samo również na widok PO. > > i tym się różnimy. Ja postrzegam poszczególnych ludzi, a Ty całe ugrupowanie Cholera, a ja to się nawet sam w sobie nie mam dysonansu poznawczego, bo mam na PiS i tę detaliczną dolegliwość co ma na PiS zapijaczony-ryj, i tę hurtową co aloa_oe napisał, że ją ma na PO. Jakoś mi tak nielubienie z SLD przeszło na "koalicję odnowy moralnej" PiS - Samoobrona - LPR, a po odpadnięciu "przystawek" pozostało przyklejone do PiS-u. Ale to głównie przez b-ci Kaczyńskich i tych kilkanaście toksycznych osób z ich drużyny... Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen88 Re: Flaki mi się wywracają 30.11.08, 17:20 A ja lubię Zbyszka :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Goldi dowodzi, że kazda potwora znajdzie amatora 30.11.08, 17:42 goldenwomen88 napisała: > A ja lubię Zbyszka :)))))))))) I wcale mnie to nie dziwi. Więcej - życzę Goldi, by konferencjer to jej uczucie odwzajemnił. Pasują do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Goldi dowodzi, że kazda potwora znajdzie amat 30.11.08, 19:05 kum.z.antalowki napisał: > goldenwomen88 napisała: > > > A ja lubię Zbyszka :)))))))))) > > I wcale mnie to nie dziwi. Więcej - życzę Goldi, by konferencjer to jej uczucie > odwzajemnił. Pasują do siebie. > Serdecznie dziękuję za możliwość przeczytania powyższego;) Odpowiedz Link Zgłoś